Šta je novo?

Yettel. (ex. Telenor) - VoLTE

Kakvo je iskustvo sa Galaxy S10 i VoLTE na telenor novim total paketima ?
Hvala upared za odgovor ako neko ima ovu kombinaciju.

Hvala na brzom odgovoru. Jel ti je najnoviji android 11 ?

Cisto da ostavim feedback, ja i supruga koristimo Telenor VoLTE vec dobrih mesec dana. Radi besprekorno bez ikakvih problema, bar za sada mi se niko nije zalio da ne prima sms ili da nisam procitao sms poruku. Takodje pozivi super ka svim mrezama domacim / stranim i obrnuto.

Jedino i dalje mi nije jasan detalj kad mi prijavi da mreza nije sertifikovana za iPhone, i da moze da utice na bateriju i neke probleme, medjutim nisam iskreno nista osetio.
Ja sam na iPhone XS Max, supruga na iPhone 12 Pro max.
Evo i ja da potvrdim isti slucaj, testirao sam VoLTE na iphone 11 pro pri cemu je navedeno da je sim u uredjaju Galaxy S10.
Sve radi odlicno za sad. Odlazni i dolazni pozivi bez problema.

Upravo aktivirao na Huawei Nova 5T (Total 25). Obavio dva poziva i sve radi super. Kvalitet zvuka kristalno čist :)

da li može neko da pojasni šta je VoLTE ??
imam xiaomi mi 9t pro i da li bi radilo na njemu?

Google?

testirao sam VoLTE na iphone 11 pro pri cemu je navedeno da je sim u uredjaju Galaxy S10.
Pa zar to oni ne mogu da "vide" u kom je uređaju?

edit:
Nema potrebe da se "mulja" oko modela telefona, pošto svakako vide... :)
ja sam ih zamolio preko Twitera i uključili su mi VoLte na Iphone 7+
Capture.JPG

Poslednja izmena:
Nece direktno da kazu, pa kao pitaju... a naravno da vide. Vide se i svi sms koje saljete/primate, pa vam to nece reci :D

Vidi trenutno sta se koristi ali ti stavis u neki Samsung pa da vidim kako nece da aktiviraju. Ja nemam tu opciju na mom paketu ali ma drugom broju sam trazio ali nisu dali, kao koristi se u ZaoMi telefonu. Opsovao sam ih, keva koristi pa nisam hteo da idem dublje u pretnje😂😂

Jel neko probao da aktivira na 1+ telefonu, bilo kom?

^ Imam Nord, uključivanjeVoLTE opcije postoji samo za SIM 2, pa pretpostavljam da je za SIM 1 podrazumevano uključeno.

Aktivirali mi VoLte medjutim nista i dalje prebacuje na 3g...

Da probam preko fb-a. Jel a11 na telefonu ? Posto kod mene u opcijama na 8t nigde VoLte usluge.
Ucestao problem sa op i oxygen/android11. Ima ma metu (xda,opforum) da se nadje resenje, izmeeju ostalog isto ono koje sam ja morao primeniti. Na Android 10/oxygen10 je bilo drugacijih problema ali je mahom kod nas radilo, dok sa 11com mora "fix"

Jel VoLTE dostupan samo na postpaidu?

Proverio sa ##4636## kodom i definitivno je Volte opcija zatamnjena...

Ucestao problem sa op i oxygen/android11. Ima ma metu (xda,opforum) da se nadje resenje, izmeeju ostalog isto ono koje sam ja morao primeniti. Na Android 10/oxygen10 je bilo drugacijih problema ali je mahom kod nas radilo, dok sa 11com mora "fix"
I sad radi VoLTE OK, nemaš problema?

Total 2 i novi Iphone 12 Pro, aktivirana opcija VoLTE na broju ali ne radi.

Ne radi na iPhone-u ni na jednoj nasoj mrezi dok se nase mreze ne sertifikuju kod Apple-a za VoLTE.

Jedino tebi radi u Srbiji i nikom drugom.

Vrh Dno