Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Meni je problem na p30 lite, senzor pozadi... Ne znam iz kog razloga sam mislio da i ostale serije p30 imaju senzor pozadi...
Znaci senzor pozadi mi pravi problem, ne ispod ekrana :)
Izvinjavam se zbog konfuzije

Da li je to crkao senzor ili nesto drugo pravi problem?
Evo zašto ne treba praviti ovakve (zajedničke) teme. P30 Pro i P30 lite osim prvog dela imena nemaju skoro pa ništa više zajedničko, a vrlo često dolazi do ovakvih zabuna zato što je zajednička tema. Kada se u jednačinu ubaci i "običan" P 30 eto recepta za katastrofu.

zahtevamo da se otvore posebne teme za p50 i p50 pro i p50 pro plus !!!
u pravu je covek 100%. zatrpava se tema mada mozemo da sagledamo kakvim se problemima muce ostali u jacoj i slabijoj varijanti.

badava sagledava. reorganizacija foruma je trebala da i to uzme u obzir. samo me strah od moderatora sto brisu poruke jer forum gubi smisao ako se nekome od njih/vas ne svidi sto je napisano. sukob misljenja i mozda ispravljanje pravopisnih gresaka i ruganja na iste dovodi do kosenja sa pravilima i ... brisanje li brisanje...

jutros kao javise da usa je ubacio jos 5 kineskih kompanija na blacklist... xiaomi mozda !?

uspeli su da mi nakon soft-bricka osposobe uredja , sada je na emui 9
u pitanju je p30 ele-l29
upisan je neki serisjski broj 0123456789abcdef
ne rade mi faceunlock i fingerprint
ne mogu da ih dodam nikako, sumnjam da je do toga sto ne serial number generic

ima li neko resenje za ovo ?!

u pitanju je p30 ele-l29

Naravno da ima ali ti to ne mozes da odradis. Ne znam gde si nosio uredjaj ali nakon soft bricka tako lose provuci softvare nije mi jasno zasto. Nosi neka provuku softver kako treba. Nije to neka filozofija.

u pitanju je p30 ele-l29

Sjebali su ti telefon

Imam problem sa slikama casopisa nece da mi se azuriraju kako to da resim zna li mi ko rec? 5-6 istih se samo vrti ona kroasana more i tako to

Imam problem sa slikama casopisa nece da mi se azuriraju kako to da resim zna li mi ko rec? 5-6 istih se samo vrti ona kroasana more i tako to
Ako mislis na nove slike da dobijes, neces dobiti, nzme kakve veze sa americkim banom to ima, ali zbog bana ne dobijamo nove slike.

Jos ovu 2021 da zavrsimo sa nasim P30 serijom posle 2022 nastupa to ce bit telefoni vec stari 3 godine bez podrske, a noviji modeli Huawei nemaju google tako da nam ostaju ostali poput samsunga xioamija i itd. Da dodam jos da se komepletan Huawei zaglavio na android 10. Naravno iazi harmonyOS

Tesko da ce Honor imati iste perfomanse baterije kao Huawei. Kirin je pravio razliku jer je Emui bio bas optimizovan za njega. Svakako videcemo. Ja cu bas sacekati situacija malo da se razvije pa tek prelaziti, nema veze sto su telefoni stari 3 god, nista epohalno se ne dobija.

Ima svakako I Qualcomm štedljive čipove, možda baš zato su i išli sa SD778 SoC-om. Videcemo, kažem, ja se nadam da ce to biti OK.

Da li opcija always on display na P30 Pro, može da se pokrece sa 2 dodira(kao na Samsungu)? Ili mora stalno vidljiva da stoji na ekranu?

Još dva pitanja, da li može i kako se isključuje(ne mogu da nađem tu opciju) brzo punjenje?
I koja je najnovija verzija EMUI-a na ovom telefonu(mislim na OTA azuriranje, nikakvo "budženje sa strane ne dolazi u obzir)?

Kod mene je ova:

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    59.7 KB · Pregleda: 33
Imate kupon za zamenu baterije u ovlašćenom servisu, cena original baterije 2300din, kome treba, isplati se fenomenalno.Screenshot_20210628_151736_com.huawei.phoneservice.jpgScreenshot_20210628_151729_com.huawei.phoneservice.jpg

Da li neko zna zašto danima ne mogu da se ažuriraju ove dve aplikacije?

Prilozi

• Screenshot_20210629_130615_com.android.vending.jpg
    Screenshot_20210629_130615_com.android.vending.jpg
    48.9 KB · Pregleda: 27
Ne cackaj ih, bolje sto ne azuriraju. Kad budu kompatibilne verzije za Huawei sam ce ih axurirati. Kod mene je ova verzija instalirana....

Prilozi

• Screenshot_20210629_154225_com.android.vending.jpg
    Screenshot_20210629_154225_com.android.vending.jpg
    64.6 KB · Pregleda: 22
Poslednja izmena:
Da li neko zna zašto danima ne mogu da se ažuriraju ove dve aplikacije?
Klikni na "ažuriraj sve" druze i azurirace ih. U pocetku skidanja bilo koje od tih apk nece pokazati da ih skida vec ces videti u notifikacionom baru. Kad skine potrebno, skinuce i apk. Samo klikni na "azuriraj sve".

Neće si ni tako ažurirati...barem kod mene neće. S tim što sam ja Chrome i onemogućio, pošto koristim Samsung broswer.

Ne mogu da editujem pa moram novi post.
Da li neko ima probleme, desava mi se u zadnja dva puta, da grafikon potrosnje baterije ukaze da se punio telefon i onda kada nije. Obicno pokaze sat vremena nakon skidanja sa punjaca kao da je opet bio na punjenju. Ako neko zna sta bi ovo moglo da predstavlja, tj zbog cega ovako pokazuje, bio bih mu zahvalan za informaciju ako nije po sredi bag u EMUI.

Prilozi

• Screenshot_20210629_170927_com.huawei.systemmanager.jpg
    Screenshot_20210629_170927_com.huawei.systemmanager.jpg
    58.1 KB · Pregleda: 13
Klikni na "ažuriraj sve" druze i azurirace ih. U pocetku skidanja bilo koje od tih apk nece pokazati da ih skida vec ces videti u notifikacionom baru. Kad skine potrebno, skinuce i apk. Samo klikni na "azuriraj sve".
Uvak tako i ažuriram aplikacije, na ikonici "ažuriraj sve". Ipak ovde ni na taj način ni ručno ne ažurira.
Koliko s imao uvida, isto je sa Samsung telefonima.

Isto je na svim telefonima sto se tice te aplikacije Android System WebView, ako je play postavljen na autoazuriranje ne treba nista dirati, jer ce preuzeti kad bude kompatibilna. A uz to vezana je za Google Chrome i za jos mnogo google servise. Marta meseca je bas WebWiew napravio haos u jednom danu korisnicima androida, jer je zbog greske u aplikaciji bilo nemoguce otvoriti bilo koju google aplikaciju, ukljucujuci cak i viber. Ispravka je stigla tog dana, ali je napravila pakao milionima korisnika. Meni je isto tog dana sve kreshovalo pa sam isao na deinstall iste. Zato tu aplikaciju ne cackati previse. https://www.google.rs/amp/s/www.the...ogle-android-apps-crashing-fix-system-webview

Nemam tih problema, sve apk su mi na zadnjoj verziji pa i webview i chrome.

Nazad
Vrh Dno