Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Zna li neko zasto Mi10T Pro nije naveden za 12.5 miui u julu?

12.5 je tako 2020 😂😂

Prilozi

• Screenshot_2021-07-05-10-17-34-963_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-07-05-10-17-34-963_com.android.updater.jpg
    30.7 KB · Pregleda: 44
Juče sam kupio Mi 10T pro 256/8 Global u balkanskoj i sve je ok, nema bagova u toku poziva, odmah mi je ponuđen update na 12.5.1 i sve lepo radi za sada. Prešao sam sa mi 9t na ovaj model i jeste da je amoled amoled ali nije ni ips loš. Nekako mi je lakše da gledam u ekran čak i kad je jače osvetljenje nego na amoled-u.

IMG_20210711_151647.jpg
Svaki dan, 2 x ,čistim telefon Ajax cleaner-om, što se koristi za staklene površine. Ne mogu da podnesem da je telefon musav, a Mi10TPro je šampion u primanju ostisaka prstiju. Sada pogledam pozadi, sve 3 kamere zamagljene, kapljice kondenzacije od Ajaxa prodrle u unutrašnjost kamere.
Svi modovi daju isti, zamagljen ,prikaz..i kamera i photo i Pro i portrait, sve je kao na slici u attach-u..

Sačekam dan-2, magla ispari i sve radi normalno.
Bravo za Xiaomi, zaista, cena opravdava kvalitet. Imao sam Xiaomi i prethodnih godina, nikada slično nisam video, a glancam telefone po fedault-u.

Poslednja izmena od urednika:
Zašto bi kog đavola tako čistio telefon? Dovoljno je vrlo malo alkohola i čista krpa ili maramica.

Mikrofiber..

Svašta, naravno da imam i dodatne krpe za staklene površine. Sve se to sija nakon tretmana. Imam još uvek Mi8 Pro,imam i P30Pro, a pre toga sam imao nekoliko Xiaomi modela, isti princip održavanja primenjujem godinama i nikada nisam video da je tečnost prodrla u unutrašnjost kamere sočiva.

Razlog više da izbegavam Xiaomi u budućnosti.

Rekao bih da si samo sreće imao.

Ako je samo staklo ovo spoljno zamagljeno iznutra, ono se menja i nije skupo.

Rekao bih da si samo sreće imao.

Ako je samo staklo ovo spoljno zamagljeno iznutra, ono se menja i nije skupo.
Objasni mi, kad si već tako potkovan iskustvom, zbog čega ni na jednom, pometunom, telefonu, (koje posedujem) ,nisam imao takav problem?

Da li si taj sprej za ciscenje nanosio direktno na telefon ili prvo na mikrofiber krpu pa onda brisao fon?

Samo vi nastavite sa kupovinom.
Važno je da ste experti u svemu ,osim u budžetu.

Da li je Xiaomi nekad negde tvrdio da Mi 10t, ili Mi 10t Pro imaju IP sertifikat?
A kao neko ko je radio u servisu telefona, mogu ti reći da nikad nikom normalnom nije palo na pamet da sredstvo za čišćenje prozora koristi za čišćenje telefona. Ovo prvi put susrećem, a svakakve gluposti sam viđao tokom rada u servisu.

Ja ne znam stvarno šta se toliko iščuđavate? Ja sam svoj prethodni telefon tokom 2 i po godine prao par puta nedeljno, nekad sapunom, nekad deterdžentom za sudove, nekad samo brisao sredstvom za stakla i ništa mu nije bilo. Poslednjih šest meseci na telefonu sam imao naprsline na prednjem staklu i polomljeno zadnjestaklo, gde su falili sitni komadići stakla, i bez obzira na to, nije pustio vodu.
Ali imao je ip67 sertifikat.

Sad imam Novu 5T skoro god dana koja nema ip sertifikat ali xy puta sam je brisao 70% alkoholom i sredstvom za stakla, i takođe nikakav problem.

Screenshot_2021-07-11-23-12-28-081_com.google.android.apps.photos~2.jpg

Da li još neko ima problema sa Google Photos sinhronizacijom? Prošli put sam morao da omogućim neke zatrpane dozvole pored gašenja MIUI optimizacije baterije i paljenja auto starta i proradilo je, sad na 12.6 ne mogu da se setim gde su te opcije.

Guglanje pokazuje da MIUI ima ovaj problem godinama ali već dva sata ne mogu da nađem rešenje.

Da li ova traka koja se spusta moze da izgleda kao na androidu ili samo kao iphone?

Kucaj Control center style u settingsu.

Kako da kod mi 10t podesim veličinu fotografije? U settings postoji opcija jedino za kvalitet fotografije.

Vrh Dno