Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ali treba ti taj papir da bi se video datum kupovine i samim tim trajanje garancije. Ili to ili fiskalni.

Meni su u promobiju bez icega rekli dokle vazi garancija,i da ne treba nista da se nosi da oni imaju u sistemu

Pa ne znam onda ***, meni su rekli da mi treba papir na kom se vidi datum kupovine kad sam ih zvao.. 🤷‍♂️

Meni su rekli npr treba nam fotokopija racuna ili kod mene- garancija od mts i bez problema nakon toga zavrsio. Ali kod majke npr, samo su trazili tel, posto nisam mogao da nadjem papir od garancije i samo su mi rekli da ce lako da je nadju u sisteemu (samo su pitali da li se tel vodi na nju, u slucaju zamene).
Odustao sam od ovog tel, u telenoru kazu da ne mogu nikako da ga nadju preko imea.

Naravno da u slučaju popravke treba garantni list - to je obavezno (lično u Pro-Mobi sam proverio) .

Nekad traze, nekad ne, zavisi ko je za pultom. Jednom je bilo dovoljno da pokazem sliku racuna, da li je mrzelo da cvaka u komp ne znam, samo je rekla ok.

Koliko vidim na s21 je neka fabricka folija..? Kako se pokazala ili da je odmah zamenim sa mobile outfitters,na koju sam navikao...

Fabricki imaju dve jedna preko druge :)

Ja sam na s10+ furao fabricku do dana kad sam prodao telefon, skoro 2g :D
Sad mi se ova malo zacepila na cosku posto stalno otvaram onaj edge menu

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da uzmem staklo za njega, kakve su ove mobile outfitters folije (ili u krajnjem slucaju da ostavim fabricku)?
Gde da nadjem u Srbiji leather cover case za s21u?
p.s. ovo je dobro kad je najveci problem dodatna oprema, a ne problemi oko tel kao na pocetku :D :D

Ja sam mislio da uzmem staklo za njega, kakve su ove mobile outfitters folije (ili u krajnjem slucaju da ostavim fabricku)?
p.s. ovo je dobro kad je najveci problem dodatna oprema, a ne problemi oko tel kao na p

p.s. ovo je dobro kad je najveci problem dodatna oprema, a ne problemi oko tel kao na pocetku :D :D
Najbolje ti je da ostaviš fabricku. Ja sam promenio samo zbog toga sto sam je zakacio i napravila se rupa. Nakon toga sam probao da stavim dve folije i jedno staklo. Folije su se odlepljivale, a kod stakla nije dobro radio otisak prsta. Na kraju sam stavio mobile outfitters foliju i ona mi stoji kako treba, s tim sto ona ima neki blagi reljef (valjda od skupljanja kad su je zagrevali pri postavljanju). Ali u principu sam zadovoljan. Fabricka ti stiti od ogrebotina i neprimetna je, po mom mišljenju je najbolje ostaviti nju.

@mrmilos @dule2303 upravo sam pogledao na sajtu telenora nema za ultru, takodje ista situacija i u gig***nu,.
Uzecu Nillkin Camshield Armom Case, narucicu sutra, bice okej..
Uzecu whitestone staklo, samo da nadjem ko ce da mi poruci.
Vidim na xda da pisu da je video dosta bolji nakon poslednjeg abdejta, kako se cini vama?

Jeste, znatno je unapređen video, posebno 4k 60fps. Korigovano je mnogo, nema toliko šuma, dinamika je bolja, detalji u uglovima su još bolji

Vidim na xda da pisu da je video dosta bolji nakon poslednjeg abdejta, kako se cini vama?
Ako ti treba telefon sa odličnim kamerama, ne razmišljaj dalje, ja sam kupio ultru sa majskim update-om i tu je sve odlično bilo od starta, e sada, ne znam kakva je situacija bila pre toga.

@mrmilos @dule2303 upravo sam pogledao na sajtu telenora nema za ultru, takodje ista situacija i u gig***nu,.
Uzecu Nillkin Camshield Armom Case, narucicu sutra, bice okej..
Uzecu whitestone staklo, samo da nadjem ko ce da mi poruci.
Na sajtu nemaju ni za obican... Ali imaju u poslovnicama

Odlucio sam vec, uzimam ultru, samo cekam da vidim ko ce mi pomoci oko whitestone, posto hocu da ga uzmem, pa tek onda da uzmem tel..
Hteo sam da predjem na ip12pm prvo, nije hejt, ali cim sam uzeo u drugu ruku s21u, nije bilo dileme sta dalje da radim.
@mrmilos Dosta sam daleko od Bg-a, tako da jedino da cekam da se pojavi na sajtu, pa da narucim.

Da li je neko uzimao s21 sad tokom promocije gde su poklanjali a02? Nisam dobio odgovor, a vracali su mi podatke kao da nisam poslao sve sto treba iako jesam... Posle toga nema odgovora...

Šta je po vama pametnije, uzeti neotpakovan sa mreže 128GB za 850e ili ganjati za iste pare 256 sa "garancijom"?
Imam 256 verziju odavno, negde videh da 128gb ima raspoloživo manje od 100GB jer sistem zauzima toliko, što mi je nemoguće, ima li neko 128 da potvrdi to?

A1, koliko sam shvatio, pušta update samostalno, dok mts i telenor imaju EU update?
Sa koje mreže su bolji što se tiče uvažavanja garancije, kapiram da je manje-više isto i da promobi uvažava direktne reklamacije?

Šta je po vama pametnije, uzeti neotpakovan sa mreže 128GB za 850e ili ganjati za iste pare 256 sa "garancijom"?
Imam 256 verziju odavno, negde videh da 128gb ima raspoloživo manje od 100GB jer sistem zauzima toliko, što mi je nemoguće, ima li neko 128 da potvrdi to?

A1, koliko sam shvatio, pušta update samostalno, dok mts i telenor imaju EU update?
Sa koje mreže su bolji što se tiče uvažavanja garancije, kapiram da je manje-više isto i da promobi uvažava direktne reklamacije?
Kad instaliras i aplikacije i one se malo 'nabudže', ostane ti pola prostora.. 128 za sve iole koji bi da iskoriste potencijal s21u, je malo

Ако не користиш Cloud сервисе, 128gb је смешно, рачунај само колико ће ти заузимати фотографије сликане у макс резолуцији, видиш да на форуму сви слике качимо преко fickr и осталих сервиса, о видео записима и да не причам.

ne pitam za sebe, Ja sam popunio 200GB za 4 meseca na Ultri, ali koristim i Google Photos 1TB pa nije sad smak da nešto i brišem 😂

Inače 256GB varijanta je bukvalno nemoguća za nabaviti već 20 dana u zvaničnim kanalima i kod operatera. Kod operatera je nije ni bilo, koliko znam.

Neki prodavci spominju da su 256GB varijante kod nas ustvari azijske...

ne pitam za sebe, Ja sam popunio 200GB za 4 meseca na Ultri, ali koristim i Google Photos 1TB pa nije sad smak da nešto i brišem 😂

Inače 256GB varijanta je bukvalno nemoguća za nabaviti već 20 dana u zvaničnim kanalima i kod operatera. Kod operatera je nije ni bilo, koliko znam.

Neki prodavci spominju da su 256GB varijante kod nas ustvari azijske...
Pitao sam kod operatera par puta, ono što je inicijalno dobijeno 128, to ce se gurati do kraja. Teško da ce biti nekih izmena, to je što je. 256 uglavnom EU uvoz ili azijski modeli, i jedni i drugi sa "garancijom" koju izdaje "neko", a niko niti da se javi da potvrdi niti da opovrgne šta se dešava u realnosti, bar kod tih poznatijih kp prodavaca, ukoliko dođe do potrebe ostvarivanja garancije

Nažalost je tako, 256 GB je ređi od Halajeve komete.
Ono što vidite na kupujemprodajem od oglasa, na stanju je 0 od svega toga (80% slučajeva), a na pitanja kada će biti odgovora nema.

Vrh Dno