Društvo, treba mi pomoć: roditelji imaju EON uređaj koji već nedeljama unazad pravi probleme, te se resetuje, te crna slika, te ljubičasta slika, te radi, te ne radi...
Zvali su bezbroj puta SBB, devojka iz call centra tamo nešto čačne, resetuje uređaj, sve radi pola sata, sat, dan, dva, i opet isto. Dolazio je i serviser nekoliko puta, prvi put je zamenio spliter i deo kabla, drugi put je zamenio ceo EON uređaj, tj. stavio nov, poslednji put je pre neki dan zamenio i stavio nov HDMI kabl. Radilo to veče, matorci otišli na produženi vikend, došli danas, opet ne radi, tj. pojavljuje se ljubičasta slika, pa crnilo, pa reset, itd. Merio je i signal i u kutiji, i u stanu, sve OK.
Zvali su ponovo call centar, rekla je devojka da će se javiti kasnije "da nešto proveri", a ovog servisera će ćale zvati ujutru, pošto je nedostupan.
Šta predlažete dalje u međuvremenu?! Predložio sam ćaletu da prebaci manji TV iz spavaće sobe - isto se dešava, dakle nije do TV-a. Rekao sam mu da promeni i produžni, i utičnicu, čak i da obrne taj novi HDMI kabl, otkud znam, možda su gremlini

Čekam ga da se javi, ako ga ne zvekne struja...