Možeš li navesti model i marku slušalica sa kojim si uspeo.Evo ako moze da pomogne moje iskustvo sa Kaon boxom relativno skoro ( pre 10tak dana ) potrebno je pokusati vise puta kod mene i 5 puta izbacuje gresku da je nemoguce upariti sa slusalicama ali kad vidi slusalice i izbaci prozor za potvrdu sa ok ili cancel treba par puta sa dugmadima gore dole na daljincu probati da profunkcionise ( jer do tada je sivo i ne prihvata komandu ok ) kad se to desi kliknuti na ok i uparice se slusalice 😃😁🙂 normalno sve to raditi u podesavanjima boxa a ne u okviru aplikacije eona
Za paket van mreze mislim da moze na bilo kojem internetu, zato se i zove "van mreze".Pozdrav 🙂
Nov sam ovde i usao sam da bih zatrazio savet. Citam ali ne nalazim odgovor.. dakle planiram da uzmem neki tv paket sa eon boxom van sbb mreze, trenutno imam supernova kablovsku sa uzasnim kanalima. Pitanje je da li mi je potreban VPN za gledanje sbb sadrzaja iz eon boxa?
Hvala i lep pozdrav 🙂
Hvala brt ako je tako bicu presrecan 😃@Dackey , ja sam skoro uzeo FULL TV paket van SBB mreže i sve radi savršeno bez VPN-a 😉
Pitam najvise jer sam cuo da neki provajderi ogranicavaju nekako ometaju gledanje drugih iptv preko neta.Radi ne brini. Ja ga trenutno koristim preko supernova kablovskog interneta. ranije preko Mts VDSL-a.
Kako to SBB ograničava? Nešto nisam primetio, sve radi savršeno na Exe Net optici.Ne ograničavaju provajderi, to te SBB laže, SBB ograničava gledanje svojih kanala (N1, Nova S, Grand, Cinemania, SK komplet kanala) ako si "u mreži" korisnik a koristiš internet od drugog operatera (prvenstveno MTS-a, Supernove). Na Orionu rade svi ali to je zato što SBB nije stavio opseg IP adresa na "blacklistu". Ja sam koristio 2 godine EON Premium OTT ("van mreže" usluga na Supernova optici, pre toga Telekom ADSL-u jednu godinu) i nijednom nisam imao problema sa kanalima, svi su uvek radili. A autorska prava su nešto drugo: tipa kviz Potjera na HRT 1 se zamračuje jer istu emisiju mi imamo u Srbiji. To je trenutno "zamračivanje kanala" zbog trenutne emisije, nešto sasvim drugo.
Moraš da naučiš termine, ključna reč u toj rečenici je bila "u mreži". Dakle, ljudi koji imaju od SBB-a nalog za eon aplikaciju koji je u mreži (dakle gde postoji SBB infrastruktura). Ovo pravilo NE VAŽI za pakete uzete "van mreže" tj. OTT pakete (EON Light van SBB mreže, EON Full van SBB mreže, EON Premium van SBB mreže, EON Porodični, EON Sportski, EON Sport + Porodični) kao i Total TV korisnici su izuzeti od te blokade.Kako to SBB ograničava? Nešto nisam primetio, sve radi savršeno na Exe Net optici.
Mislim da moze da se omoguci WiFi sa Button Mapperom, da stavis na neko dugme da otvara podesavanja za WiFi, tako je bar bilo pre cini mi se.Koji sam ja duduk ovo meni nista nije jasno sta pisete 😂
Nego neka mi neko kaze posto citam da ima dve vrste boxa a mene interesuje taj bolji koji ima wifi a po pisanju ovde taj wifi ne radi odnosno opcija wifi na tom eon boxu nije omogucena da li je ikako moguce aktivirati je jer mi je modem od mesta gde ce biti eon box udaljen oko 8 metara? A i Trebace mi vpn za nesto sto cu instalirati a surfshark premium vpn ne radi na ethernetu vec samo na wifi.
Samo imaj na umu da je kombinacija EON daljinski + Button Mapper malo traljava. To je zbog samog daljinskog.Hvala dobri ljudi 🍻
Uspeo sam!😁👍👏@GoranIT @Maxbgd
Drugari 10000% je to radilo. Evo na jednom boxu cu i slikati sluske sam uaprio izgleda pre updatea software-a i one i dan danas rade na tom boxu.
A garantujem Vam da su radile i druge, prosle godine. Sada nece da se povezu, kaze nije moguce.
Te slusalice , koje na tom OTT boksu rade na istom takvom OTT boksu u drugoj sobi sa novim soft nece.
Slikam vam cim dodjem do kuce.
To sam i ja primetio na Box-u sa VPN od dana 1 od kad ga imam. Nisam siguran da sam igde video da neko prijavi ovo osim tebe.Stigao mi je eon box i sve je ok. Posto bih ostavio ethernet ne znam gde da pitam pa cu ovde.
Posto mi VPN treba za nesto molim za pomoc kako da mi Surfshark VPN radi na ethernetu? Na starom boxu mi je radio samo na wifi i sada kada ga pokrenem na eon boxu izbaci me iz interneta pa moram da restartujem eon box da ponovo imam internet.
Hvala svima koji pomognu!
Ma duduk sam glupson za to samo mi reci sta da izaberem i tu da stikliram eon app da me ne izbacuje sa neta? 😁Pa opcije su lepo imenovane"Bypass VPN" = ne idi kroz VPN tunel. "Route via VPN" = rutiraj kroz VPN = idi kroz VPN tunel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari