Tebi ko da je drago ako pocnu da naplacuju?To se i cekalo. Dosta je bilo besplatno.
Mada ne znam ni kod koje banke je ebank i mbank su besplatna placanje?
Aik, mobi, mts, verovatno još neka.To se i cekalo. Dosta je bilo besplatno.
Mada ne znam ni kod koje banke je ebank i mbank su besplatna placanje?
Hvala.Naravno. PayPal skida sa deviznog ako je tako vezana kartica. Samo kod PayPal plaćanja treba uvek birati da konverziju radi Visa ili Master pošto je dosta povoljnija. A čini mi se da je PayPal default valuta dinar. Ja koristim njihovu MC bez problema. Ako je plaćanje u EUR skida tačno toliko sa računa. Kao backup imam i njihovu Visa Prepaid karticu koja je isključivo dinarska. Mislim da i njihove nove Visa Electron kartice mogu da se koriste na netu (ranije nije moglo).
Je l' to bilo automatski ili si pre toga vezao karticu sa deviznim racunom? Posto, su mi rekli da nema vezivanja...nije mi to jasno, na sajtu pise drugacije. Ovo bolje pitati druge nego same radnike u filijalama i call centrima.Ja sam plaćao na Steam-u Mastercard karticom Komercijalne banke i skidalo mi je sa deviznog računa,nema razloga ni da PayPall ne radi isto.
Pitaj u nekoj drugoj ekspozituri ako imaš novu visa debit karticu. Pre 10 ak dana su mi vezali za devizni.Hvala.
Pa meni su rekli u filijali da ne moze da se veze za devizni...
Ja placam Intesinom visa classic karticom koja je vezana za devizni i recimo, 10e nesto kosta skinuli su mi 10e i 80 centi otprilike. Znam za paypal konverzije ali tek nedavno su krenuli da mi naplacuju vise. Sad mi nije jasno kako tebi tacno skidaju sa racuna pretpostavljam da si mislio na Komercijalnu, ne i za paypal.
Imam istu. Vazi, pitacu, hvala.Pitaj u nekoj drugoj ekspozituri ako imaš novu visa debit karticu. Pre 10 ak dana su mi vezali za devizni.
To je ova kartica i konacno je kompletna. Ima sve što treba da ima. Ona ide bez bilo kakve naknade uz tr.
![]()
Visa PayWave | Debitne kartice | NLB Komercijalna banka ad Beograd
Debitna kartica opremljena najsavremenijom beskontaktnom tehnologijom koja Vam omogućava brzo i jednostavno plaćanje roba i usluga. Karakteristike: ...www.kombank.com
Pa vidi ako imas da platis nesto negde direktno ukucavanjem kartice, pa ako ti u tom slucaju ne skine vise vec tacan iznos, znaces da je onda nesto sa PP. Na PP ima varijanta da se podesi primarna valuta, ako ti je devizni racun za koji je vezan kartica EUR i ako kupujes u evrima, stavi i EUR kao primarnu valutu, takodje ako kupujes u nekoj drugoj valuti stavi da konverziju radi karticarska organizacija (Visa, MC) a ne PP.U intezi imam racun i visa elektron karticu. Ranije kad god sam nesto placala skidalo mi se onoliko koliko je to nesto kostalo, 10e i to je to. Sad mi naplate nesto vise. Pitala sam u banci, kazu da paypal uzima, ne banka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari