Ja imam prvo izdanje knige, još Legende iz Čačka. Ovo fensi pakovanje iz Lagune nisam čitao. Možda je i dopunjeno. Sasivim sigurno iliustrovano. Verovatno da popularizuje seriju, ili obratno. U svakom slučaju, knjiga sa serijom ima neke dodirne tačke. Koliko vidim neke priče i likovi u seriji su izmišljeni skroz. Ni knjiga, a ni serija, nisu baš nešto. Ja sam je kupio, jer volim da dajem šansu našim piscima. Posebno u malim izdavačkim kućama. Šta da kažem, imam Slučaj nacionalni strojDa li je neko gledao Beležnicu profesora Miškovića i čitao istu knjigu.
Interesuje me više zbog knjige koliko su je ispratili u scenariju.
Odgledao colony. Skroz drugacija serija u 3 sezoni nego na pocetku... nema 4. Sezone, jer nije završena...
Znam da verovatno nece - bilo je neke price kad je netflix uzeo seriju, ali nista od toga. Komentar je da serija nije zavrsena sa 3. sezonom...Ja imam prvo izdanje knige, još Legende iz Čačka. Ovo fensi pakovanje iz Lagune nisam čitao. Možda je i dopunjeno. Sasivim sigurno iliustrovano. Verovatno da popularizuje seriju, ili obratno. U svakom slučaju, knjiga sa serijom ima neke dodirne tačke. Koliko vidim neke priče i likovi u seriji su izmišljeni skroz. Ni knjiga, a ni serija, nisu baš nešto. Ja sam je kupio, jer volim da dajem šansu našim piscima. Posebno u malim izdavačkim kućama. Šta da kažem, imam Slučaj nacionalni stroji to potpisan
Verovatno nikada i neće. Prestala je da se sinima još 2018 godine.
FAUDA - Odlična serija koja se bavi Izraelsko - Palestinskim konfliktom
Baš dobra, počeo treću sezonu tačno mi žao da je završim, odgledao u dva dana.Umbre, auuu, kakva serija, gluma, scenario, nema sta, Rumuni razvalili
Izrael, pa Netflix jeKo priča priču. Izrael ili Palestina ?
Meni je recimo odličan utisak koliko se sjećam ostavio u Defending JacobOdlična krimi-triler-misterija tu je i Kapetan Amerika mislim da nije baš za ovako ozbiljne uloge.
Izrael, pa Netflix je![]()
Tačno ali se niko nije pobunio da kaže nije to baš tako. Ne kažem da serija prikazuje realno stanje stvari ali jeste zanimljiva priča kako određen događaj pokrene čitavu spiralu nasilja ... @vladat1 ne košta te ništa da pogledaš prvu epizodu pa nakon nje odluči da li ćeš da je pogledaš do kraja ili ne. Ja sam trenutno u drugoj sezoni i mogu reći da drži pažnju ...Izrael, pa Netflix je![]()
Tačno ali se niko nije pobunio da kaže nije to baš tako. Ne kažem da serija prikazuje realno stanje stvari ali jeste zanimljiva priča kako određen događaj pokrene čitavu spiralu nasilja ... @vladat1 ne košta te ništa da pogledaš prvu epizodu pa nakon nje odluči da li ćeš da je pogledaš do kraja ili ne. Ja sam trenutno u drugoj sezoni i mogu reći da drži pažnju ...
Odlična!Gledajte Shtisel![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari