Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

Ne verujem da ce biti ta cena, gledas bas po yt prognoziraju se cene od 700-800 evra

Isti slucaj. Imam Mi 10T PRO ali ako bude bila ova cena, ide na oglase :D

Koliko sam citao dobice samo jednu, tj. Android 12 nadogradnju i to je to??

Mislim da je ova serija Motorole odlična !
Ako budu i cene ok, biće odlična kupovina !
Što se mene tiče jedna nadogradnja na A12 je sasvim ok, samo da daju podršku u vidu bezbedonosnih ažuriranja 2 god. i moje kriterijume zadovoljava. Gotovo sigurno ću uzeti Edge 20/ Lite, na Pro ne bih išao samo zbog jače cene.

Onda su prve informacije (srecom) pogresne. Steta sto nema OIS, doduse nijedan HM2 senzor ne dolazi sa istim. Na GSM Arena ne pise da Pro ima stereo zvucnike? Ako je tako, bas steta...

Imaju ois na na svim sem.na glavnim kamerama ,tako bar Peca rece,malo cudno al ajde
Inace po meni najbolja kupovina obican edge,kod operatera verujem da ce.se moci dobiti uz paket po dobroj ceni
Opasni modeli ali da sacekamo recenzije prvo a i cene kod operatera i po radnjama

Onda su prve informacije (srecom) pogresne. Steta sto nema OIS, doduse nijedan HM2 senzor ne dolazi sa istim. Na GSM Arena ne pise da Pro ima stereo zvucnike? Ako je tako, bas steta...
U ovom tekstu i na GMS pise da PRO ima OIS. Lepo ja kazem, ima da bude ubica ako zaista bude 60k :D

PRO da ima stereo bio bi idealan, sreca pa mi to nije najbitnije :)

Ma stereo na telefonu .....
Videcemo kakve ce recenzije biti
Najvaznije je da nemaju neke hardverske probleme,softverski ce biti odlicni kao i uvek
Eto im lepe prilike da se ubace u bar prvih pet ,ali Lenovo ga bas tupi ,bolje da neko ozbilniji preuzme Motorolu
Sad kad nema Hiawei modela imaju sjajnu priliku

Imace sigurno i nekih softveskih mana, ali mislim da nece uticati previse na kupce. Vraca se i Huawei, P50 je ozbiljno dobar i samo se ceka da se pokaze HarmonyOS i eto njih natrag.

Cist Android i mane hmmm,tesko

Pa ako srede Harmony mozda,ovako tesko da ce biti blizi prodaje s21 serije

Bitno je da se vrate. Bice super za sve nas, posto su doneli puno inovacija :)

Imas zvanicne cene od strane motorole i na Pecinom klipu,tako da .....

Nekako ovo zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Mora da postoji neka začkoljica. 🙂

Zasto mora da ima? Cist dokaz je G100, jednostavno moraju da daju nesto, kako bi pomrsili konce Xiaomi-u, koji ima stvarno previse dobrih telefona u ovom segmentu.

Evo detaljnih specifikacija za 20 pro model na LENOVO sajtu. Mozemo videti da opticka stabilizacija postoji samo na periskopskoj kameri. A da je zvucnik iako jedan stelovan od strane Waves Maxx® firme, pa mozda i bude dobar iako nije stereo. Takodje ima IP52 zastitu, znaci zasticen je od prasine ali nije hermeticki zatvoren i ima zastitu od kise i kapanja vode. Takodje mozete videti da je senzor otiska prsta u power dugmetu sto je 500 puta bolje nego u ekranu.

Suma sumarum, ako zvucnik bude dobar deluje mi da cu da pazarim ovaj telefon. Manjak opticke stabilizacije kod ovolikih senzora nije problem sto se da videti i kod obicnog OnePlus 9 modela. Bice ovo super telefon za ove novce.

Motorola kao i NOKIA prodaje m...a za bubrege. O cemu mi ovde diskutujemo, o modelima koji su papreni za ono sto nude (mada ih jos uvek nema u zvanicnoj prodaji ali se nadam da ce im cene roknuti na dole kada se malo omasove). Lite ni ne gledam, vanilla 20 valja midrange SoC za 500e dok 20 Pro za 700e uvaljuje SoC koji je kod drugih proizvodjaca upakovan za 300-350e?!?!
Supruga i sinovi poseduju Motorole i baveci se njihovim telefonima mogu, na moju zalost, da konstatujem da od Motorole jedino vredi milicijski Toki-Voki i .
Na zalost :(

Je l si ti sedeo na ušima ili ne znaš cene kod nas za sva tri modela?

Vrh Dno