Kao na primjer?Moze da prodje, nije deal breaker, ali neki vrlo bitni momenti prosto vise nisu isti.
Moja situacija:A kako radi uopste sa starijim hardware-om? mene multi nesto i ne zanima, igracu samo single...imam i5 6600k/GTX1060 nadam se da nije problem sa "samo 4 jezgra" ?
Gledaj pa proceni sam koliko se slazes...
Kompletan utisak koji likovi izazivaju, nema jedan konkretan primer. Ali evo: dizajn svih likova u Act 1 cinematic-u koji je promenjen (pogledaj ih sve), nije unapredjen ili samo vise detaljan. Da je ovo nesto novo, ne bih imao zamerke, ali posto znam za staro i koliko kultni status ima, lose mi je da vidim da se to menja inferiornim verzijama, losije odglumljenim ili docaranim ako hoces. Naravno da stara verzija deluje "smesno" tehnicki (iako je meni i dalje vrh), ali radi ono sto treba da radi savrseno. I gledaj iz ugla vremena u kom je izaslo, naravno.
Stara verzija je vise stilizovana/apstraktna, pa je mozda lakse, a kad su ovde vec isli na realisticniju varijantu, morali su da probaju da pogode bas onako kako je bilo, samo tehnicki naprednije.
Ekspresija i ponasanje lika bar meni ne izaziva ono sto originalna verzija izaziva. Fali mu ludila, straha itd.
Patuljak dobio na visini. Neke efektne fore sa facama prosto promenjene. Fali poneki bitan detalj bez razloga.
Ja sam inace alergican na remastere i neoriginalne verzije bilo cega, osim kad se stvari samo tehnicki doteraju. Ne treba mi "nova i bolja" verzija terminatora 2 kao vizija nekog novog klinca npr. Cak i samo doterivanje slike zna prilicno da zezne stvar.
Da ne bude pljuvanje, prilicno sam zadovoljan igrom i moglo je to i mnogo gore da ispadne, samo u cinematicima imam problem.
Odlicno, medium sa 60fps je okMoja situacija:
i5 2500k na 4.5 sa R9 290 grafikom. Na medium drži konstantnih 60fps. Uključen vsync. Procesor je slabo zauzet, zato gpu umire.
zasto onda mora da bude offline char? bitno je druzenje koliko sam razumeoda igram sa nekim kad mi se igra sa nekimnisam u fazonu da ga napucam na max, samo toliko da igram ja igru, a ne ona mene.
To je sve za mazohiste, nikada nisam igrao D2 u tom smislu da grajnujem i imam najoblju optemu, max lvl i slicno. Uvijek sam ga igrao zbog same atmosfere, osecaja koji mi igra pruza, te neke satisfakcije kada ubijam neprijatelje i slicno, da vidim sledeci sinematik...Ja samo ne znam kom mozgu je pala ideja da sa 98 lvl da treba da igras 200+ sati jedan te isti run da bi presao na 99 lvl.
Ja sam obično igrao do 90. nivoa (kada su u pitanju SP karakteri), dok je u MP-u drugačije, tj. dokle god je volja za igranjem tu.Ja samo ne znam kom mozgu je pala ideja da sa 98 lvl da treba da igras 200+ sati jedan te isti run da bi presao na 99 lvl.
ma slazem se. naravno da ne mozes da koristis offline save koji si ti cackao za online igranje, ali zato je sluzio lan, tcp/ip. nemam ja nista protiv da ostane kako je bilo, ali oni forsiraju drugaciji sistem sad. selektivno menjaju sta im odgovara. ili je igra ista, ili nije.aha, kontam.
a ***a, ne znam u kojoj igri mozes koristiti offline loot za online
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari