Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Hmmmm. Isključio sam i tranzicije nema, ali animacije ima i pri ulasku i pri izlasku iz app.
MIUI radi kako on hoce 😀😁

Sinoc prvi bug. Kad me neko zove ili ako ja pozovem, nakon par sekundi nestane signala i mreze, par puta tako bilo. Sad sve radi normalno. Ne znam da li 100% do telefona ili do mtela. Ima dvije kartice sa istim brojem, pa mozda i oni nesto brljave

Imaš li načina da se posebno podešava nivo zvuka za notifikacije i nivo zvuka kad neko zove?

Imam xiaomi 10t pro kada ga gasim pise mi samsung da li su oni u nekoj saradnji sa njima ili je nesto drugo u pitanju kupio sam ga u a1

Jel si instalirao neki temu na telefonu?

Ja kada sam primenio IOS temu kada mi se palio telefon umesto MIUI stojao je logo jabucice. Moguce da si primetio samsung temu pa ti se isto to desava.

^ Verovatno jeste tema u pitanju.

Stigao mi je update MIUI 12.1.3.0 Stable na Mi 10T Global. Sređen je bag u izgledu notifikacija.

Sta se desava sa super steady mode za video, video izglrda previse tamno? Da li to moze nekako da se sredi?

Da li radi stabilizacija sa nekom gcam?

Da li se još nekom dešava kada screenshotuje i kada klikne na pomeri da neće da pomeri tj.kao da zabaguje ta opcija? Jel neko zna kako to da rešim?

Ovi u Xiaomiju su nešto gadno za******, ne radi opcija za screenshot kako treba, neće da okači dokumente na mail, neće da postavlja slike kroz neke aplikacije... A update-a sa ispravkom nema nigde. Ccc

Nisam nikad imao problem sa skrinšotom, a obilato se koristi svakodnevno.

Imate 3 mogućnosti, prevučete 3 prsta, držište 3 prsta, ili zglobom direktno zaokružite mesto u bilo kom trenutku za skrinšot.

Misterija mi je koje su razlike između uređaja. Je'l sve stock na telefonu?

Kod mene je sve fabrički, kupljen u MTSu. Meni radi screenshot ali ne radi scroll opcija u screenshotu.
Edit: sada sam uključio sve funkcije za screenshot, čisto da proverim, ne radi ništa sem običnog screenshota sa tasterima i zglobom prsta da se zaokruži. Ostalo ne radi.

Poslednja izmena:
Ovi u Xiaomiju su nešto gadno za******, ne radi opcija za screenshot kako treba, neće da okači dokumente na mail, neće da postavlja slike kroz neke aplikacije... A update-a sa ispravkom nema nigde. Ccc

Ne radi samo u Chrome-u (i aplikacijama koje koriste Chrome). U ostalim aplikacijama radi, upravo isprobano.

A ovo za attach dokumenata u mejlove i slika u aplikacije - radi bez problema kod mene. To koristim svakog dana.

Dobar dan,
Imam Mi 10T Pro, i od poslednjeg update-a ne mogu da kačim dokumenta u e-mail. Kada hoću da ubacim neki dokument u e-mail pita me da izaberem dokument i kada ga izaberem samo me vrati na e-mail ali ne okači dokument. Isto to mi se dešava kada hoću na neki sajtu da pošaljem neki dokument. Pored toga, dešava mi se bag kada hoću da postavim sliku na neki sajt ili aplikaciju, to ne znam kako bih opisao, al evo videa Link kao objašnjenje. Da li neko zna kako ovo mogu da rešim?
Post automatically merged:

Dobar dan,
Imam Mi 10T Pro, i od poslednjeg update-a ne mogu da kačim dokumenta u e-mail. Kada hoću da ubacim neki dokument u e-mail pita me da izaberem dokument i kada ga izaberem samo me vrati na e-mail ali ne okači dokument. Isto to mi se dešava kada hoću na neki sajtu da pošaljem neki dokument. Pored toga, dešava mi se bag kada hoću da postavim sliku na neki sajt ili aplikaciju, to ne znam kako bih opisao, al evo videa Link kao objašnjenje. Da li neko zna kako ovo mogu da rešim?
Sve je to super. Al mene zanima kako to da rešim? To se dešava od poslednjeg ažuriranja. Evo gore u poruci imaš link sa videom da vidiš kako se ponaša kada hoću sliku da ubacim. I sada u screenshot scroll, a do pre par dana mi je screenshot normalno radio.

Sve je to super. Al mene zanima kako to da rešim?
Da sam imao takav problem, pa da sam ga rešio, ja bih podelio rešenje sa tobom. Moja poenta je bila da to nije ustaljen bag i da se ne dešava kod svih. Uvek možeš da uradiš fabrički reset, ako ništa drugo ne pomogne.

Što se tiče kačenja dokumenta u mail rešenje je uključivanje miui optimizacije u opcijama za programere. Ukoliko je ta opcija isključena, u Gmailu ne može da se prikači datoteka u poruku koja se šalje

Što se tiče kačenja dokumenta u mail rešenje je uključivanje miui optimizacije u opcijama za programere. Ukoliko je ta opcija isključena, u Gmailu ne može da se prikači datoteka u poruku koja se šalje
Hvala puno! Rešio sam sve, sada radi i gmail i slike za druge aplikacije. Radi i screenshot. Hvalaaaaa! 🤗🎉🎉🎉

E pa to je, ko koristi vanced (YouTube bez reklama) beše mora da ima isključenu MiUI optimizaciju u developer opcijama?

Mene zeza dodavanje slika na viber, nisam ni gledao dalje, mislio sam da je do vibera.

Kad ono još jedna "blagodet" miui softvera! :(

Taman htedoh da kažem.

Dobro je da može, to posle gasim.
Kakva lepota i kako oni misle na svoje korisnike :)

Samo ne znam što oni imaju te dodatne korake, ali dobro :)

Koliko je poboljsanje da se predje sa Mi9 na Mi10T/PRO?

Koliko je poboljsanje da se predje sa Mi9 na Mi10T/PRO?
Pazi ovako, kamera boje su prirodnije, da li je bolja to je malo subjektivno. Ekran je ok, ali je tamo amoled, a ovde 144 hz, zavisi sta ti lezi, licno ja volim ips jer je jeftiniji ako se razbije. Hardver je neuporediv, mi 10t je zver, mi 9t obican je dosta spor ali fluidan. Sve ostalonje vise manje to to, isti ti je sistem miui 12.

Nazad
Vrh Dno