Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

@radjenovic

Koliko je preostalo od boks dodatka, mozes da proveris kucanjem sifre 797/97# na telefonu koji je vezan za boks paket. Tacnije, tu vidis podatke za sve dodatke.

Gde i kako kucam / (kosu crtu), jedino ako nije neki sms al na koji broj?

Da li je ova sifra tacno upisana uopste?

Sifra je sa zvezdicama a ja nisam gledao dok sam kucao :)

*797*79# kao sto je @BobRock9x vec napisao :)

Kod tih kodova se zvezdice i tarabe upotrebljavaju.

Кеви је јуче упао телефон у воду, она ми то рекла тек после пола дана у 12 ноћу, кад је телефон почео да багује. Пиринач није помогао.
Углавном, убацим њену картицу у мој телефон да би могли да је зову. Кева има 064 постпејд број, Морава. Е сад телефон у менију показује неко 063хххххх број за њену картицу. Картица је мтс и овај број има годинама.
То ми није јасно, у чему је фора?

Nisam nešto pratio postpaid tarifu. Jesu li ovo neke novine krenule? Smejurija!
https://mts.rs/Privatni/Mobilna/Postpejd/Tarife
Da nisi okacio ovo ne bih ni primetio da su izmenuli neke tarife pa tako Morava 1 vise nije Morava 1 nego je sada Morava 150. :ROFLMAO: :ROFLMAO: A i povecali su minute i poruke sa 100 na 150, naravno povecali su i cenu, pa tako da vise nije 799 dinara kada uzmete neki telefon uz paket nego je sada 999 dinara a ako uzmete bez telefona onda vam je 799. Dok je meni kada sam uzeo bez telefona 599 dinara taj Morava 1 paket.

Moravama nabijaju cenu, da smanje cenovnu razliku u odnosu na Omorike koje su opet skuplje ali sa više ovoga i onoga...

Ma indijanci jedni, nije im dosta sto su podligli sve cene telefona kada se uzima kod njih na rate nego sada i predplatu podizu. Uvek im je malo para, i koliko god da imaju uvek im je malo.

Zato sledece godine cu dobro da razmislim hocu obnavljati ugovor sa njima, sto za interent sto za mob. Ako ne nadjem alternativu onda cu ostati ali ako nadjem sta mi odgovara odo posle 20 godina od njih.

Ali svi operatori su isti. A1 forsira niže cene, ali usluga im je baš to, cenovno niže. Telenor i mts su egal u 95% situacija. Sve cene su skočile, pa što ne bi telekomunikacije. Drugo, mnogo oni daju gratis na boks pakete, moraju negde da prihoduju, a pritom niko ti ne brani da uzmeš boks i da ne plaćaš 12 meseci.

Da, ali to je 12 meseci po dinar. To važi za nove korisnike. Gde su desetine godina "ljubavi" sa njima? Za nas stare korisnike ne važi ta "blagodet".
Problem je što trenutno nema valjane konkurencije pa da čovek ode na neko drugo mesto. Mislim na paket mob+net+tv (može i fiksni).

E, pa dok dođeš do promene, biće i telenor ponuda svega.

Edit: I ja čekam da mi boks istekne (jer nema šanse da mi daju dobru ponudu sa mesecima gratis), pa malo kod drugih u mrežu, pa se opet vrnem i tako u krug

Ali svi operatori su isti. A1 forsira niže cene, ali usluga im je baš to, cenovno niže. Telenor i mts su egal u 95% situacija. Sve cene su skočile, pa što ne bi telekomunikacije. Drugo, mnogo oni daju gratis na boks pakete, moraju negde da prihoduju, a pritom niko ti ne brani da uzmeš boks i da ne plaćaš 12 meseci.
Boks sa 12 meseci moze da uzme samo onaj ko ima fiksni kod njih i nema ni jednu drugu uslugu, e taj ce da dobije 12 meseci gratis a kako velika vecina pored fiksnog ima jos jednu ili dve usluge onda je ovo za veliku vecinu totalno nebitna informacija, ne u bukvalnom smislu nebitna nego sta mu vredi sto zna za nju kada ne moze da iskrosti pogodnosti tog benefita.

Vratili su zmaj na sajt. Ok ponuda, povećali minute i sms sa 200 na 250,net sa 10 na 15gb. Izbacili 10gb za yt i umesto toga se dobija 10gb za instagram i tiktok. 999 rsd bez telefona, 1499 sa telefonom.

Boks sa 12 meseci moze da uzme samo onaj ko ima fiksni kod njih i nema ni jednu drugu uslugu, e taj ce da dobije 12 meseci gratis a kako velika vecina pored fiksnog ima jos jednu ili dve usluge onda je ovo za veliku vecinu totalno nebitna informacija, ne u bukvalnom smislu nebitna nego sta mu vredi sto zna za nju kada ne moze da iskrosti pogodnosti tog benefita.
I uz to mora da bude na mts optici, za "zaostale" korisnike na xDSL tehnologiji, nema 12 meseci dz.

I uz to mora da bude na mts optici, za "zaostale" korisnike na xDSL tehnologiji, nema 12 meseci dz.
Da to sam zaboravio da pridodam. A da bude jos veci bedak velika vecina bi htela da je uzme bez boksa i sa boksom ali ne moze jer ne znaju kada ce da ih prikljuce. Kablovi jesu svuda ukopani gde su planirali da idu e sada problem je sto ima jos uvek dosta delova na kojima jos nisu ni kablove razvukli, a kako ide zima ne verujem da ce do sledece godine ista i da rade.

Vratili su zmaj na sajt. Ok ponuda, povećali minute i sms sa 200 na 250,net sa 10 na 15gb. Izbacili 10gb za yt i umesto toga se dobija 10gb za instagram i tiktok. 999 rsd bez telefona, 1499 sa telefonom.
Da li je tačan podatak za minute-5000 minuta u Srbiji (tako stoji u opisu usluge postpaid ZMAJ)?
Ako je tačno + 15GB neta sada je zmaj stvarno ZMAJ.

Prilozi

• ZMAJ.png
    ZMAJ.png
    152.3 KB · Pregleda: 85
Previše dobro da bi bilo istinito.
Mada i da skinu jednu nulu (500 minuta) opet bi to bio pravi ZMAJ.

Ipak je 5000 minuta ali samo u okviru mts mreže.

Prilozi

• generacijske tarife.png
    generacijske tarife.png
    64.4 KB · Pregleda: 79
  • zmaj dodatni info.png
    zmaj dodatni info.png
    101 KB · Pregleda: 77
To za 5000 minuta vazi samo za MTS mrezu, a kako ide za ostale mreze ne znam.

Mi koji smo vec pod Zmaj ugovorom, koliko vidim, teramo po starom paketu?!

I meni Morava 1, isteko ugovor.

Krenuo sam da se ganjam sa Mts-om. Ovo nije nova tarifa, neki Novi Zmaj- ovo je jedan jedini Zmaj. Mislim da nije po zakonu da jedna grupa korisnika placa istu cenu kao i novi korisnici, a da dobije manje. Kako banke menjaju uslove iz mogucnost odustajanja od usluge, ovde meni nista nisu ponudili a rado ce nastaviti da mi uzimaju novac za manju uslugu...

Isto tako je i A1 uradio sa интарифом. U početku SMS nije bio uključen u paket, a kasnije su dodali, mislim 200. Mi koji smo pre toga zaključili ugovor za tu tarifu, plaćali smo istu cenu kao kasniji korisnici koji imaju sms u istoj tarifi.

Samo vodite računa da ovde nema nacionalnih minuta, to drastično menja stvar (ako dobro gledam specifikaciju izmenjene zmaj tarife)

Prvo povećali na 250minuta u nacionalnom saobraćaju a posle neko tamo video kako je to previše lepo i skinuo sve i stavio samo minute za mts. 🙄

Nazad
Vrh Dno