Šta je novo?

Huawei P50 serija

Konacno lep telefon napred, i bez pilule naravno koja je uzas, pozadi malo neobican ali nista kicasto. Kombinacija sa SD888 mozda nije bas idealna, zbog mana istog, ali ce biti ubica sigurno, samo da se Harmony pokaze. Jedina mana ovog modela ce izgleda biti baterija, sramota da nisu stavili bar 4500mAh.

Gledam cene P50 običan 8/256GB ce biti 650€! Sto je bruka cena ako takva bude i van Kine onda je za uzimanje bez razmisljanja, jer ta kamera i dizajn sto ce nuditi ne moze da se nadje vrv ni na ovim modelima od 1200€

I koji je trenutno najbolji telefon na svetu po kameri, ne znam dal sad sa ajfona da jurim, mi11 ultra, p50pro ili s21ultra, posto su svi ajfon modeli zamrli i kaskaju za ovim nabrojanim najmanje 4-5 godina

Pro opet egde ekran.. Običan P50 je ok. Samo da li će uopšte biti prodaje u Evropi... Steta sto su skroz ispali iz trke!
Koliko sam ja shvatio cela poenta vađenja 5g modema iz procesora je to da može globalno da se prodaje, deluju odlični telefoni i sa nižim cenama konačno, ako je verovati ovim vestima

I koji je trenutno najbolji telefon na svetu po kameri, ne znam dal sad sa ajfona da jurim, mi11 ultra, p50pro ili s21ultra, posto su svi ajfon modeli zamrli i kaskaju za ovim nabrojanim najmanje 4-5 godina
Šta tačno nedostaje kameri iPhone-a? Photo u TOP3, video ubedljivo #1.

Da, nema periskop zoom, sve ostalo je odlično. Video sam da su i oni promenili algoritam, počeli da preteruju sa sharpening-om ali I dalje su sasvim OK.

Šta tačno nedostaje kameri iPhone-a? Photo u TOP3, video ubedljivo #1.

Da, nema periskop zoom, sve ostalo je odlično. Video sam da su i oni promenili algoritam, počeli da preteruju sa sharpening-om ali I dalje su sasvim OK.
Zato sto je u odnosu na bilo koji od ovih serija smece, kod mene svi koristimo iphone, ali kad sam video koliko kaskaju u odnosu 12pro max i s21 ultra i to sam uporedio na 10min, nebo i zemlja. Ne vredi ni komentarisati ni nabrajati, svakako ja nisam fan ni android ni ios nego ono sto je realno posteno i sto cu koristiti, a za 1000+ eur koliko sam davao je sramota i ekrane porediti…

Zato sto je u odnosu na bilo koji od ovih serija smece, kod mene svi koristimo iphone, ali kad sam video koliko kaskaju u odnosu 12pro max i s21 ultra i to sam uporedio na 10min, nebo i zemlja. Ne vredi ni komentarisati ni nabrajati, svakako ja nisam fan ni android ni ios nego ono sto je realno posteno i sto cu koristiti, a za 1000+ eur koliko sam davao je sramota i ekrane porediti…
Druže, ja prvi volim sada Huawei, hvalim po celom forumu Nova 5T, kupio i Watch 3 Pro pre neki dan, ali iPhone ima bolji ekran od bilo kog Huawei-a. Ima i još čitav niz prednosti. S21 Ultra je odličan telefon, čak i novi Exynos jeste podnosljiv. Stigli su ih, čak se i Xiaomi približio sa svojim kamerama, nije to više P30 era kada su bili dve generacije ispred.

Da li se zna otprilike kad će se naći u Evropi? Kad cujem da ce P50 biti 600€ jedva čekam da stigne da ga odmah uzimam

Gledam cene P50 običan 8/256GB ce biti 650€! Sto je bruka cena ako takva bude i van Kine onda je za uzimanje bez razmisljanja, jer ta kamera i dizajn sto ce nuditi ne moze da se nadje vrv ni na ovim modelima od 1200€
To bi bilo top da bude 650 + 200e kod nas... zna se sto...

Reče mi lik iz jedne naše prodavnice tehnike da neće P50 kod nas pre 2022. 😅

S21U pravi nekako tamnije slike, P50 svetlije ali obe kamere su realno vrh.

P50 ipak vise detalja

Vidi se pri zumuranju posebno. Realno po danu su sve skoro slicne, nadam se da ce neka biti i pri slabijem svetlu.

Po danu bukvalno svaka kamera flagship ili ubica flagship u zadnje dvije godine pravi odlične slike.
Razlike su toliko male da se se vide prilikom zuma ili makro ili (najviše) u noćnim uslovima.

Zato je kamera kao prioritet u stvari postaje sporedna stvar, jer sve što izađe kao flegship od bilo kojeg brenda je top u kameri.

Stiže u septembru a 19ti vec i nikakvih vesti... Na sta je spao ovaj Huawei bas tuga 😂 Inace cekam da uzmem ovaj P50 i pored svih kikseva Huaweija kojim su zasluzili da ih menjamo odavno svi
Kamera me jedino vuce da uzmem p50

Ja bih isto ali samo ako bude kirin, sd nikako

I bih ga rado posedovao jer očekujem da kamera dominira!
Realno, već duže vreme mi je kamera najbitnija kod telefona jer sve ostalo skoro svaki telefon završava...
A mislim da i GMS neće biti problem ubaciti :)

daj da stigne vise kod nas

Pa makar i kao Honor...

Pa to je isti telefon :) čak šta više brend honor će lakše prolaziti na zapadu nego Huawei i to samo zbog lakšeg pisanja i izgovara imena brenda :)

Na stranu što je cela honor 50 linija očajna i skupa

Stizu od prvog......
RRP 8/256 74000, 6/128 65000, 6/128 Lite 38000 RSD

Prilozi

• 07-Honor--1200x900-final3.png
    07-Honor--1200x900-final3.png
    674.8 KB · Pregleda: 52
Vrh Dno