Šta je novo?

Tidal (Pravila u prvom postu)

Пробао сам и нисам нешто одушевљен. Нема домаће музике, а када то кажем не мислим на ову квази "музику" у виду ауто-тјуна, већ на 70-е и 80-е. Или барем нема оно што сам ја тражио, тако да сам обрисао апликацију са телефона. Ипак су и Дизер и Спотифај далеко бољи.

Recimo Zeljko Bebek - Mene tjera neki vrag , nema nigde

Пробао сам и нисам нешто одушевљен. Нема домаће музике, а када то кажем не мислим на ову квази "музику" у виду ауто-тјуна, већ на 70-е и 80-е. Или барем нема оно што сам ја тражио, тако да сам обрисао апликацију са телефона. Ипак су и Дизер и Спотифај далеко бољи.
Ja do sada na TIDALu nisam našao samo jednu stvar koju sam tražio. Brdo domaće muzike slušam i stvarno sam sve nalazio. Mada verujem da je ipak slabija baza. Deezer je najbolji, ali im je algoritam očajan. Spotifaj tu šiša sve. Ovaj Tidal mi je drugačiji pa mi je zato valjda zanimljiv 🤣

Računajte i na mene ako ima slobodnih mesta za Tidal porodicu. :)

Moze master i preko Argentine .

Prilozi

• tidal.jpg
    tidal.jpg
    52.1 KB · Pregleda: 92
Pošaljite pp ko hoće da upadne u family

Ok je Tidal skroz, ima i najbolju aplikaciju u konkurenciji (Deezer je recimo užas) ali mi nije jasno što je problem sa crossfadeom kod svih, na Tidalu je ukinut skroz, na Deezeru radi samo na IOS-u dok kod Spotify-a zna da baguje.

Prijavih se za ova 3 meseca trial. Sad vidim na nalogu mi stoji da će naplata izvršiti 11.8.2021. tj. sutra. Ništa mi nije jasno.

Jedino ako ne koriste obrnut prikaz datuma pa da je ovo naplata 8 novembra.
Ako može neko da mi potvrdi ovo da znam da li da se odmah odjavljujem ili ne.

Da, naplata ti ide 8-og novembra, US date format je. :)

i ja

Ja sam se prijavio 3 meseca besplatno, pa ću u novembru, ili da upadam u neku familju, ili da osnivam novu.

Meni je prvi utisak bolji od spotifaja...

Zna li neko da mi objasni zašto Redmi Note 10 PRO nije kompatibilan sa Tidal app na Google store:

IMG_20210819_231411.jpg

Inače mi je ovo službeni tel. Primarno koristim iOS ali bih ovu app ovde instalirao.

Takođe mi Play Store ne prikazuje gotovo nijednu app preko search opcije.

Imam Eon premium nalog na SBB-u.

Bogme dosta nedostupnih numera (domaća narodna), uz obaveštenje da diskografska kuća ne dozvoljava striming. Čisto info radi za onoga ko voli da sluša narodnjake.

znam za to, ali ovde je bilo ljudi koji su to već uzimali i nudli slobodne slotove na forumu pa rekoh ako neko još ima...

Koristi li neko ovo na MIUI 12.5... verziji? Android 11 je u pitanju (gore navedeni nov telefon).

I dalje mi ne dozvoljava da instaliram app.

Hvala, "trigerovao" sam ovaj link i uspelo je.

Imaš pivo od mene. :)

Zna li neko kako obristi karticu iz Tidal registracije?
Aktivirao sam onaj Tidal 3m/free servis, ali sam ga danas posle mesec i po odjavio (valjda jer sem poruke nisam dobio nikakvu drugu potvrdu da je pretplata na Tidal stornirana) jer sam skontao da ga nisam koristio više od dva-tri puta u ovom periodu...
E sad, ne vidim razlog da podaci moje kartice i dalje ostanu registrovani na Tidal.

Tako sam se ja "terao" sa Netflix-om..

Zna li neko kako obristi karticu iz Tidal registracije?
Aktivirao sam onaj Tidal 3m/free servis, ali sam ga danas posle mesec i po odjavio (valjda jer sem poruke nisam dobio nikakvu drugu potvrdu da je pretplata na Tidal stornirana) jer sam skontao da ga nisam koristio više od dva-tri puta u ovom periodu...
E sad, ne vidim razlog da podaci moje kartice i dalje ostanu registrovani na Tidal.
Jednom kad te zabeleze to ti je zauvek, tako je na svim foeumima, facebook itd... Drze adrese da bi ih prodavali a ako nisi odjavljen onda redovno smaraju sa nekim porukama. To ti je najunosniji biznis, samo naivni mogu da poveruju da je to hakeraj kad sa neke drustvene mreze nestane po milion adresa, licnih podataka i brojeva kreditnih kartica.

Da li nekom od članova treba osoba za porodični paket?
Ukoliko je ova tema još aktivna. :)

Vrh Dno