NevisStarShine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2014
- Poena
- 365
Restartuj telefon.Meni je stigla poruka na P30 od A1 da je aktiviran Volte, ali nigde ne pise, samo stoji 4G+. U podesavanjima je ukljuceno Volte...
Restartuj telefon.Meni je stigla poruka na P30 od A1 da je aktiviran Volte, ali nigde ne pise, samo stoji 4G+. U podesavanjima je ukljuceno Volte...
Ja ne verujemKo ce od vas preci na Harmony (kad izadje)? 😀
Na 3G ili na HA kad probaš da uspostaviš poziv da li se spušta na 3G ili ostaje na 4G?
Ako spušta na 3G moraćeš ponovo da ih zoveš da ti uključe.
Tebi i na Telenor pise Volte. Kod mene na P30 nema da pise i ako je ukljuceno u podesavanjima....Evo kako izgleda na pro, verujem da je slično i na p30
Slobodno, sa EMUI 11 p30pro je ostao konkurentan i u ovoj godini.Da, stigao je pre jedno 2-3 meseca
Sto se tice saveta, da li da predjes na emui 11, iskreno, nemam pojma, javice se neko ko ce ti dati savet i misljenje o slikama na 10 i 11
Normalno je ako se greje do nekih 80% napunjenosti baterije, nakon toga ne bi smeo da se greje. Do 50C nije strašno ako je telefon na superfast chargeNa P30 Pro radi dobro 11 tako da sto nebi i na P30
Jel normalno da mi temperetura baterije tokom 40w brzog punjenja dostigne oko 41c i koja je granica?
Huawei ima neku svoju tehnologiju brzog punjenja tako da je džaba tražiti qc 3.0 punjače, qc 3.0 je qualcomm-ov projekat tako da to može da radi samo na telefonima sa njihovim procesorom Huawei punjač je jedini koji najbrže može da puni Huawei telefone.JEdno pitanje vezano za brze punjace... koji brzi punjac mi treba da bi se p30 lite i mate20 pro punili brzo? punjac od mate20 pro puni brzo oba telefona a punjaci QuickCharge3.o mi ne pune telefone brzo...
P30 lite ima IPS LCD ekran a always on funkcija ima smisla samo na OLED (amoled) ekranima. Tako da je preporuka ne stavljati always on na P30 lite jer će to značajno uticati na trajanje baterije a verovatno i na skraćenje životnog veka ekrana.Pozdrav svima koristim P30 lite da li neko moze da mi preporuci neku dobru aplikaciju Always on Display...Hvala unapred...
U redu...Hvala na savetu...P30 lite ima IPS LCD ekran a always on funkcija ima smisla samo na OLED (amoled) ekranima. Tako da je preporuka ne stavljati always on na P30 lite jer će to značajno uticati na trajanje baterije a verovatno i na skraćenje životnog veka ekrana.
Ja sam imao polomljeno staklo kamere i morao sam da menjam cela ledja, 10.000 u ovlastenom servisu jer je tel jos uvek pod garancijom.Izgrebano staklo glavne kamere koliko kosta zamena novog? Ima dosta izrazen lens flare od ulicnih svetala iliti bandera..
Ogrebotine su kod mene u pitanju na glavnoj i telephooto kameri evo slike nadam se da ce se videt jer je slikano za p20 lite.Ja sam imao polomljeno staklo kamere i morao sam da menjam cela ledja, 10.000 u ovlastenom servisu jer je tel jos uvek pod garancijom.
Kod tebe izgleda da flare ne dolazi samo od ostecenje vec od masnog stakla kamere.
Kod mene ogrebotina nije bila problem, ali lom jeste. Pre fotofrafisanja dobro obrisi staklo kamere i mislim da ce sve biti OK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari