Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
DOGE već kreće u priču kako $1 treba zaboraviti kao cilj, pa su se kratko prešaltali na $5, a zatim na $10. Ako jure #1 mesto, onda će ga pumpati do $10. Ako to mogu da urade, onda je pitanje ko stvarno stoji iza projekta i kakve su mu namere? Sumnjam da bi Musk dozvolio sebi negativnu kampanju sa dampom novčića koji reklamira. Sa druge strane, ne vidim kako ga mogu održavati u top 10 u nekom dužem vremenskom periodu, sem ako mu ne pronađu neku svakodnevnu upotrebu.
Ni u teoriji Doge ne moze imati primenu. Da bi bilo primene, mora postojati sigurnost, skalabilnost i aktivni development. Ne vidim da je ista od toga moguce na Doge.

Kakav vam je plan sa DOGE? Planirate li svi da se vozite do subote i te emisije, ovim tempom bi 1$ bio i pre, da li ima naznaka da ce da stane ili će da krči do tog 1 dolara sigurno?
Ja sam vec napisao, plan mi je bio da skroz izadjem na 0.61. Pošto je ovo počelo da skače, podelio sam više izlaza od 0.61 do 1.12. U principu već sam na 0.61 vratio uloženo, ovo ostalo ako dodje, dodje.

Izgleda DOGE ce stvarno ici do 1$ najmanje. Nadamo se da ce se te pare preliti posle u druge altove kad krene njegov dump svetskih razmera

Izgleda DOGE ce stvarno ici do 1$ najmanje. Nadamo se da ce se te pare preliti posle u druge altove kad krene njegov dump svetskih razmera
*** koliko je tamo para u tom smecu, tamo se akumulira pa kad pocne da bije po svim ostalim ima se obogatimo 🥳.
A ona navlakusa za 8 maj je idealna za sisanje, ako izdrzi i toliko, tad ce da krene igranka.

Dođe sve, pre ili kasnije, samo treba biti strpljiv :giggle:

Pisao sam pre nekoliko nedelja o targetu oko 1$. Tada je to izgledalo nedostižno, a sad već svi gledaju i preko.
Ljudska psiha i pohlepnost su stvari koje se teško menjaju, skoro je nemoguće :D
Doge na 1$ mc na 130 mlrd, ne ocekujem da ce ga gurati do 1$ ali ce se pobrinuti tako da je "no brainer" i da izgleda kao da ce ici na 1$
Zona od 0,85 - 0,95 mi deluje kao idelan momenat da se odradi short.
Na twiteru vec se pominju smart contracts na DOGE o_O
Takodje kao mantra je da napada poziciju broj 2 od ETH-a
Mantra od doge na 2$ je vec postala aktuelna
Elon Musk i 08.05.
Reklama DOGECOIN na Times Square u New Yorku

Ocekujem da ce u sledecem bear marketu DOGE vredeti izmedju 0,01 i 0,05 dolara.
Zaista ne razumem ljude koji ga kupuju na 0,70$, treba imati u vidu da sve sto se tako brzo napumpa, jos ce brze da se izduva.

P.S.
Jedini nacin da DOGE dodje do 1$ i da se tu zadrzi jest da ga po dolasku na cenu od 1$ proglase stable coinom :rolleyes:

To je kao da si dao svakoj stampariji da stampa dolar.

Kako stvari stoje LTC vec sutra napada ATH. Napada se 0.006 upravo 💪
Vidimo se sutra ;)
Uskoro ATH, e sad gledajuci chart i ocekivanja svih da ce biti odbitak od ATH-a moje misljenje je da cemo ga probiti lakse nego sto mislimo. Pricao sam o targetu na 500$ za maj koji ocekujem, pomerio bih sad taj target na prvu polovinu maja jer LTC prosto grize.

Mislim da taj zid stoji samo da bi usporio skok i da bi se akumuliralo jos malo. Vrlo je moguce da ce nahvatati ljude u shortu i da zid biti sklonjen. To je najrealnije.
Da, LTC je definitivno krenuo i posle ATH-a 500$ ce jako brzo. Ja sad u maju ocekujem da neko nesto spomene za MW pa da cena jos vise pojuri gore. Otkako je kod izasao kod niko nista ne prica, bukvalno nijedna jedina informacija.

Ocekujem da ce u sledecem bear marketu DOGE vredeti izmedju 0,01 i 0,05 dolara.
Ovo ce sigurno i da se desi sem ako ga ne ugase/banuju za primer. Pre pumpe 2017. je bio 0.0002, pre ove pumpe je pao na 0.002, sledeci bear bice sa jednom 0 ispred tj 0.02. Jedino sto u sledecem ciklusu tamo 2025. najverovatnije nece bas ovako da skace x300, vidimo da se i xrp mrljavi, nije jos ni stigao do ath.

Ltc konacno napustio top 10, odavno mu tu nije mesto, ne ocekujem da ce se vise vratiti, u proteklih par nedelja je imao sve indikatore na svojoj strani ali kao sto sam i napisao, da je bilo koji drugi novcic u pitanju imali bi kakav takav pump ali ne i ltc.
Jednostavno je, ne zaboravlja se ono sto je charlie uradio prosli put, niko ozbiljniji nece uci i rizikovati dva puta istu gresku
LTC na 9-om mestu, tamo gde mu je mesto.
Znam da je tebi sad najteze. Budi jak, ne daj se.

I opet BCH pokidao u odnosu na LTC.
Nije ovde u tome stvar, uvek ce nesto u odnosu na nesto da pokida.
Stos je u tome da pre pocetka bull ciklusa imas novcic za koji si procenio sa najvecom verovatnocom da ce ispuniti tvoje apetite.
Sajev i moj konj je bio LTC, da li je moglo bolje, naravno, takodje zurka je tek pocela, videcemo gde cemo zavrsiti...

Jasno mi je to naravno, rekao sam ovo iz razloga sto se mnogo vise hajpuje manji uspeh LTC-a nego veci nekih drugih novcica.

I opet BCH pokidao u odnosu na LTC.

Opet nije BCH dao da mu pobegne LTC i uradio 2x vise kao sto je slucaj sve od nove godine moze se reci. Meni je drago da oba rastu jer imam oba u portfoliju, vise BCH nego LTC al sve je to super. Kada bi BCH ostvario 70% svog starog ATH ovog bulla ja bi bio prezadoviljan, to bi meni bilo dovoljno za dva penthaus-a 😂

Danas sam kupio malo BTC i zeleo bih da rasporedim isti na par altova koji jos nisu preterano skocili poput DOGECOIN, imaju potencijal za rast, a daleko ispod su od nekadasnjeg odnosa sa BTC koji su imali.

da li je ovo ok zamisao: ltc, ada, xlm, dash, bch svaki po 20% da kupim? Da li treba obratiti paznju na jos neki coin: LINK, NEO...? Znam da je tesko predvideti i davati savete, ali me interesuju vasa razmisljanja o ovome.

Evo XRP, ja uvek neki tezi put izaberem. Gledao kako sibaju LTC/ETH i cekao u XRP-u. Dokle li moze dobaciti.

Danas sam kupio malo BTC i zeleo bih da rasporedim isti na par altova koji jos nisu preterano skocili poput DOGECOIN, imaju potencijal za rast, a daleko ispod su od nekadasnjeg odnosa sa BTC koji su imali.

da li je ovo ok zamisao: ltc, ada, xlm, dash, bch svaki po 20% da kupim? Da li treba obratiti paznju na jos neki coin: LINK, NEO...? Znam da je tesko predvideti i davati savete, ali me interesuju vasa razmisljanja o ovome.

Najbolje verovatnoće su ti da gledaš koji novčić duže miruje i nizak mu je na RSI. Teško možeš da pogrešiš, najverovatniji scenario je da će ovo sve jedno za drugim, bam, bam, bam. Nemoj da kupuješ novčiće koji su već skočili. Nemoj da obraćaš pažnju na kvalitet novčića, u ovakvim periodima manije to je nebitno.

Moracu svim silama da se borim da ne prodam LTC na 1000$ ali mislim da cu pokleknuti.
Moj cilj je 550$ sa kojim ispunjavam planove, al sad vidim da je to skromno
Ko ce imati strpljenja sem Saja da ceka 2000$+?

I ja sam u istoj dlijemi, 1000 mi deluje kao vrhunska cifra i iskreno ne znam ni sam sta da mislim, ali polako, zec je u sumi jos uvek.

Stvarno nema razloga da ltc stagnira jedini. Posto sam prodao sav eth na 2440 cekajuci buyback ispod 2k i da kesiram kusur sto se nije dogodilo, 50% te sume sam ostavio u usdt , a 50% ubacio u ltc na 253 sto mi je delovalo razumno jer je pre oko 2 nedelje prelazio 350 ako se ne varam. Mislim da ce lakse ltc do 500 nego eth do 5000. Mada je moj target za izlazak iz ltc sad dosta skromniji, na oko 340-350 bih izasao i ostavio taj deo u usdt do jula kada bih gledao to legalno da podignem.
Prebrzo ovaj ltc skace, bojim se da necu stici da prodam :)
Ne volim sto menjam plan al je glupo sad da prodam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno