Lanikor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.05.2016
- Poena
- 705
Doslo je vreme da uzmem TV pa se trenutno lomim izmedju nekih opcija a nekako mi je najvise zapalo za oko sledece:
Koristice se za pocetak mahom za castovanje sa uredjaja (filmovi/serije/Youtube itd.) a verovatno cu ga koristiti i kao monitor za sleeper PC koji sam sklepao pre jedno mesec dana i za gledanje dostupnih obicnih kanala. Trenutno nije u planu EON, IPTV, barem ne u narednih 6 meseci.
Sto vise gledam to mi je teze da odaberem, tako da - pomagajte, predlazite dodatne opcije itd.
- Hisense - H43A7100F / H43A7300F - cene im se krecu oko 40k-42k, gore dole hiljadarka, 7 godina garancije sto je super
- Samsung - UE43TU7XXX - taj raspon televizora sa slicnim nazivima je konfuzan pa nemam pojma sta su im tacno razlike, deluju fino ali 2/3 god garancije koliko vidim, dobrom delu raspona cene slicne kao kod Hisense
- TCL - 43P615/P715 / TCL50P715 - deluju kao ok kupovina ali opet - "kratka" garancija, 50" varijanta je povoljna opcija
Koristice se za pocetak mahom za castovanje sa uredjaja (filmovi/serije/Youtube itd.) a verovatno cu ga koristiti i kao monitor za sleeper PC koji sam sklepao pre jedno mesec dana i za gledanje dostupnih obicnih kanala. Trenutno nije u planu EON, IPTV, barem ne u narednih 6 meseci.
Sto vise gledam to mi je teze da odaberem, tako da - pomagajte, predlazite dodatne opcije itd.