Samo nisi objasnio sta se posle toga desilo ?
Ovo kao da precednik nase drzave plasira vesti javnosti.
Ja sam vrlo lepo objasnio u jednom postu a sada cu ga i naci jer me tera, da nisam nikakav strucnjak da mi treba savet da ulozim pare i da mi je bilo glupo pa pitam coveka ( iako mi je komsija ) gde da ulozim pa mi je lakse bilo da ovde pitam. Nakon toga jer generalno svi se prave kao da pomazu kao ovaj simke ali te kad ih pitas izignorisu i prave se da nista nije bilo i ne zele bukvalno nista da kazu, ja samo poslao poruku komsiji , i to je bilo samo par sati nako sto sam kupio btc , eth , i jos po nesto. Covek mi je rekao da nista ne brinem, da ce mi on od sada davati imformacije. Nije proslo ni dan covek mi je poslao poruku i rekao da prodam sve i da sledi crypto crash. Ja ne zna ali ima ko zna
Ja se i ne pravim da sam strucnjak kao neki , koji dok sam citao temu pricali da je dobro dokupiti na 52k pa na 49 da da da sad je vreme da se dokupi , pa na 42 e sad je jos bolje vreme da se dokupi , pa na 39 trcite sad svi dokipite

i ima obraza da pise
Sada cu sve crno na belo jer se pravi pametan , i poruke koje sam pre ovoga pisao i objasnjavao da nisam u tom svetu i da mi treba savet. A lik koji je pogresio 100 puta krece u napad sada jer izgleda ne zna kako da se brani