Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A u covece izgleda CEX me *****o … pojeli mi koine …. LEGENDE su !!!! BRAVO
Sad mi i brat kaze nije ulazio i nije mi nista prodavao. Jel moguce ovo da CEX radi ?
Da nisi hackovan ?

Izgleda da je do mene greska kliknuo da ga kupim za 5.95 i mozda skocio na 5.951 i moji koini ostali u orderu, ne znam da pisem CEX-u trebace mi 30h da cekam da neko iz CEX-a udje na moj chat , pa jos ako pogledaju dal je do njih nekih 7 dana .... Sta znam smorio sam se.
edit- Malo pre sam imao na tom koinu order ali nisam lepo pogledao i ono odma cancel jer znam da nisam stavljao nikakav order.

Poslednja izmena:
Ако улазиш преко телефона, и кад одеш на новчаник, имаш поред имена коина стрелицу и поред укупан број од 0 (уколико си 100% дао на ордер)

Pa zar ne mozes da uradis Cancel order ?

Sad u poslednje vreme na CEX-u kad prodam ili kupim , tek posle 1 sat-a mi pokazuje u finansijama da sam ga kupio i isto mi javi u gornje desnom U Bought …. ali koini su mi uvek tu i kad izbaci sa zakasnjenjem.
edit- Sad u finansijam mi pise da je order cancel … i vratili mi pare u Balance , sto sam hteo da kupim INCH-a.
Ode lepa zarada , radi gluposti. ***

Poslednja izmena:
Pa jasta je, prava kladionica. Da vredi 1 % onoga koliko je para ulupano u ovaj kripto on bi imao neku ozbiljnu primenu, ovako jedina njegova primena je kockanje. Mene je bas briga, gledam samo da uzmem neku kintu, ali kakvi ozbiljni projekti ,?
Projekat je tunel ispod lamansa, tunel kroz alpe, nukleatna elektrana.... Tamo gde rade ozbiljni inzinjeri sa velikim znanjem a ne salabajzeri i prodavaci magle, ali to je danas moderno, svi imaju neki projekat. Farba odradu ispred kuce, kaze imam ozbiljan projekat da zavrsim 😂😂😂.
Ovaj kripto obesmisljava i degradira vrednisti. Jedan salabajzer ce da bude milioner sa osnovnom skolom dok hirurg koji spasava zivote radi za 1000 eura mesecno. Koliko mi je dobro sto cu da uzmem neku kintu, toliko mi se i gadi.
Budu li se svi lrebacili da zive od ovih "ozbiljnih projekata" ko ce mostove da gradi i da leci ljude ? Kripto eksperti i starlete ?
Ako ti je lakse ja sam zavrsio srednju.😀 Da je hirurg pametan od dela platice je mogao da udje u kripto. Mada evo pre par dana sam prodao rig za 2600eu estetskom hirurgu. Nije bas da spasava ljude ali ako nista ulepsava starlete u koje ce se uliti deo kripta.😀 A ako ti je bas toliko gadno mozes deo kesa da doniras u dobrotvorne svrhe. Ja to radim uz infostan recimo i to uglavnom kada je nesto vezano za decu dok crkvu zaobilazim u sirokom krugu. I mogu ti reci da se ne osecam bolje jer je to nece nista promeniti ako gledas siru sliku.

Pa jasta je, prava kladionica. Da vredi 1 % onoga koliko je para ulupano u ovaj kripto on bi imao neku ozbiljnu primenu, ovako jedina njegova primena je kockanje. Mene je bas briga, gledam samo da uzmem neku kintu, ali kakvi ozbiljni projekti ,?
Projekat je tunel ispod lamansa, tunel kroz alpe, nukleatna elektrana.... Tamo gde rade ozbiljni inzinjeri sa velikim znanjem a ne salabajzeri i prodavaci magle, ali to je danas moderno, svi imaju neki projekat. Farba odradu ispred kuce, kaze imam ozbiljan projekat da zavrsim 😂😂😂.
Ovaj kripto obesmisljava i degradira vrednisti. Jedan salabajzer ce da bude milioner sa osnovnom skolom dok hirurg koji spasava zivote radi za 1000 eura mesecno. Koliko mi je dobro sto cu da uzmem neku kintu, toliko mi se i gadi.
Budu li se svi lrebacili da zive od ovih "ozbiljnih projekata" ko ce mostove da gradi i da leci ljude ? Kripto eksperti i starlete ?
Pa vidi, zato sto je smatras kladionicom ti se tako i ponasas, kao pravi kockar, lupas na crno i crveno.
Kupis brate u septembru i sedis miran, i ne gledas cene, dodjes u septembru sledece godine i prodas.
To ti je zicer a dobar si x10, x20 ili x100.
A ovo za projekte si u pravu, 99% je obican cirkus upakovan u neku pricu. Mora tako jer da nije te price onda bi bili optuzeni za prevaru ili pokusaj prevare.

