Šta je novo?

iPhone 12

Ja imam u okruzenju nekoliko 12 iz mts-a. proverio sam razne kartice, simfree je.

Potvrdjujem da su otkljucani.
Ti sto rade u poslovnicama ocigledno nisu bas informisani....

Ja sam uzeo sa MTS-a i na njemu mi je A1 kartica

Uzeo polovan 12 mini koji je kupljen u MTS, koristim eSIM iz A1 tako da eto i ta kombinacija radi :D

Na telenorovom sajtu pise ja mislim i dalje da telefoni rade samo sa telenor karticom. Njima je cilj da prodaju svoju uslugu, pa verovatno zato prodavci vrte istu pricu po poslovnicama.

Na telenorovom sajtu pise ja mislim i dalje da telefoni rade samo sa telenor karticom. Njima je cilj da prodaju svoju uslugu, pa verovatno zato prodavci vrte istu pricu po poslovnicama.
To piše generalno za sve telefone iz ponude
iPhone nema sanse da proda bilo ko zakljucan za samo jednu mrezu

Hvala svima na odgovorima🙂

Kako vam izgleda 12 green? Nisam imao prilike da ga vidim uzivo a ovaj moj prodavac ga ima. Ja sam htio bijeli ali nema. A ne mogu vise da cekam, danas uzimam.

Plavi ili crni, od tih da kazemo jacih boja. Crveni i zeleni su onako isprani da kazem, beli je beli, tu nema sta :D

i purple :) ispran takodje

Imao je green verziju i nije mi se svidjelo bas. I onda sam izabrao 11 Pro Max Space Grey 😂

Da li neko cuo za Celly punjace? Valja li to sta? 18w je, dobio ga kad sam pazario telefon. Da kupujem original ili ovi valjaju? Deluje ok, ima tezinu, nije supalj.

Ako aktiviram Apple TV 1 year free, da li ce mi se odmah skinuti prva rata ili mogu da aktiviram 1 year free i da ne platim prvu ratu?

Kao i za sve servise, moras vezati karticu ali nista ne skidaju dok ne istekne 12 meseci. Ja sam skoro aktivirao Music na 3 meseca i pise mi kad ce mi naplatiti prvi put. Tacno za 3 meseca.

Uzeo sam gift card kada sam aktivirao AC+ pa mi ostalo jos na balansu, preko toga bih isao al kapiram da je isto kao i sa karticom, da ne skidaju odmah, a ja u medjuvremenu mogu da cancelujem.

Moze tako kao sto si opisao ja sam isto tako odradio.

Zar ne mogu tipa sutra da otkazem?

Ma mozes kad hoces nego bar 24h pre nego istekne besplatni period.

Siguran si da može kad hoće da otkaže a da će besplatan period biti full?

I ja tako znam, pa da ne ostane bez besplatne usluge.

Nisam ja ni rekao da moze da otkazuje nekoliko puta nego kad ce mu poceti naplata.

Do tada nece ni imati sta da skinu tako da se ne brinem :D

Od kada sam kupio 12 pro silver, nosio sam ga u najobičnijem providnom silikonu koji sam uzeo u tržnom centru. Danas sam skinuo silikon jer je počeo da žuti i ne mogu da verujem koliko su se one metalik ivice izgrebale od silikona na sve strane :oops: Prvo sam mislio da su fleke, ali ne mogu da se skinu nikako...

Prilozi

• IMG_1700.JPG
    IMG_1700.JPG
    77.9 KB · Pregleda: 94
  • IMG_1701.JPG
    IMG_1701.JPG
    79 KB · Pregleda: 94
Dobra maska mora da košta...
Ispod 20e nijesam vidio ništa eto bi zadovoljilo kriterijume normalne duže upotrebe.

Ispod 15e je smiješno sve što se prodaje kod nas.

Nazad
Vrh Dno