Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slabo pisete o Etc tek onako ali ce da se stanje ubrzo promeniii...
Ovako da se zahvalim svima na ovom forumu sto postojite...puno znaci procitati razlicita misljenja meni barem pa posle sam doci do zakljucka...zivi bili i da nam je sa srecom ovaj stampedo bikonja 😉

Proklet bio ETC, mrzim te

Nemoj da se nerviraš. Takve skokove mogu samo najgore šitine da prave, kad je novčić dobar, ne treba mu pump. Pogledaj recimo NEXO chart, nigde drame, samo ravnomeran pouzdan rast. Sve malo po malo, i na kraju mi je procentualno najprofitabilniji novčić u celom portfoliju, što se uopšte nisam nadao.

Cekajte ljudi ja ne pricam o pogadjanju local vrha i dna sa all-out all-in. Ali i to sam pogodio 2 puta sa ltc nego mi je plan bio da ne diram nista i pa nisam. U 2 trejda na 240$ i 330$ bi tacno uduplao broj koina.
Mislio sam na drugu varijantu za ovu taktiku, manji je prinos pa bi trebalo 3-4 ili 5 trejdova za x2. Ne ide se all out nego na targetima koje postavis uzimas profit. Znaci opet uzmemo eth kao primjer, na 1000$ prodas od 20-50%, a tu sumu postavis stepenasto buy ordere od recimo 860$ do 770$, ako se odbije na 830 tu pa na gore kupujes sa ostatkom.
Ova i prosla godina su za mene ko da sam otiso u prvi razred ОШ. i dobio 5 sto sam znao slova i 1+1 …

Etc uskoro nadmasuje eth po profitabilnosti, ukoliko nastavi ovako, sto nas majnere treba da raduje :) Imace sta da se kopa i ubuduce...
Da dodam izgleda da krece pump na btt cisto ako neko ima da zna...

Poslednja izmena:
Nisam mislio bukvalno da dodje na nulu. Nego ako neko npr. dodje do 100k, pa doceka bear i gleda kako mu iz dana u dan sve vise vrednost portfolija pada i na kraju taj kripto proda za 10k, bez obzira kolikoje ulozio za mene je to cist gubitak 90k.
To je i dalje dobitak ako je kupio za manje od 10k.Ako je tebi gubitak razlika izmedju top cene i one na kojoj ti izadjes , neces ti biti nikad srecan u ovome :)
Ja smatram cistom srecom ako pogodim do 10% ispod top-a , a cesce sam mnoogo vise ispod.

Nemoj da se nerviraš. Takve skokove mogu samo najgore šitine da prave, kad je novčić dobar, ne treba mu pump. Pogledaj recimo NEXO chart, nigde drame, samo ravnomeran pouzdan rast. Sve malo po malo, i na kraju mi je procentualno najprofitabilniji novčić u celom portfoliju, što se uopšte nisam nadao.
Ko se seca proslog ciklusa, to je jedan od retkih novcica koji nije stigao da se napumpa pred pocetak beara.. Dosta nas ga je cekalo.. La ga je tad prognozirao na 150 minimum..

Jesi, pisao si.
Pisao si da si izgubio i vise nego sto si smeo trgujuci sa polugama. Vidim da si sad naucio nesto na svojim greskama. Ja recimo, za razliku od mnogih, ovde mnogo vise citam nego sto pisem i onda imam predstavu ko ima kakav stav, ko kako gleda na crypto i trziste, cak za mnoge mogu da predpostavim koliki im je portfolio pa i cime se bave u zivotu. Kolko god pazili svi mi ovde iznosimo i dosta licnih podataka kroz stavove.
Da cujem? Mene zanima da vidim koliko ces omasiti u proceni.😀 Daj neki info za par clanova da vidimo ko se gde kotira.

To je i dalje dobitak ako je kupio za manje od 10k.Ako je tebi gubitak razlika izmedju top cene i one na kojoj ti izadjes , neces ti biti nikad srecan u ovome :)
Ja smatram cistom srecom ako pogodim do 10% ispod top-a , a cesce sam mnoogo vise ispod.
Ne govorimo o istoj stvari. Ako sad prodam jer sam zadovoljan profitom moze posle da ide do milion ne smatram to gubitkom. Ali ako moj portfolio vredi sad npr. 100k i docekam pad da on vredi 10k to racunam u gubitak jer to i jeste.

evo samo da vam javim braci sapatnicima etc veliku svotu krenuo da uzmem na. 73 i uradim cancel ko veli pametan sam pasce jos 😂 eto skoro pa bi duplirao ovo ni psić nije radio

Sve skace, ali dominacija pada. Altovi divljaju, eno ga i EOS sto neko rece da je propao projekat, to verujem da nicemu ne sluzi bas kao i svi ostali, ali da ja uzmem koju kintu iz ove kockarnice, bas me briga za "projekte":cool:

Ko se seca proslog ciklusa, to je jedan od retkih novcica koji nije stigao da se napumpa pred pocetak beara.. Dosta nas ga je cekalo.. La ga je tad prognozirao na 150 minimum..
Tu sam dobio prvi samar u kriptu 😅, uzimali su svi na 35 pa i ja, a etc samo nastavio da tone.

Sta napravi Bake, prodao sam ga malo ispod 2$ srecan sa 70% profita, a sad vidim preko 8$ isao😮

Činjenica da je ETC trebao da krene ali ovo je preterano. Pročitao sam da je jedan od razloga mogućnost da se kupi preko Robinhood servisa pa je neko pustio buvu da je ETC slično kao ETH. Ameru dovoljno.

Vazduh trepti kao da nebo gori.
Da ne stize ona korekcija, koja se ocekivala? Da pokupimo detectora, covek se istovario i ceka pad, ako tako bude ispasce mu naj bolji plan.

XRP samo sto ne opali, nategnut je kao pracka. Izgleda da krece pravi vatromet.
XRP ide prema 2$ ali oprez ako ne uspe da probije moze da bude double top ili bull trap negde na ceni 1,85-2,00$
Ja i dalje imam buy ordere od 0,80 do 0,70$ za kupovinu XRP bilo bi idealno da mi pokupi ordere pa da produzimo ka cenama 2$ i vise!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno