Odlično. Nikad nikakav bag, uspostava veze trenutna.Kakvo je iskustvo sa Galaxy S10 i VoLTE na telenor novim total paketima ?
Hvala upared za odgovor ako neko ima ovu kombinaciju.
Evo i ja da potvrdim isti slucaj, testirao sam VoLTE na iphone 11 pro pri cemu je navedeno da je sim u uredjaju Galaxy S10.Cisto da ostavim feedback, ja i supruga koristimo Telenor VoLTE vec dobrih mesec dana. Radi besprekorno bez ikakvih problema, bar za sada mi se niko nije zalio da ne prima sms ili da nisam procitao sms poruku. Takodje pozivi super ka svim mrezama domacim / stranim i obrnuto.
Jedino i dalje mi nije jasan detalj kad mi prijavi da mreza nije sertifikovana za iPhone, i da moze da utice na bateriju i neke probleme, medjutim nisam iskreno nista osetio.
Ja sam na iPhone XS Max, supruga na iPhone 12 Pro max.
Da izmenim svoj post pošto ne mogu da ga editujem...ja sam ih zamolio preko Twitera i uključili su mi VoLte na Iphone 7+
Odbili me za 1+ mada nigde u opcijama i ne vidim mogucnost za VoLte.Jel neko probao da aktivira na 1+ telefonu, bilo kom?
1+ je OnePlus, proizvodjac telefona.Izvinite ali šta mu dođe 1+ kod Telenor VoLTE?
Preko fb aktivirano na op 7t , nisu ni pitali za model.Odbili me za 1+ mada nigde u opcijama i ne vidim mogucnost za VoLte.
Da probam preko fb-a. Jel a11 na telefonu ? Posto kod mene u opcijama na 8t nigde VoLte usluge.Preko fb aktivirano na op 7t , nisu ni pitali za model.
Ne radi na iPhone-u, iako je neko pre govorio da radi.Da izmenim svoj post pošto ne mogu da ga editujem...
Uključili su mi ovu uslugu na broju ali na mom Iphone 7plus ne radi.![]()
Ucestao problem sa op i oxygen/android11. Ima ma metu (xda,opforum) da se nadje resenje, izmeeju ostalog isto ono koje sam ja morao primeniti. Na Android 10/oxygen10 je bilo drugacijih problema ali je mahom kod nas radilo, dok sa 11com mora "fix"Da probam preko fb-a. Jel a11 na telefonu ? Posto kod mene u opcijama na 8t nigde VoLte usluge.
I sad radi VoLTE OK, nemaš problema?Ucestao problem sa op i oxygen/android11. Ima ma metu (xda,opforum) da se nadje resenje, izmeeju ostalog isto ono koje sam ja morao primeniti. Na Android 10/oxygen10 je bilo drugacijih problema ali je mahom kod nas radilo, dok sa 11com mora "fix"
Da, samo novi postpejd Total i Go Data paketi.Jel VoLTE dostupan samo na postpaidu?
Meni radi normalno Telenorov VoLTE na iphone 11 Pro iako me upozorio da Telenor nije sertifikovan.Ne radi na iPhone-u ni na jednoj nasoj mrezi dok se nase mreze ne sertifikuju kod Apple-a za VoLTE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari