Šta je novo?

Diablo II Resurrected

Ja sam D3 ~2500h i to 95% solo, ali ne mogu da igram zadnjih par godina, probam i batalim brzo, sve sam pozaboravljao i ne privlaci me uopste...najvise sam igrao kad je izasao u pocetku

Koliko si sati potrošio u D3 do sad, odokativno?

Pitam jer pretpostavljam da je prilično, čim ga igraš i danas povremeno.
Za novog igrača kao što je čika kure, kome su svi sistemi, loot i zezancije sveži, D3 može da pruži daleko viže od jednog vikenda...
Ništa posebno. Oko 1000. Ima ljudi na forumu sa mnogo većim stažom u D3.

Slažem se za novog igrača D3 ima dosta da ponudi. Mislim da nema konkurenciju u casual ARPG žanru.

Tacnije 2690h ! sad sam sracun'o :LOL: barb najvise, crusade i monk ostalo ...uzeo sam disk(plastiku), platio sam 40evra, pre nego sto je stiglo u radnje, direktno od novinara :) i posle samo Reaper of Soul, isto disk mislim da sam u Uscu uzeo ? ne secam se koliko je bilo, al' sto kazes isplatilo se, i sin moj je igrao neko vreme sa drugarima

Sad sam prešao prvi rift i prva tri bounty u prvom aktu.
Ajde da im ovo priznam da su zanimljivije uradili nego u D2 jer umesto da prelaziš kampanju ispočetka imaš te kao fragmentalne misijice i blagi osećaj da se stvari i radnja ne ponavljaju.
Torment težina mi je ok, čisto moram da pazim na health, nije baš sve luk i voda, ali se i dalje ne gine...

Odigraću do 70 nivoa da otključam paragona, ali mrsko mi dalje...

Možda obrnem kampanju još jedared za neko vreme sa drugom klasom...

1000 solo ranova na Mefista/Diabla/Bejla svejedno,to je bila ta neka "mađija" D2 tamo davne 2000-3 god

1000 solo ranova na Mefista/Diabla/Bejla svejedno,to je bila ta neka "mađija" D2 tamo davne 2000-3 god
Ma želja za dobrim lootom nas je vukla da runujemo iznova i iznova...
D3 uopšte to ne potencira, loot je jadan i totalno random u smislu da neki golja baca bolji loot od bossa (moglo je da se desi i u D2 ali jednom na sv. Lumberga), a ovde je to kao pravilo...

@Čika_Kure D2 i D3 su u skroz drugacije igre, D3 je fokus na Co-Op modu ! i meni je to najvise smetalo...D3 je u pocetku bio mnogo tezi i izazovniji za solo igru

loot u d3 je mnogo bolje resen. kao prvo personalizovan je, kao drugo ima mocan krafting. sta znam... d2 ima svoj smek, ali nije ni d3 los.

gledajuci malo snimke mobilnog diabla cini mi se kao da je uradjen u slicnom engine-u kao trojka...

'ajd kad sam vec krenuo...

U slučaju da je neko propustio objavu Blizzard community manager-a, Ladder-only content će biti dostupan i u non-Ladder igrama.

Dobra odluka.
Još da uvedu personalizovan loot i odlično.

Na osnovu prethodnog twita, ima nade, rekao bih da su ljudi koji su protiv samo "vokalna manjina".

Ali to je stari tweet. Pogledaj datume. Pominjao je i onda su odustali.

Tvit koji si ti okacio je odgovor na pljuvačinu koju je dobio zbog tvita koji sam ja okačio, od strane "vokalne manjine".

Pošto pričaju o tome (...team continues to discuss.), ako posle nekog vremena vide da je većina ljudi zapravo za tu opciju, nadam se da će je i implementirati.

Kakav je tvoj stav po tom pitanju?

Iskreno ne interesuje me personal loot pošto planiram da igram solo.

Mislim da bi prvo trebali da izbace D2R kako je i zamišljen tj. 1:1 Remaster.
Posle toga nadam se da neće napustit igru već će nastaviti rad na njoj i uz to dodati stvari kao što su personal loot i sve ostalo što fanovi traže uključujući i podršku za modove.
Ako to ne urade igra će imati kratak životni vek.
Mada od današnjeg Blizzard-a ne očekujem ništa. Sve što dobijemo preko je premija.

paladin

izasao ti je become nekromanser...

Samo sosericu priznajem, firewall milion demidza i hidre :)

Druid je izašao, ne Nekromanser. Pošto je kolega illidan odstan evo kačim umesto njega video kako bi održali kontinuitet mini hype-a. Nadam se da mi neće zameriti ;)

hvala kolega :) imao trening juce, pa zaboravio, nece se ponoviti :)

last one :)

Sto se mene tice... Necro, here I come! :D

Jos malo.

Iz starih dana mi je ostalo ,da igram i sad misli da bio to bio bowzon strafe, barb polearm i sors frozen orb

D2 me kooštao mnogo neispavanih noćiju i sve mogu sazvakati ali Druid nikako,ko da pravi zooloski vrt oko sebe, inace Paladin mi je bio favorit

Druida i Asasinku nikad nisam gotivio iako su oni dodatni karakteri odlične LOD ekspanzije, par puta probao i sa jednim i sa drugim karakterom i nisam se dovukao ni do drugog-trećeg akta na normalu.

Favoriti su mi bili Barb (u svim build varijantama - dvoručno, jednoručno i štiti i dual weapon) > Necro (Bone spear) > Amazon (Bowzon) > Sors (onaj flame build sa hidrama).

Paladina sam slabo igrao (onaj Zeal-Thorns build, zaboravih šta je bilo od aura).

EDIT: Iz nekog razloga nisam voleo da igram minion Necroa, bukvalno dva-tri kostura sa jednim-dva skila na izdržljivost, čisto dok ne bacim bone wall i krenem da roštiljam bone spear kroji prolazi kroz masu...

Nazad
Vrh Dno