Pa vidi, zato sto je smatras kladionicom ti se tako i ponasas, kao pravi kockar, lupas na crno i crveno.
Kupis brate u septembru i sedis miran, i ne gledas cene, dodjes u septembru sledece godine i prodas.
To ti je zicer a dobar si x10, x20 ili x100.
A ovo za projekte si u pravu, 99% je obican cirkus upakovan u neku pricu. Mora tako jer da nije te price onda bi bili optuzeni za prevaru ili pokusaj prevare.
A kako ti znas kako ja trgujem, ne secam se da sam pisao o tome. To je tvoje nagadjanje. Naj veci deo sam kupio u Januaru, nesto se dokupio kad je padalo, uopste ne trgujem, samo sedim i izlazim polako, tek kad zvizne dole valjano malo se dokupim.
Inace oni koji rade na ozbilnim projektima nemaju vremena da se bave glupostima kao sto je ovaj ktipto.

O cemu pricas, ja znam puno ljudi koji su ulozili bukvalno 0 u crypto a sada su skoro pa milioneri i ne vidim kako ikada mogu da budu ponovo na 0, osim ako ih neko ne hakuje ili im otme kripto na drugi nacin. U svakoj drugoj prici covek mora da bude zadovoljan onim sto je dobio, bez ulozenog rada i bez ulozenih sredstava. To sto se lako zaradjeno jos lakse trosi to je tema za drugi put.

Nisam mislio bukvalno da dodje na nulu. Nego ako neko npr. dodje do 100k, pa doceka bear i gleda kako mu iz dana u dan sve vise vrednost portfolija pada i na kraju taj kripto proda za 10k, bez obzira kolikoje ulozio za mene je to cist gubitak 90k.

Ima i order history pa se može videti tu šta, kad i koliko...
Sad sam pogledao Archived Orders i kaze mi da sam ga stavio na bid za 5.65$,ja to nisam uradio nego sam ukucao koine za cenu koja je bila na merketu.Cenu marketa nisam dirao to mi je malo sumnjivo.

Poslednja izmena:
U suštini treba imati plan, svoj target, i uraditi izlaz po ispunjenju tog targeta - ende (kao što su i ostali članovi sugerisali). Ukoliko neko ne želi kompletno da izlazi iz ove priče, nek ostavi mali % kako bi pratio i eventualno napravio novi profit..
Niko ne može da pogodi sam vrh i samo dno, već lična procena i tjt.
Da se ponovim što sam napisao: "Baba da je zanala da će da padne - ona bi sela".

@weasel - Baba Vanga bi pogodila iz prve :ROFLMAO:

NIsta, ti onda nastavi da se kockas.

A kako ti znas kako ja trgujem, ne secam se da sam pisao o tome. To je tvoje nagadjanje. Naj veci deo sam kupio u Januaru, nesto se dokupio kad je padalo, uopste ne trgujem, samo sedim i izlazim polako, tek kad zvizne dole valjano malo se dokupim.
Inace oni koji rade na ozbilnim projektima nemaju vremena da se bave glupostima kao sto je ovaj ktipto.
Jesi, pisao si.
Pisao si da si izgubio i vise nego sto si smeo trgujuci sa polugama. Vidim da si sad naucio nesto na svojim greskama. Ja recimo, za razliku od mnogih, ovde mnogo vise citam nego sto pisem i onda imam predstavu ko ima kakav stav, ko kako gleda na crypto i trziste, cak za mnoge mogu da predpostavim koliki im je portfolio pa i cime se bave u zivotu. Kolko god pazili svi mi ovde iznosimo i dosta licnih podataka kroz stavove.

Koliko se secam ako je to on i kredit je digao da bi trgovao polugama.

PA i meni da se to desilo i ja bih pricao da je sve ovo prevara i kockanje da samo salajbazeri mogu da zarade i slicno.

Statistika govori … 100% zivih , 0%mrtvih. Doktor dise za onog ko ima kriticnu koronu. Hirurg zna kad radi intervenciju koliki je otkucaj srca, hirurzi su stvorili anesteziju i jos nemaju topli obrok, pa mislim mladji referent ima no limit karticu za topli obrok,nije fer.

Jesi, pisao si.
Pisao si da si izgubio i vise nego sto si smeo trgujuci sa polugama. Vidim da si sad naucio nesto na svojim greskama. Ja recimo, za razliku od mnogih, ovde mnogo vise citam nego sto pisem i onda imam predstavu ko ima kakav stav, ko kako gleda na crypto i trziste, cak za mnoge mogu da predpostavim koliki im je portfolio pa i cime se bave u zivotu. Kolko god pazili svi mi ovde iznosimo i dosta licnih podataka kroz stavove.
Jeste tacno, to je bilo u proslom ciklusu, puko sam zestoko 2017-2018 te. Ovaj put sam to drugacije organizovao. Tada sam se opasno zenuo sa polugama, ali ne i sad.
sve jedno i dalje mislim da je to kockarnica jer nista ne proizvodi, ne nudi nikakvu uslugu. Da bi ti dobio neko mora da izgubi, kao u kazinu.
Te price o projektima su mi smesne, doge je slika i prilika kripta.
Post automatically merged:

To sto sam pisao da sam puko dosta para, pisao sam zbog novih da ne bi prosli kao ja, a verujem da su neki prosli i gore od mene.

Idemo na 2$ osecam u kostima, kao da nesto puca, lomi se... Mora da je to to! 🤣

Коначно се и зилика одвојила мало, ударила је у свој атх.
Постоје лепе најаве, али се и даље чека тај eth bridge, по најавама креће у јуну.
Бацили су се мало и на маркетинг, добили рекламе од великих фудбалера, претежно из португала и јужне америке.

Koliko se secam ako je to on i kredit je digao da bi trgovao polugama.

PA i meni da se to desilo i ja bih pricao da je sve ovo prevara i kockanje da samo salajbazeri mogu da zarade i slicno.

Pfff, ja kad sam u prošlom ciklusu pričao da je Ponzi, balon i da će da pukne, svi su bili u fazonu ti si ljubomoran što sam ja ovoliko zaradio. Evo, sad kad sam i ja masno zaradio, ja i dalje kažem isto što sam tad pričao. Bitcoin je decentralizovana Ponzi šema, nema tu mnogo nauke. Možda nije tako zamišljen, ali to je postao. I zato ne mogu da smislim ljude koji se nešto ponose što su uzeli pare u balonu, summa summarum, svi smo učestvovali u prevari. Sad, ja bar neke moralno upitne stvari mogu da progutam zarad zarade, bazen se neće sam iskopati, ali se nikad neću hvaliti ovim stvarima, ćutim i idem dalje.

U teoriji plan je super ali u praksi je apsolutno neizvodljiv. Plan se zasniva na tome da sve uradis savrseno a u praksi ces napraviti 10 gresaka, uhvatice te bar 2x u shortu i na kraju ces imati duo manje nego da si kupio i da nisi nista dirao.

Edit: krece opet LTC. Probice ATH ovog puta.
Cekajte ljudi ja ne pricam o pogadjanju local vrha i dna sa all-out all-in. Ali i to sam pogodio 2 puta sa ltc nego mi je plan bio da ne diram nista i pa nisam. U 2 trejda na 240$ i 330$ bi tacno uduplao broj koina.
Mislio sam na drugu varijantu za ovu taktiku, manji je prinos pa bi trebalo 3-4 ili 5 trejdova za x2. Ne ide se all out nego na targetima koje postavis uzimas profit. Znaci opet uzmemo eth kao primjer, na 1000$ prodas od 20-50%, a tu sumu postavis stepenasto buy ordere od recimo 860$ do 770$, ako se odbije na 830 tu pa na gore kupujes sa ostatkom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno