Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Meni jeste drago, iskreno jer su to dobre vesti za sve nas koji cekamo digital, bitno je da dolaze i naravno da ce mi biti drago da neko ko je cekao je docekao i onda se nadam da cu i ja isto proci :)
 
Hahahahaha 😂 prosli smo svi to verovatno 😂 ja pokusavam da budem optimistan kad su tako neke stvari, nisam od onih sto mrzi onog drugog zato sto nesto prolazi ( Zvezda/Partizan u euro takmicenjima npr. ) , bitno je da ima cemu da se nadamo i radujemo :)
 
Disk verzija more value nego digital, nemoj da prodajes. Jos ako ti radi kao sat, necujna I ne greje se.
 
Mozda kao blu ray player i to, mada u doba svega digitalnog ne znam koliko je to korisno
 
Većina korisnika konzola je i dalje je na diskovima. Ubaciš i ne razmišljaš. Možeš da pozajmiš disk ili da kupiš kao poklon. Digital je tek počeo da se probija. Za par godina možda i on bude u većini.
 
Upravo, a I vec poseduje disk konzolu, cemu kupovina digitalne.
 
Velika prednost disk verzije je u kasnijoj nabavci igara, razmeni diskova i slično.
 
Iskreno imam par igara na diskovima ali me uzasno iritira zvuk, cekanje kao i ustajanje da promenim igru. Verovali ili ne pre neki dan mi doslo da probam spajdermena i brze mi se skine digitalna igra nego sto se iskopira sa diska.. Sta znam, vidim poentu u razmeni igara ali obzirom da su sve igre dostupne za razmenu uvek jeftinije u digitalnom obliku nego na disku ne vidim ni tu neku prednost..
 
Pozvao GC nadovezujuci se na svoj poziv od juce i naravno izvinjavaju se na propustu, nije namerno i slicno.

Kazu da se polako normalizuje situacija sa kolicinom konzola i da pristizu i jedne i druge, sto se tice mog statusa bicu dodat na vrh liste za sledecu turu Digitala ili ce me zvati ako neko iz ove ture odustane jer nisu jos svi platili svoje rezervacije, tako mi je receno. Zivi bili pa videli....

Edit: Inace da, mora da se uzme minimum 1 uredjaj uz samu konzolu, takvu su naredbu dobili, meni je receno mora barem dodatni kontroler naravno po ceni od 9k dinara.

Edit2 : Upravo su me pozvali, prosledice predracun i na meni je ili da odem do NS ili da oni posalju na kucnu adresu.
 
Poslednja izmena:
Sluske su isto odlicne, dobre su i za koriscenje na PC-ju, pa eto ako vec mora da se uzima nesto dodatno da znate, necete pogresiti sa njima
 
Dodatni kontroler ili slušalice su mi ok bundle. Može se i koristiti, a i uvek prodati.

Čekam i ja digital, ne sećam se kada sam i na ps4 poslednji put koristio disk.
 
Stigla danas konzola.

Ako neko ima savet (kako najlakše) za prebacivanje tri naloga bio bih mu više nego zahvalan. Gledao sam YT i čitao uputstva za jedan nalog i tu nema ništa sporno. Mora li to za savki posebno da se radi ili može ceo disk da se prebaci (save games i acc)?

Sin mi rekao da je ne pipam dok ne dođe sa bazena tako da je još upakovana (žena je preuzela konzolu :D).
 
Da odgovorim sam sebi (a nadao sam se lakšoj varijanti :oops:):


Transferring data won't overwrite or delete data on your PS5 or PS4 console. During initial PS5 setup, you can transfer data for multiple players. After the initial setup is done you can transfer data for one signed-in account at a time.
 
@wwgoran Moze preuzimanje i u BG i u NS, samo kazes teti kada te bude zvala, moze i slanje na kucnu adresu.

Prijavio se nedelju dana pre poziva u ovoj poslednjoj turi (30.6.) bas brzo zovu.
 
Savet ljudima koji su se u GC prijavljivali ranije (disk) prijavite se opet. Prijatelj se prijavio pre dve nedelje, juce je preuzeo konzolu.
 
Nije više niko zainteresovan za tu varijantu. Jutros sam hteo da predam rezervaciju, nije se niko javio.
 
Izlet do NS-a je prosao super :) definitivno je pomoglo pracenje foruma da se dodje do konzole :) imaju ih jos u GC koliko sam mogao da zapazim, svima zelim da sto pre zaigraju pa da potreba za ovom temom i ne postoji :)
 

Prilozi

  • Screenshot_20210709_212730.jpg
    Screenshot_20210709_212730.jpg
    104.6 KB · Pregleda: 85
Nazad
Vrh Dno