Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l će MAX biti kao zamena za GO, tj da li će oni koji do sad imaju kroz pakete operatera HBO GO samo preći na HBO MAX nakon gašenja GO?

I verujem da ce povecati cenu mesecne pretplate za neki deo, mozda I duplo.

HBO Max trenutno nudi dve opcije. 15USD sa premijerama svih Warner bioskopskih filmova (npr Space Jam se može gledati istovremeno na HBO Max i u bioskopima)
a druga veerzija za 10USD bez bioskopskih premijera i sa reklamama.

10usd i reklame ... nice 😅 secam se vremna zacetaka kablovske kad su u nemackoj reklamirali kablovski tv bez reklama a sad rokaju reklame po kablovskou u blokovima od 10min 😵

Sad je pitanje kako ce plasirati kod nas, mozda isto kao da smo USA, EU zemlja a mozda I smanje cenu.

15USD mu dodje ok, jer odlazak u bioskop, ulaznice, nachosi I koca, potrosim vise za gledanje jedne premijere.. :D

Ovako izgleda HBO Max

1.jpg
2.jpg

HBO Max funkcioniše trenutno samo u USA.
Može i kod nas da se gleda uz nalog i VPN.
Teško da HBO može uz VPN. Meni uvek uredno napiše da je lokacija pogrešna, dakle prepozna da koristim VPN i blokira, dok sa Netflix-om nemam nikakvih problema.

Teško da HBO može uz VPN. Meni uvek uredno napiše da je lokacija pogrešna, dakle prepozna da koristim VPN i blokira, dok sa Netflix-om nemam nikakvih problema.
HBO i HBO Max su dve različite stvari.

HBO je regionalan. Nalog koji je kreiran u Srbiji ne može da se koristi npr u Mađarskoj kako bi se gledao Mađarski HBO.

Netflix je globalan i svoj nalog možeš koristiti u celom svetu. Takav će biti i HBO Max.

HBO Go radi preko VPNa. Ako ne radi, do VPNa je.

HBO Go radi preko VPN-a ali ako se konektuješ na državu u kojoj je nalog napravljen.
Npr u Nemačkoj si i konetuješ se na Srbiju VPN-om, a zatim pokreneš Srpski HBO i gledaš ga bez problema.
Obrnuto npr ne bi radilo.

HBO Go radi preko VPN-a ali ako se konektuješ na državu u kojoj je nalog napravljen.
Npr u Nemačkoj si i konetuješ se na Srbiju VPN-om, a zatim pokreneš Srpski HBO i gledaš ga bez problema.
Pa to je valjda poenta VPNa u slučaju HBO Go.

Disney + je najavljen u drugoj polovini godine, videćemo šta će biti do kraja 2021...

MCF - MegaCom Film ( tako stoji na njihovom sajtu ) , pokusao sam i preko FB-a da im pisem, ali jos nema odgovora povodom Disney + platforme..
Oni su bioskopski diatrubuteri za Disney. Ništa više.
Disneyplus je bio najavljen prvo za mart ove godine pa posle za jun a sada ko zna za kada.
Ni HBO Max neće skoro.

Oni su bioskopski diatrubuteri za Disney. Ništa više.
Disneyplus je bio najavljen prvo za mart ove godine pa posle za jun a sada ko zna za kada.
Ni HBO Max neće skoro.
Gresis. Njihov ili CEO ili tako neko njihov... neki lik , je pricao na press konferenciji vezanoj za dolazak Disney + platforme u Srbiju pre par meseci ... I najavio je dolazak te platforme za jun 2021. godine, ali kao sto vidis sad smo u julu i i dalje nista od toga. Bio je bas taj intervju na nekom sajtu okacen, ne secam se sad tacno na kom portalu.
Ma, Srbija je svima kolko vidim zadnja rupa na svirali i meni je tesko da to prihvatim, nikako da se pomirim sa tom cinjenicom haha. :D
Bilo bi lepo pa makar i do kraja ove godine da pocnu sa Disney + platformom i u Srbiji.
A za HBO Max sam dobio info da ce doci do kraja ove godine i u Srbiju.. Verovatno kada prvo svi drugi u regionu dobiju, pa mi tek onda na kraju... :D

Poslednja izmena:
Na kom VPN-u ti radi HBO (dobijen preko operatera u Srbiji)?
Na kom VPN-u ti radi?

Ja sam probao preko Tunnel Bear-a, Ali nije radilo (isto iz Nemačke), a na prethodnoj strani još jedan forumaš (citira ispod) nije uspeo, ali mu je pošlo za rukom odabirom Hrvatske umesto Srbije.
Probao jednom pre ali nije moglo. Izgleda sad moze sa CRO. Ostale ne uspevaju. Vazno da bar jedna moze ;)
Koji VPN koristiš?

Molim objašnjenje koji Vpn si koristio, ako pišeš iz ličmog iskustva?
Brat ima istu situaciju (srpski Hbo, a živi u Nemačkoj) i nikako nije uspeo da ga pokrene.

Ja koristim svoj privatni VPN (instaliran na ruteru).

Nisam koristio VPN na HBO, nemam potrebe.
Koristio sam VPN na HBO Max.

Moje objašnjenje je bilo na temu Zašto mi Netflix radi ako se VPN-om nakačim naprimer na Mađarsku ili drugu državu a HBO mi ne radi.

Nema potrebe vaditi stvari iz konteksta i prozivati.

Moje objašnjenje je bilo na temu Zašto mi Netflix radi ako se VPN-om nakačim naprimer na Mađarsku ili drugu državu a HBO mi ne radi.

Nema potrebe vaditi stvari iz konteksta i prozivati.
Ali je u temi HBO GO, pa se to Go podrazumeva :)

U svakom slučaju znači informacija i hvala na podeljenom iskustvu.

Molim objašnjenje koji Vpn si koristio, ako pišeš iz ličmog iskustva?
Brat ima istu situaciju (srpski Hbo, a živi u Nemačkoj) i nikako nije uspeo da ga pokrene.
NordVPN je imao server iz Srbije koji je radio za HBO GO. Ali vise ne. Sada mozes da se povezes na Hrvatsku preko Norda i mozes da koristis srpski HBO nalog. Samo svaki put moras pre startovanja da se povezes. Inace te odmah izbrise i sve iz pocetka moras.

Postoji li Hbo family nacin deljenja kao kod netlixa?
Koliko ja znam možeš ga instalirati na koliko uređaja hoćeš.
Jedino je regionalno ograničen, tako da ga onaj koji ne živi u Srbiji (valjda prolazi i region) neće moći gledati osim ako nije radio neki mambo-džambo sa svojim VPN na ruteru pa ruter nosio u inostranstvo (ako sam dobro skontao)...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno