Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde da dočekamo taj LTC. Saje care :)

Ma zezam se Saj, neko je postovao da si 2017/18 rekao da prebrzo pada i da nisi stigao da prodas. Zato kazem sad je obrnuto :)
Evo presao 350, ode mi target za prodaju. Sad moram da holdujem.

Da te citiram, polako sa slavljem,bnb tek na 1500 , a ltc mora barem na 5k da bi uopste i bilo neko slavlje kada se pogleda opportunity cost i to u kratkom periodu mora da ltc napadne 5k , posto ostali coini nece stojati u mestu :) srecno

Moracu svim silama da se borim da ne prodam LTC na 1000$ ali mislim da cu pokleknuti.
Moj cilj je 550$ sa kojim ispunjavam planove, al sad vidim da je to skromno
Ko ce imati strpljenja sem Saja da ceka 2000$+?

moi :)

Samo ja za sada "suva kyrca" 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
"Pun dzak pi.čaka a ja kity uhvatio"... ***a...

Ne verujem da ce svaki koin cak i iz top 20 da vrati odnos cak i ako se stvore uslovi za to. Jednostavno ne ide tako. Pojavili su se neki novi altovi, a stable coini su popularniji nego u prethodnom ciklusu. Volume na stable coinima je znacajno veci nego tada. Moje razmisljanje.

Prelepo, a jos kad skontas da smo tek na 0.02 odnosu a nekad bili na 0.2. Ovaj put nek dostignemo "samo" 0.07-0.1 BTC bit cemo ko na konju.
Kad si vec tu, prvo ti moram reci - Svaka cast Sazu, odigrao si za udzbenike! (y)

Ne znam za odnos sta da kazem, ne zbog komentara posle tvoga, vec stvarno ne znam :)

Bolje se snalazim kada posmatram u $. Tu vec imam nekakve ideje. Ja sam kasnije usao, ali zadovoljan sam jer nisam podlegao euforiji i usao u nesto sto je vec "divljalo". Za sada se to pokazuje kao ispravan potez.
Idemo dalje, polako, dan za danom, pa da vidimo gde cemo stici :)

Prebacio malo SOL-a u LTC... (poslednjih sat vremena gledam 1D RSI LTC-a tako da je to bilo odlučujuće (prešao u oversold))
Srećan svima LTC ATH !!! 😃🥳

BTC-ETH-LTC-BCH-SOL-05-05-2021-1854h-LTCATH2.png

U šta da bepnem novce? 🙂
@morbius u tvoju mudrost se uzdam 🙂
Ovaj grafikon se ponovo pokazuje kao tačan. Ethereium je napravio jak skok, sad počinju poznatiji i stariji novčići iz top 20-30. Treba bežati nazad u btc ili flat kada svaki šit van top 50 bude pravio 5-10x skokove.
Kao što je Morbius već napisao, ja bih sada ulazio samo u poznate novčiće koje su još nisko u btc paru, iako fomo logika kaže da su oni mrtvi konji naspram novijih koji su već na najvišim vrednostima u btc paru. Ulaziti sad u napumpane je ogroman rizik kad ima toliko drugih koji se spremaju za svoj reli.

Zanimljivo je hajp i fomo momenat koji se pravi, konkretno ekipa sa wallstreet bets sa redita. Prvo za GME sad Dodge. Bukvalno gledaš kako se cena gura i grafikoni ruše sva pravila, idu dalje uprkos svakom zdravom razumu, logici ili analizi. Mada u trgovini kriptom je tako od početka.

Prilozi

• oceke5zwj8h61.jpg
    oceke5zwj8h61.jpg
    129.2 KB · Pregleda: 144
@SAJ, ovi ce proci pre tebe kroz cilj. :rolleyes:
LTC projected growth could reach a profitable projection as high as $13,000 in the long-term outlook

Uhhhh........ETC..........
Hteo sam da ga uzmem kad je bio 20$ pre bukvalno 3 nedelje, sva logika je govorila da ce kad tad eksplodirati..........
Treba obratiti paznju na NEO jer 18og maja izlazi RC 2 testnet, a pre 30 septembra NEO 3.0 mainnet.........
ATH mu je 196$ tako da ima prostora, a sad je 108

@SAJ, ovi ce proci pre tebe kroz cilj. :rolleyes:
LTC projected growth could reach a profitable projection as high as $13,000 in the long-term outlook
Nece, nece ;)
Zavisi sta je njima long term ali verujem da ce sigurno preko mog targeta otici i cekacu sigurno.

Sto se tice ATH-a koliko ja znam cifra je 360. Mozda gresim ili se podaci vuku s vise razlicitih strana... Uglavnom, bez 360 ne priznajem ;)

Pošto vidim da euforija vlada i da je Saj opet zvanično poblesavio sa prognozama, mislim da je pametno da ovde malo potegnem matematiku.

screenshot.png

Recimo da BTC dominacija padne opet na samo dno gde je bila na početku 2018, mislim da se svi slažemo da je to najoptimističniji scenario, jel tako? E pa, ako BTC ostane negde na ovom nivou, alt ukupni market cap će da poraste samo još oko 20% pre nego stigne do tog targeta. Nemamo mi u ovoj alt sezoni još uopšte mnogo mesta za rast.

I još jedna stvar koja me malo plaši, možda bolje da je pomenem. Pi Cycle top indikator je bio označio top ciklusa u aprilu. To je jedan od onih indikatora koji do sad nikad nisu grešili, ali sam ga ovaj put zanemario, jer chart ne liči na ranije vrhunce. Nije nemoguće međutim da sada zbog izvesne zrelosti tržišta imamo rounded top umesto klasičnog šiljka. Ovaj nagli skok altova bi u tom slučaju bio isto ono što se desilo u prethodnom ciklusu pre sloma. Kažem, ne verujem da je to u pitanju, ali bolje što sam pomenuo.

screenshot.png

Kako kad je Pi Cycle top indikator napravljen skoro tek, i to tako da se uklopi na prosle vrhove i da pokusa da predvidi top sledeceg? Znaci ovo mu je prvi ciklus na nevidjeno, i tek treba da se dokaze

Može alt mcap da ostane isti a opet da svaki coin skoči 10-20x. Svi u kolonu na pumpanje, 1 po 1. Cirkulacija novca će kružiti, posebno iz Doge-a kad se istresu pa vrate profit u druge altove ili BTC, ETH...Ali i dalje mi nije jasno žašto gledate i dalje dominaciju, pričate na način kao da mora da se desi isto kao 2017-te sa dominance ili ide market crash je li...

Pazi moja neka procena , ETH ce morati kad tad da padne, dal ce to biti kad bude 7k,8k tesko da neko to zna i na kolko ce da padne.Nema sanse da ETH samo roka roka roka .... e sad 99% misli da ce ETH biti 2 najjaca valuta, sta je sa onih 1% jel su ludi,glupi, ... ? Razmislite

Pazi moja neka procena , ETH ce morati kad tad da padne, dal ce to biti kad bude 7k,8k tesko da neko to zna i na kolko ce da padne.Nema sanse da ETH samo roka roka roka .... e sad 99% misli da ce ETH biti 2 najjaca valuta, sta je sa onih 1% jel su ludi,glupi, ... ? Razmislite
Tih 1% smatra da ce ETH biti prva najjaca valuta. :)

Pošto vidim da euforija vlada i da je Saj opet zvanično poblesavio sa prognozama, mislim da je pametno da ovde malo potegnem matematiku.

Pogledajte prilog 305657

Recimo da BTC dominacija padne opet na samo dno gde je bila na početku 2018, mislim da se svi slažemo da je to najoptimističniji scenario, jel tako? E pa, ako BTC ostane negde na ovom nivou, alt ukupni market cap će da poraste samo još oko 20% pre nego stigne do tog targeta. Nemamo mi u ovoj alt sezoni još uopšte mnogo mesta za rast.

I još jedna stvar koja me malo plaši, možda bolje da je pomenem. Pi Cycle top indikator je bio označio top ciklusa u aprilu. To je jedan od onih indikatora koji do sad nikad nisu grešili, ali sam ga ovaj put zanemario, jer chart ne liči na ranije vrhunce. Nije nemoguće međutim da sada zbog izvesne zrelosti tržišta imamo rounded top umesto klasičnog šiljka. Ovaj nagli skok altova bi u tom slučaju bio isto ono što se desilo u prethodnom ciklusu pre sloma. Kažem, ne verujem da je to u pitanju, ali bolje što sam pomenuo.

Pogledajte prilog 305662
Hvala na trudu👏, ali ima nekih razlika u odnosu na prosli ciklus. Tad je dominacija sa 98 % pala na 35%, sada je max bio 72% i mnogo je vise altova pa uopste nije nemoguce da dominacija sklizne na 20 ili cak i manje. Vidis da je ovo zesce spekulativno trziste, ko zna kakvu igranku mogu da nam spreme,ali slazem se da deo profita treba da se ovde uzme 😉.
Cak je i La rekao da smo tek na 1/3 bula, mada svako moze da pogresi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno