Ja pogledao. Valjda sam previše očekivao pa na karaju malo dobio. Odličan početak a sve ostalo nekako razvučeno i mlitavo.THEM (2021)
Upravo je prevodim. Postavio sam prevod za prvu epizodu, pa ko ima želudac… neka počne sa gledanjem.
Pogledajte prilog 312312
Nečastive sile vrbuju nove ukućane, dok jezivo prijatan komšiluk kruži oko kuće kao zla kob.
Isto počeo zbog pohvala, ali bukvalno dve, eventualno tri epizode da su okej. Po meni razvučena bezveze![]()
5/10
Видела да је овде хваљена, па да пробам.
Није ми легла, предугачка, према мом мишљењу. Више је драма него детективска, што не мора да буде лоше, али овде је било превише споредних ликова и њихових прича од којих је већина могла да буде сажетија или чак тотално избачена.
Нешто слично, а много боље:
![]()
Na zapadu obavezno snimaju serije na filmu i izbacuju posle BluRay sa ovako đubre kvalitet encode-om.али подигнута на ниво високобуџетних западних серија.
Mene baš smara serija, tri epizode jedva pogledah."Перевал Дятлова"
AKA "Dead mountain"
Доказ да су најбоље мистерије и хорори они који се базирају на истинитим догађајима.
Ово је потпуно другачији доживљај од било које серије и не бих могао да нађем неку конкретну са којом би је поредио.
YupMa 'ajde![]()
![]()
Nisam nasao da je neko vec pisao o istoj, pa da se nadovezem, kapirao sam da prvo vidim ima li neko da je ispratio pa da se krene u konverzacijuPoenta je da je to opšte poznata serija![]()
Meni su tvoji nedostaci u seriji baš legli i to je ono što po meni izdvaja ovakav tip od klasičnih crime, mystery serija, koje za par dana zaboravim. Meni je vrlo slična sa Sharp Object i obe mi se kotiraju vrlo visoko.![]()
5/10
Видела да је овде хваљена, па да пробам.
Није ми легла, предугачка, према мом мишљењу. Више је драма него детективска, што не мора да буде лоше, али овде је било превише споредних ликова и њихових прича од којих је већина могла да буде сажетија или чак тотално избачена.
Нешто слично, а много боље:
![]()
Ziveo!prestao sam da pratim temu od kako ne gledam serije i uopste nisam znao da je izasao Bosch S07 kad ono sickrage sam skinuo.
kakva serija, fantasticna 7 sezona odgledao za par dana.... da sam imao vremena skucao bi je u cugu... greota ako je ovo stvarno kraj
sad videh da ide spinoff gde je on i dalje glavni lik... sjajno... ziveo harry bosch zivela srbija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari