- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Nema resenja. Tj ima, ono sto je Septimus napisao. Na zalost, to nam je realnost...
Искрено ако нема преке потребе, ја саветујем људима да не пале вајршарк нити посећују сајтове типа блипинг компјутерс, јер ће буквално полудети ,-)Ne znam sta si ocekivao od predloga, pitas kao da si tehnoloski nepismen, a nisi...
Cak i da ostavis fon kuci i sednes u moderniji auto sa navigacijom, on ce sacuvati logove gde si se vozikao, imas npr na wiki kako su fbi i interpol hvatali ubice na tu foru.
Nema nista sigurno danas. Ne danas, vec odavno.
Ne Epl i Gugli, vec i net provajderi, mob provajderi, svi do jednog OS... Ukljuci WireShark i iznenadices se koliko tebi nepoznatih fajlova idu na nepoznate adrese...
www.techspot.com
Takvi potezi su mnogo efektivniji nego forumi, klik vesti i sl...
nije li proton mail nedavno prozivan da je pevao kao bela lala povodom slučaja onog navodnog nasilnog prizemljenja aviona u belorusiji? i da su sakrivali podatke o pojedinim mejlovima koji bacaju novo svetlo na čitav slučaj? nisam se baš udubljivao, ali znam da je bilo dosta prozivki na njihov račun...Протон мејл и Сигнал за сада делују најсигурније, мада сам већ писао овде или негде другде, како заштита треба да буде на глобалном нивоу, за сваки део од хардвера до ОСа, транспарентна за обичне кориснике, што скоро видети нећемо. И да се не заборави све главне "чворове" и даље држи онај који је интернет и направио.
Нисам запазио, али пошто користим за неке налоге(део је на гмејлу и даље) ево узео сам да прочитам пар ствари о овоме што си поменуо.nije li proton mail nedavno prozivan da je pevao kao bela lala povodom slučaja onog navodnog nasilnog prizemljenja aviona u belorusiji? i da su sakrivali podatke o pojedinim mejlovima koji bacaju novo svetlo na čitav slučaj? nisam se baš udubljivao, ali znam da je bilo dosta prozivki na njihov račun...
Pa nisu privatne. Ako je kompanija izasla na berzu, onda je javna kompanija."nemam šta da krijem" i toliko o tome koliko su to zaista privatne kompanije...
Mozete vi da imate zastitu koju god zelite, pitanje je samo koliko ste interesantni nekom.
Pa ja sam stekao utisak da se u temi, između ostalog, raspravlja i o predlozima rešenja, a ne o tome da nas prate.
да све буде слично законски
да компанијама строго буде забрањено скупљање података
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari