Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije vredno gledanja, po meni.

THEM (2021)
Upravo je prevodim. Postavio sam prevod za prvu epizodu, pa ko ima želudac… neka počne sa gledanjem.
Pogledajte prilog 312312
Nečastive sile vrbuju nove ukućane, dok jezivo prijatan komšiluk kruži oko kuće kao zla kob.
Ja pogledao. Valjda sam previše očekivao pa na karaju malo dobio. Odličan početak a sve ostalo nekako razvučeno i mlitavo.

Uopšte nije loša serija u moru prosečnih, čak šta više, odlična je za svoj žanr.
Odgledah prve dve epizode dok prevodim i za sada obećava.
Po meni opravdano zaslužuje dobijenih 7.3/10. Gluma, produkcija, kadrovi... vuče malo na Fargo.
Doduše Fargo je remek delo i nije za svakoga, pa se ljudima ili svidi, ili je prekidaju posle prve epizode.
To je moje mišljenje.

Počeo Vikinge 6 sezonu da gledam, stigao do neke 6-7 epizode.
Očekivao sam veći krš od sezone ali za sada je solidno

Nisam očekivao

Lagertina smrt da bude tako "prosečna", očekivao sam da to bude u nekom okršaju i sl i da bude od Bjorna ili Ubbea, možda čak i Ivara. Hvitserk mi nikad ne bi pao na pamet

5/10

Видела да је овде хваљена, па да пробам.
Није ми легла, предугачка, према мом мишљењу. Више је драма него детективска, што не мора да буде лоше, али овде је било превише споредних ликова и њихових прича од којих је већина могла да буде сажетија или чак тотално избачена.
Нешто слично, а много боље:

5/10

Није ми легла, предугачка, према мом мишљењу. Више је драма него детективска, што не мора да буде лоше, али овде је било превише споредних ликова и њихових прича од којих је већина могла да буде сажетија или чак тотално избачена.
Isto počeo zbog pohvala, ali bukvalno dve, eventualno tri epizode da su okej. Po meni razvučena bezveze

Jeste, bas je propao, a tako je dobra serija bila... ima doduse blistavih elemenata i u ovoj sezoni ali toliki neiskorisceni potencijal je bas propao...

"Перевал Дятлова"
AKA "Dead mountain"

Доказ да су најбоље мистерије и хорори они који се базирају на истинитим догађајима.

Ово је потпуно другачији доживљај од било које серије и не бих могао да нађем неку конкретну са којом би је поредио.

Због предрасуда многи ће елиминисати руску продукцију, али погрешиће дебело.
Серија јесте у духу класичне руске кинематографије, али подигнута на ниво високобуџетних западних серија.

Оцена 9/10

Neko je komentarisao da mu je Sharp Objects dosta bolji od Mare of Easttown, gledao sam obe u zadnje vrijeme i meni je Mara dosta bolja :)

"Перевал Дятлова"
AKA "Dead mountain"

Доказ да су најбоље мистерије и хорори они који се базирају на истинитим догађајима.

Ово је потпуно другачији доживљај од било које серије и не бих могао да нађем неку конкретну са којом би је поредио.
Mene baš smara serija, tri epizode jedva pogledah.

Znam za incident od ranije, gledao sam i neke dokumentarce i film ali serija me za sada nije kupila.

Ja sam sinoc odgledao "Перевал Дятлова", ima momenata gde smara, ali sto je neko rekao, bude momenata kad te uhvati jeza od svega, slicno kao u Cernobilju.

Na preporuku serija, nekako me muči da tražim da li ista postoji na netflixu, hbo-u ili nekom trećem servisu, nije da sam lenj al na neki način bi značilo naglasiti na kom servisu se ista emituje ako se zna uopšte

Toga ima već 😀

prestao sam da pratim temu od kako ne gledam serije i uopste nisam znao da je izasao Bosch S07 kad ono sickrage sam skinuo.

kakva serija, fantasticna 7 sezona odgledao za par dana.... da sam imao vremena skucao bi je u cugu... greota ako je ovo stvarno kraj

sad videh da ide spinoff gde je on i dalje glavni lik... sjajno... ziveo harry bosch zivela srbija

Poslednja izmena:

5/10

Meni su tvoji nedostaci u seriji baš legli i to je ono što po meni izdvaja ovakav tip od klasičnih crime, mystery serija, koje za par dana zaboravim. Meni je vrlo slična sa Sharp Object i obe mi se kotiraju vrlo visoko.

Meni se baš dopada Mare of Easttown, baš mi legla. U opšte nije napucana glumica. Skroz je zdepasta, namršena i puna problema :D

Počeo sam da gledam Babylon Berlin. Za sada mi se sviđa.

prestao sam da pratim temu od kako ne gledam serije i uopste nisam znao da je izasao Bosch S07 kad ono sickrage sam skinuo.

kakva serija, fantasticna 7 sezona odgledao za par dana.... da sam imao vremena skucao bi je u cugu... greota ako je ovo stvarno kraj

sad videh da ide spinoff gde je on i dalje glavni lik... sjajno... ziveo harry bosch zivela srbija
Ziveo!
Ja pogledao sedmu i sad opet krenuo od pocetka, 10/10.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno