Šta je novo?

Diablo II Resurrected

Htedoh još reći:
Poštujem ja što mnogi vole respawn, i ne treba to dirati.
Nego se čudim kako niko nije napravio, makar mod, za igrače poput mene.
Kad pogledaš, igra bi verovatno tako i bila teža, jer imaš samo određenu količinu random loot-a, i XP koji ne možeš tako lako da budžiš.

A da ne pricamo o onoj agoniji od lvl 98 do 99, mislim da je bilo potrebno oko 2 ili 3 hiljade baal run-ova. Nisam nikad uspeo, ostao na 98 : )

baal run-ovi... sve mu yebem njegovo.... najvise se iznerviram sto nikad ne uzmem loot. ja ostao na 96 i to mu je to.

istina. kad gledam ove yt klipove i cujem tu muziku toliko mi se priigra da reci nemam. jedva cekam da probam betu na slusalicama koje tad kad sam igrao nisam imao.

btw, ima puno klipova na netu kako ljudi pikaju lvl 99 heroje u alfi, prilicno sam siguran da je moguce ucitati stari save game u remaster. to su dobre vesti, jer ce moci da se igraju editovani heroji, ne pada mi na pamet da igram mesec dana betu i oni mi obrisu sta sam igrao. bolje ucitam editovanog heroja i igram iz zezanja dok ne izadje. pod uslovom da ovo radim offline, da li mogu da mi banuju blizzard nalog zbog cheat-a?

istina. kad gledam ove yt klipove i cujem tu muziku toliko mi se priigra da reci nemam. jedva cekam da probam betu na slusalicama koje tad kad sam igrao nisam imao.

btw, ima puno klipova na netu kako ljudi pikaju lvl 99 heroje u alfi, prilicno sam siguran da je moguce ucitati stari save game u remaster. to su dobre vesti, jer ce moci da se igraju editovani heroji, ne pada mi na pamet da igram mesec dana betu i oni mi obrisu sta sam igrao. bolje ucitam editovanog heroja i igram iz zezanja dok ne izadje. pod uslovom da ovo radim offline, da li mogu da mi banuju blizzard nalog zbog cheat-a?
Mogu da ti banuju nalog i zbog vecih gluposti, su bese delili banove po Overwatchu zbog "ne sportske" komunikacije. ActiBlizzard je propala kompanija.

e bezveze... pa offline bih igrao, ne bih ubacivao te heroje u battle net sistem... nista onda, pirat i vozi. kad nece 60 evra od mene, ne moraju.

Ako bude pirata...

sto ne bi bio? piratizovali su alfu za dva dana, sto ne bi final?

Reko' ako odluce da bude online only kao trojka.

zar vec nije potvrdjeno da ce biti offline only mod? cak su nesto trubili o tome kako ce stari d2 save games fajlovi da rade samo u offline, neces moci sa njima da igras multiplayer (koliko vidim cak ni lan). shodno tome igra ce morati da radi u offline modu. sto je zapravo dobro za mene. igram lepo pirata, ne rizikujem 20 godina star wow akaunt, 60 evra u dzepu, svi srecni svi zadovoljni...

Nisam pratio sve vesti, ako su potvrdili super

ocigledno nisam jedini koji gotivi kontrolor, pogledajte komentare. nije ni blizzard lud da trosi resurse na nesto sto ljudi nece da koriste, shvatili su da je to pozeljno, zato i ukljucuju podrsku za kontrolor.

Prvi Diablo sam igrao na sony 1, tako da mi kontroLER ne smeta

Kako ovo loše izgleda (grafika, gameplay) za one koji su već igrali Path of Exile...
Nekad je bolje staru ljubav da ne sretneš ponovo. 🥲

meni je dealbreaker sto poe nema gamepad support (i servere koji te ne diskonektuju random)

jutros sam bas nabasao na taj video, ali nista nije rekao, kad je beta zapravo - niko ne zna... sad ce avgust... kako me nerviraju kad kazu: beta u avgustu! i ono bude u avgustu - 29. avgusta -.-

a 23. kad je launch ja idem na fookin kongres! znaci ne mogu da ispratim nista

dosadno im pa dizu frku ni oko cega.

pa nije bas oko nicega...

Za sada po planu

po kom planu sunce im zarko, pa ako je u avgustu, bar bi mogli da daju datum kad avgust dodje :mad: ja sam pretpostavio da to njihovo "beta u avgustu znaci 30. avgust -.- bezobrazni su, no ajd sad

Mali off iz razloga što je ovo čitana tema...

Kakav je utisak igrati D3 na džojpedu?

Fan sam serijala, igrao sam i prešao D1 i D2 mnogo puta, ali za sve ovo vreme nisam nikad igrao D3 (što zbog početnih loših ocena, što zbog visoke cena, a i zbog zaštite nikad nije sišao među narod).
Sad Collectors edition za PS4 ima da se uzme jeftino, ali tu me plaši džojped, jer ne pamtim da sam igre ovog tipa ikad igrao na džojpedu.

mene je igranje d3 na xboxu nateralo da mi podrska za kontrolor bude must kod ovakvih igara. zato se radujem sto d2r i d4 za pc ce imati punu podrsku za kontrolor. naravno, svuda, pa i ovde ce se naci neko ko ce ti reci da je to apsolutni uzas i da time ne treba da se bavis. na tebi je da procenis. kupi, igraj jedan dan, pa trazi refund ako nisi zadovoljan.

po meni je najbolja kombinacija gamepada i tastature i misa. na konzoli nemas tastaturu i misa i ceo interfejs je promenjen. nije lose uradjen, ali je lakse baratati itemima i inventarom pomocu misa i tastature. takodje nisi toliko precizan kad koristis kontrolor, tako da ako igras da ti zivot zavisi od toga, bice problema sigurno.

Čudi me da nema preciznije informacije kada će krenuti beta...

bas su pajseri... avgust... moze da bude prvi moze da bude 30...

sto se mene tice ja sam od dosade rediscoverovao disk prista, mogu i lost ark i d2r da ga duvaju sa njihovom betom :D iako sam sprco pare u oba -.- unapred -.-

Kao sto neko rece Blizzard je trenutno u teskom rasulu oko tuzbe, igram TBCC pa sam u toku. Igraci protestvuju, radnici protestvuju, more dokaza ne bahatog nego bas kriminalnog ponasanja je vec izaslo na videlo tako da ocekujte pomeranja i out of schedule svega...

Vrh Dno