Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci covek sto mi je javio u 4.30 ujutru da prodam sve ipak nije pogresio, pa neka prica ko sta hoce.
Druže kontam da si dobio šećernu bolest dok si ovo pisao.
Ok, bio si u pravu, ali nije u redu da likuješ nad lešinom dok ovo traje i dok su mnogi u panici za egzistenciju, a u najmanju ruku srušen je poneki sneško.

Uopste mi ne deluje da ce "brzo" na 70k ima da se mrcvari ko eth na 1400-1600 sto godina,daj boze da gresim

Ok, bio si u pravu, ali nije u redu da likuješ nad lešinom dok ovo traje i dok su mnogi u panici za egzistenciju, a u najmanju ruku srušen je poneki sneško.
Ljudi svako kome je ovaj pad uticao na egzistenciju treba dobro da razmisli kako upravlja finansijama. Godinama svi redom pričaju koliko je ovo rizična igra i da se ulazi samo sa sredstvima koja mogu da prebole da izgube. Dovoljno je otvoriti bilo koji grafikon, pogledati bilo koju analizu kroz istoriju i da ti bude jasno kakva je ovo igra. Neko opet ode all in pa čak uzima i kredit da uloži u špekulaciju - pa nije baš za žaljenje jer je ili pohlepa ili neobaveštenost.

Ljudi i na ovom forumu su pisali kako im je rast od 2x za mesec-dva dosadan i uskaču u svakakve hajpovane šitine. Ne pričaju vam ljudi da se ne radi to zato što neće da zaradite više od njih već zbog toga što je rizik prevelik.

Samo da prijavim. Juce dokup BTC

Po meni, preveliki je rizik kupovati ovaj dip. Da bi održali bull market strukturu, BTC mora da poraste još 6k u četiri dana. Lako verovatno, ali ako ne bude, mi smo u bear trendu, a dno može da bude jako nisko. Pametnije sačekati da hash ribbons izbaci buy signal.

Pisao sam više puta, da se ne ponavljam, iz nekog razloga, MC mi ne prolazi na binance-u. Razgovarao sam i sa binance support, i jednostavno, nije mi dozvoljeno korišćenje kartice za kupovinu. Iz kog razloga, nisu želeli da objašnjavaju.
I meni izlazi poruka da neki law je upitanju. pokusao sam dodati i google auth. ali nece

@Ganga Meni nije uticao ništa, nisam u kriptu, niti me zanima, potpuno mi je svejedno da se sutra sve surva u PM (naravno ako bi se samo na tome zadržalo i ako ne povuče čitav finansijski sistem za sobom).
Čitam ovu temu jer me zabavlja - zrači optimizmom u dobrim danima, i ima par autentičnih likova - pa sam procenio da po mom mišljenju nije u redu u ovom momentu skakati ljudima po živcima.

Ovo inace ne volim da radim, ali napravicu izuzetak ovaj put.

DM od lika koji je juce napisao da ima dojavu o dump-u, pa ko god veruje tu takve gluposti i dojave, neka se zapita sam 😀
Savet od mene naravno nije dobio.

Lik je noob i verovatno neki klinac, pa ne uzimajte ozbiljno sta piskara.

Uzdravlje 🍻

Prilozi

• A7744747-1EA0-4465-8FFD-901D06294C75.png
    A7744747-1EA0-4465-8FFD-901D06294C75.png
    505.2 KB · Pregleda: 279
Da si procitao postove od ranije znao bi o cemu se radi.

Ja sam dobio informaciju da sve prodam oko 4.30 i da sledi crypto crush sto se i desilo. Uspeo sam da uhvatim cenu od 42k.

Sat vremena nakon toga setim se da napisem poruku ovde (5.30h) da bi pomogao ljudima koliko mogu.

Onda su krenuli napadi od nekih ljudi ovde kako ja nemam pojma , pa koji ti je taj strucnjak, pa onda taj strucnjak nema pojma ( a covek se bavi profesionalno trejdom 15 godina i jos i nije sam nego njih 5 koji to rade zajedno )

Kao da niko na svetu ne sme da zna vise od njih da su oni najpametniji , i da ako neko drugi nesto kaze odma su to gluposti , iako i ne znaju od koga to dolazi, izgleda im je ego bio povredjen da neko ima bolje informacije od njih.

Nakon toga su neki clanovi ovde pisali da su to gluposti i da nemam prava da pisem ???
Cak su i savetovali da treba da se kupuje kad je cena pala na 39k ? Ti isti clanovi nakon toga sto su savetovali druge da kupuju po toj ceni sad pisu kao da nista nije bilo , i oni mogu da pisu i niko ih ne napada..

Nikoga nisam ni u jednom trenutku uvredio niti mi je bila namera , ja sam pisao sa namerom da pomognem ljudima a usledile su uvrede, nakon toga kada se to i desilo kada je cena pala na 30k samo sam napisao da je ipak covek sto mi je dao informaciju bio u pravu. Toliko.

Ja sam dobio informaciju da sve prodam oko 4.30 i da sledi crypto crush sto se i desilo. Uspeo sam da uhvatim cenu od 42k.

Sat vremena nakon toga setim se da napisem poruku ovde (5.30h) da bi pomogao ljudima koliko mogu.

Onda su krenuli napadi od nekih ljudi ovde kako ja nemam pojma , pa koji ti je taj strucnjak, pa onda taj strucnjak nema pojma ( a covek se bavi profesionalno trejdom 15 godina i jos i nije sam nego njih 5 koji to rade zajedno )

Kao da niko na svetu ne sme da zna vise od njih da su oni najpametniji , i da ako neko drugi nesto kaze odma su to gluposti , iako i ne znaju od koga to dolazi, izgleda im je ego bio povredjen da neko ima bolje informacije od njih.

Nakon toga su neki clanovi ovde pisali da su to gluposti i da nemam prava da pisem ???
Cak su i savetovali da treba da se kupuje kad je cena pala na 39k ? Ti isti clanovi nakon toga sto su savetovali druge da kupuju po toj ceni sad pisu kao da nista nije bilo , i oni mogu da pisu i niko ih ne napada..

Nikoga nisam ni u jednom trenutku uvredio niti mi je bila namera , ja sam pisao sa namerom da pomognem ljudima a usledile su uvrede, nakon toga kada se to i desilo kada je cena pala na 30k samo sam napisao da je ipak covek sto mi je dao informaciju bio u pravu. Toliko.
Kome ti da pomogneš kad ne znaš ni sebi :D
Jeste, gluposti su jer takve informacije ima jako mali krug ljudi i to se ne deli javno.

Ako je toliki stručnjak taj tvoj kolega, što njega nisi pitao kako da uložiš 500e, a ne mene... kad mi ovde nemamo pojma i neiskusni smo?!?

Sto ne rece odmah da te @Simke zvao u 4 i 30 da rasprodas sav kapital 🤣

Ne zna za red, mogao je da ceka 10, pola 11 prepodne da se bar umijes 😬

Zasluzen ban, bez krsenja pravila foruma!

Kome ti da pomogneš kad ne znaš ni sebi :D
Jeste, gluposti su jer takve informacije ima jako mali krug ljudi i to se ne deli javno.

Ako je toliki stručnjak taj tvoj kolega, što njega nisi pitao kako da uložiš 500e, a ne mene... kad mi ovde nemamo pojma i neiskusni smo?!?
Ti si se pokazao ;)

Ljudi svako kome je ovaj pad uticao na egzistenciju treba dobro da razmisli kako upravlja finansijama. Godinama svi redom pričaju koliko je ovo rizična igra i da se ulazi samo sa sredstvima koja mogu da prebole da izgube. Dovoljno je otvoriti bilo koji grafikon, pogledati bilo koju analizu kroz istoriju i da ti bude jasno kakva je ovo igra. Neko opet ode all in pa čak uzima i kredit da uloži u špekulaciju - pa nije baš za žaljenje jer je ili pohlepa ili neobaveštenost.

Ljudi i na ovom forumu su pisali kako im je rast od 2x za mesec-dva dosadan i uskaču u svakakve hajpovane šitine. Ne pričaju vam ljudi da se ne radi to zato što neće da zaradite više od njih već zbog toga što je rizik prevelik.

Мислим да већини није проблем да се испуни то прво правило, да се опростиш од уложеног.
Проблем настане када дође овакав тренутак, када само нестану нуле на некој делти или блокфолију. Теже је опростити се од тога, а већ си рачунао како тај новац иде само узлазно и када направиш планове о великим инвестицијима.

Ovo inace ne volim da radim, ali napravicu izuzetak ovaj put.

DM od lika koji je juce napisao da ima dojavu o dump-u, pa ko god veruje tu takve gluposti i dojave, neka se zapita sam 😀
Savet od mene naravno nije dobio.

Lik je noob i verovatno neki klinac, pa ne uzimajte ozbiljno sta piskara.

Uzdravlje 🍻
Samo nisi objasnio sta se posle toga desilo ?
Ovo kao da precednik nase drzave plasira vesti javnosti.

Ja sam vrlo lepo objasnio u jednom postu a sada cu ga i naci jer me tera, da nisam nikakav strucnjak da mi treba savet da ulozim pare i da mi je bilo glupo pa pitam coveka ( iako mi je komsija ) gde da ulozim pa mi je lakse bilo da ovde pitam. Nakon toga jer generalno svi se prave kao da pomazu kao ovaj simke ali te kad ih pitas izignorisu i prave se da nista nije bilo i ne zele bukvalno nista da kazu, ja samo poslao poruku komsiji , i to je bilo samo par sati nako sto sam kupio btc , eth , i jos po nesto. Covek mi je rekao da nista ne brinem, da ce mi on od sada davati imformacije. Nije proslo ni dan covek mi je poslao poruku i rekao da prodam sve i da sledi crypto crash. Ja ne zna ali ima ko zna ;)

Ja se i ne pravim da sam strucnjak kao neki , koji dok sam citao temu pricali da je dobro dokupiti na 52k pa na 49 da da da sad je vreme da se dokupi , pa na 42 e sad je jos bolje vreme da se dokupi , pa na 39 trcite sad svi dokipite :) i ima obraza da pise :D

Sada cu sve crno na belo jer se pravi pametan , i poruke koje sam pre ovoga pisao i objasnjavao da nisam u tom svetu i da mi treba savet. A lik koji je pogresio 100 puta krece u napad sada jer izgleda ne zna kako da se brani :)

Sto si pitao clana benchmarka gde da ulozis 500eur a imas pro likove sa 15god iskustva,nebuloza

Sto si pitao clana benchmarka gde da ulozis 500eur a imas pro likove sa 15god iskustva,nebuloza
Napisao sam u gornjem postu, a on nek plasira polu istine meni je ostalo tih 500 e , nakon kupovine btc za 1.500 i eth za 1.500, nisam znao gde da ulozim jos tih 500 i to je bila cela prica. Mislio sam Link ili jos neki. Sve informacije sam dobijao preko foruma. Meni je ovo prvo ulaganje tako da ako neko misli da je to malo ok.

Ja mislim da idemo gore. Imamo na 1h prvi kontakt sa otporom na 41k odbacen je, ali se brzo ponovo vratio. Ne verujem da ce da ga pobije iz ovog pokusaja, ali iz treceg, cetvrtog verovatno ce uspeti. Prvi put je bilo jace odbacivanje, sad se drzi blizu otpora ali ce verovatno da padne dole, ne verujem da ce nize od 36k. BTC se dobro drzi, verujem da ce da probije ovo pa posle pad dominacije i da altovi kidisu. Za sada samo ovaj 41k da probije.
QdNeEwMp.png

Posle jucerasnjeg slucaja pada,i onog linka ka biz forumu sto je kinez postavio dan ranije,ne verujem nikakvim analizama,chartovima,otporima i sranj......a,pro likovima i dojavama,realno ce biti kako neka visa sila zeli,to je to.

Samo nisi objasnio sta se posle toga desilo ?
Ovo kao da precednik nase drzave plasira vesti javnosti.

Ja sam vrlo lepo objasnio u jednom postu a sada cu ga i naci jer me tera, da nisam nikakav strucnjak da mi treba savet da ulozim pare i da mi je bilo glupo pa pitam coveka ( iako mi je komsija ) gde da ulozim pa mi je lakse bilo da ovde pitam. Nakon toga jer generalno svi se prave kao da pomazu kao ovaj simke ali te kad ih pitas izignorisu i prave se da nista nije bilo i ne zele bukvalno nista da kazu, ja samo poslao poruku komsiji , i to je bilo samo par sati nako sto sam kupio btc , eth , i jos po nesto. Covek mi je rekao da nista ne brinem, da ce mi on od sada davati imformacije. Nije proslo ni dan covek mi je poslao poruku i rekao da prodam sve i da sledi crypto crash. Ja ne zna ali ima ko zna ;)

Ja se i ne pravim da sam strucnjak kao neki , koji dok sam citao temu pricali da je dobro dokupiti na 52k pa na 49 da da da sad je vreme da se dokupi , pa na 42 e sad je jos bolje vreme da se dokupi , pa na 39 trcite sad svi dokipite :) i ima obraza da pise :D

Sada cu sve crno na belo jer se pravi pametan , i poruke koje sam pre ovoga pisao i objasnjavao da nisam u tom svetu i da mi treba savet. A lik koji je pogresio 100 puta krece u napad sada jer izgleda ne zna kako da se brani :)
Ja sam od pocetka pisao 33k-34k, masio sam, ali za malo. Nego sledeci put kad ti taj komsija kaze sta ce biti ti baci to vamo, pa ko hoce da poslusa neka poslusa, ko nece ne mora.
I uz put, jel imas neku dobru komsinicu :love:

Fora je sto ovde pisu ljudi koji su sami sebe ubedili da znaju, samo zato sto su dugo u ovoj prici...

Realno, kome je ovo prvi bull mozda je sada u minusu ako je kupovao/prodavao, ako je holdovao 100% je u plusu.
Kome je drugi bull run, vec raspolaze sa ciframa od par stotina K $.
Treci bull run je vec napravio multi milionere od nekih, ali to su uglavnom oni koji vise i ne pisu ovde, uzivaju i krcaju pare koje su zaradili.

Naravno, podrazumeva se da su prodali na kraju bull runa, ne nuzno na vrhu, i na 50-60% od vrha i dobri su...

Ali smatrati da neko zna zato sto je dugo u cryptu je totalna budalastina, to je samopouzdanje zbog zaradjenog novca i nista vise.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno