Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro je da ima uopšte ičega

Da li je neko gledao Beležnicu profesora Miškovića i čitao istu knjigu.
Interesuje me više zbog knjige koliko su je ispratili u scenariju.

Da li je neko gledao Beležnicu profesora Miškovića i čitao istu knjigu.
Interesuje me više zbog knjige koliko su je ispratili u scenariju.
Ja imam prvo izdanje knige, još Legende iz Čačka. Ovo fensi pakovanje iz Lagune nisam čitao. Možda je i dopunjeno. Sasivim sigurno iliustrovano. Verovatno da popularizuje seriju, ili obratno. U svakom slučaju, knjiga sa serijom ima neke dodirne tačke. Koliko vidim neke priče i likovi u seriji su izmišljeni skroz. Ni knjiga, a ni serija, nisu baš nešto. Ja sam je kupio, jer volim da dajem šansu našim piscima. Posebno u malim izdavačkim kućama. Šta da kažem, imam Slučaj nacionalni stroj :poop: i to potpisan :sick:
Odgledao colony. Skroz drugacija serija u 3 sezoni nego na pocetku... nema 4. Sezone, jer nije završena...

Verovatno nikada i neće. Prestala je da se sinima još 2018 godine.

Ja imam prvo izdanje knige, još Legende iz Čačka. Ovo fensi pakovanje iz Lagune nisam čitao. Možda je i dopunjeno. Sasivim sigurno iliustrovano. Verovatno da popularizuje seriju, ili obratno. U svakom slučaju, knjiga sa serijom ima neke dodirne tačke. Koliko vidim neke priče i likovi u seriji su izmišljeni skroz. Ni knjiga, a ni serija, nisu baš nešto. Ja sam je kupio, jer volim da dajem šansu našim piscima. Posebno u malim izdavačkim kućama. Šta da kažem, imam Slučaj nacionalni stroj :poop: i to potpisan :sick:

Verovatno nikada i neće. Prestala je da se sinima još 2018 godine.
Znam da verovatno nece - bilo je neke price kad je netflix uzeo seriju, ali nista od toga. Komentar je da serija nije zavrsena sa 3. sezonom...

Odlična krimi-triler-misterija tu je i Kapetan Amerika mislim da nije baš za ovako ozbiljne uloge. Inače glavni zaplet je sličan sa serijom Your Honor obe su iz 2020. godine.

Drago mi je da ove komšijske serije imaju gledalaca. Ima i jedna rumunska koju niko mislim nije pomenuo a ne mogu da se setim imena. Krimi-komedija dva majstora za semafore budu uvučena u pljačku vozila za prevoz novca. Ima je na HBO.

Izrael, pa Netflix je :)
Tačno ali se niko nije pobunio da kaže nije to baš tako. Ne kažem da serija prikazuje realno stanje stvari ali jeste zanimljiva priča kako određen događaj pokrene čitavu spiralu nasilja ... @vladat1 ne košta te ništa da pogledaš prvu epizodu pa nakon nje odluči da li ćeš da je pogledaš do kraja ili ne. Ja sam trenutno u drugoj sezoni i mogu reći da drži pažnju ...

Trenutno gledam Grimm Sezozna 6 na SCFI posle posla po 2ep, sto propustim repriza vikendom. Uhvatio sam da gledam oc 4. sezone, psoto me mrzi da skidam i bakcem se sa titlovima sacekacu da odgledam od 1. sezone posto ce garantovano ubrzo SCFI ponovo pustiti seriju. Serija onako, moz da prodje uz pijuckanje kafe i restartovanja posle posla.
https://www.imdb.com/title/tt1830617/?ref_=fn_al_tt_1

Uvece se redovno gleda BIG Beng(23h FOX), sinoc sam se posteno ismejao, bila epizoda kada se navare kolacima(Lenard, Radz i Volovic) a Seldon vodi Peni u bolnicu. Vikendom bacim pogled na HIMYM uglavnom, jos su epizode iz prvih 7 sezona (toliko gledao) pa se podsetim, ima tu dobrih epizoda.
Na zalost kao i skoro sve serije vidi se opadanje kvaliteta iz sezone u sezonu (kod obe serije)

Tačno ali se niko nije pobunio da kaže nije to baš tako. Ne kažem da serija prikazuje realno stanje stvari ali jeste zanimljiva priča kako određen događaj pokrene čitavu spiralu nasilja ... @vladat1 ne košta te ništa da pogledaš prvu epizodu pa nakon nje odluči da li ćeš da je pogledaš do kraja ili ne. Ja sam trenutno u drugoj sezoni i mogu reći da drži pažnju ...

Slažem se ja sa tobom u potpunosti, ali ako neko pogleda realno tamo ljudi masovno ginu, a zna se i zbog koga a iz zbog čega. Isto kao kada su nas počeli da ocrnjuju još devedestetih. Više ništa ne može da nas opere, a najmanje smo krivi u celoj toj igri. Koja uzgred i nije bila naša. Tako da ne verujem da su npristrasni po pitanju serije.

Okej tvoja volja i mišljenje sa kojim se ja ne bih složio u potpunosti ali ne bih dalje da produbljujem priču jer bi ona otišla u nekom drugom smeru, a ja to ne želim svakako. Kako god ko želi neka pogleda ko ne želi ne mora, od mene svakako preporuka da se pogleda.

Izvini Hamase nismo te prepoznali

The Chair na Netflixu, moze da se pogleda sa zenom. Katla za sad onako, verujem da ce da me razocara do kraja.

Hit and Run, odgledao u jednom dahu, spijunska tematika, Mosad, Cia, ko voli to, ekstra je, inace glavni glumac je iz Faude, a normalno i ovo je izraelska serija

Dok Palestinci ne izbace neku Gal, gledam samo Izraelske filmove, serije, (tj. glumice :D).

Prelepe su Izraelke i Palestinke teško mi je da se odlučim na koju stranu 😊.

Bez obzira na moje mišljenje o Izraelau moram da im priznam sledeće. Fantastična vojska, državna bezbednost, fanatizam, istrajnost. Na sve to njihove žene vojnici su baš dobre.

Bosch arhiviran, malo ubrzan kraj zbog ovog trenda od 8 epizoda po sezoni, ali lično nisam nezadovoljan krajem.
Jedva čekam taj najavljeni spin-off, koji koliko vidim već snimaju.
Bosch sve sezone 9/10.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno