Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Živa istina. Na YouTube je ubedljivo najveća advertisement zarada od videa finansijske prirode. I svima vidiš ByBit linkove ispod. Vrh mi je bio davincij15 kad je počeo da shill-uje sopstveni token. Gotivim ja njega i puno sam od njega i naučio, ali nije on na YT od dobrote srca svog.
Mnogo njih ima onu parolu, study cash flow na prvom mestu pa onda sve ostalo.

Konkretno taj Cowen ima premium od 70ak dolara/mesecno i ako se ne varam 300k+ clanova tu (ogradjujem se, mozda je rekla kazala)... Reklama nema na kanalu.

Ne bih se ja bunio za takav mesecni priliv $

Da je odlican analiticar jeste... Procena rizika vrhunska (sto drugi ne nude)

300k ljudi placa njemu svaki mesec?
hahahahah

To je broj pretplata na YT. Ne plaća niko ništa Čovek je jedan od retkih normalnih na YT.

Treba i da se pogleda sta je ko pricao pre godinu dana, pod uslovom da ne okace i jednu i drugu varijantu pa posle brisu sta im ne odgovara. Od kako ga pratim ovaj se jedino spetljao oko xrp-a. Obrisao je video pa posle vratio. Ako se dobro secam, pricao je da je sve to samo fud pa kada je krenulo banovanje na menjacnicama onda se uplasio. Nista strasno.

Drugog kog sam nasao. Lik je skoncentrisan na cikluse. Postujem kada neko kaze sta radi i stane iza toga, a ne da se javi tek kada se odigra onako kako je zamislio.

hahahahah
Da, sada gledam 341k subscribera. P3ED1A zna koliko je mesecnih pretplanika na premium listi koja je 70ak dolara (nije mali broj) . Ja sam bio na premium listi sa jos nekoliko ljudi.

Ispravljam se, sada je 90ak dolara, a verujem da ispod 5-10k premium pretplatnika u ovom trenutku nije, na stranu sto mu vrv i twiter dosta donosi na popularnosti.

Pola milke mesecno a ti meri duzinu na forumu 😉

Poslednja izmena:
Da, sada gledam 341k subscribera. P3ED1A zna koliko je mesecnih pretplanika na premium listi koja je 70ak dolara (nije mali broj) . Ja sam bio na premium listi sa jos nekoliko ljudi.

Ispravljam se, sada je 90ak dolara, a verujem da ispod 5-10k premium pretplatnika u ovom trenutku nije, na stranu sto mu vrv i twiter dosta donosi na popularnosti.

Pola milke mesecno a ti meri duzinu na forumu 😉
Ne razumem poslednju recenicu ?
Ko je merio sa kim ? Ko je koga i sa kim uporedjivao ?
Komentarisali smo da nema 300 000 pretlatnika sto i nema.
Taj nek nastavi da meri duzinu i jos ljudima da uzima pare za to ;).

Poslednja izmena:
XRP je kidalica,gurace on do 3$ to je sigurno. Uzeo ga juce za 1.38 kad ono posle pola sata booom pao na 1.34 i reko sebi ma ide on 1.55$ tu ga prodam, kad ono ode na 1.6 :D

Poslednja izmena:
hahahahah

Ima negde oko 3-4k u provaynoj grupi ( verovatno uzima oko 300-400k mesecno ( ko ce ga znati )

Ja sam tamo clan od oktobra i svaki dinar mi se visestruko isplatio.

Koliko njih placa 80 ili 100 dolara a koliko je platilo 2000$ dozivotnu pretplatu stvarno ne znam..

Covek otvoreno prica sta i kad trejduje stim sto on trejduje mnogo manje od vecine jel je u SAD izgleda svaka trgovina "taxable event"

Danas su se ukrstili koliko vidim 8w sma i 20d sma.

Interesantno je gde ce se zatvoriti daily i weakly candle iznad ili ispod 8w SMA.

Sta mislite o crypto HAPI ? Jel vredi ulagati i cuvati ?

Već su ti skretali, pažnju. Hajde da pokušam i ja. Vrlo je ružno iznositi tudje analize kao da su sopstvene.

90% tvojih postova je prepričavanje stavova Benjamina Cowena. On je vrhunski analitičar i u redu je usvojiti nečiji stav ili mišljenje ali nije u redu to mišljenje prepričavali u prvom licu, kao sopstvene analize.

Па шта ако препричава анализе од човека који то сјајно ради на потпуно другој платформи и на страном језику!????
То баш треба радити. Ако ниси знао не знају сви енглески који желе да уђу у крипто и не прате сви све платформе на интернету, нити је физички могуће све испратити на ЈуТјубу, Дискорду, Телеграму и милион сајтова и форума.

Па шта ако препричава анализе од човека који то сјајно ради на потпуно другој платформи и на страном језику!????
То баш треба радити. Ако ниси знао не знају сви енглески који желе да уђу у крипто и не прате сви све платформе на интернету, нити је физички могуће све испратити на ЈуТјубу, Дискорду, Телеграму и милион сајтова и форума.
Slazem se. Ja veze nemam sa engleskim.

Slazem se nisam trebao da koristim prvo lice jednine..

I nisam imao zle namere.

ali takodje nadam se da ces razumeti da njegova misljenja ne usvajam "slepo" i ne uvek..

Kad sam kacio njegove videe ljudi su mi govorili "nisam gledao ali je ****** "

A ukicajte "benjamin cowen into the criptowerse" na internetu izacice vam
Ma brate samo ti nama prenosi, svakako sami odlucujemo kad da skocimo u bunar. Nem'o se brines oko autorskih prava 😂.

Sa detectorom sam se razumeo na prvu. Samo nije u redu pisati o tim analizama u prvom licu jednine. Postoji način da se prenese mišljenje / stav, a da ne zvuči kao plagijat.

Što se tiče engleskog, ako ga ne znaš, ili bar neki drugi veći svetski jezik, i dodatno nisi voljan da pratiš sve moguće izvore, ne računaj da ćeš ostvariti značajan profit u kriptu.

Sta bi sad, krvavi petak ovo ono i opet ode gore. :)

Zadnji dan je našao da upropasti mesečnu sveću. :( Aj, bar je crvena, možda bude dovoljno, ali teško. Nejverovatniji scenario stagnacija i u maju. Možda bude dobro za altove. 🤷‍♂️

Sa detectorom sam se razumeo na prvu. Samo nije u redu pisati o tim analizama u prvom licu jednine. Postoji način da se prenese mišljenje / stav, a da ne zvuči kao plagijat.

Što se tiče engleskog, ako ga ne znaš, ili bar neki drugi veći svetski jezik, i dodatno nisi voljan da pratiš sve moguće izvore, ne računaj da ćeš ostvariti značajan profit u kriptu.
Ma jeste sad ispada da svi koji znaju engleski zaradjuju, a ko ne zna gubi. Ne trba ti engleski da bi ga kupio kad je jeftino i prodao kad je skupo.
Dovoljno je ono sto i babe znaju, kupuj kad svi prodaju i prodaj kad svi kupuju.
Zanimljovo je da masa bogatih ne zna engleski, to nije nikakav uslov da se zarade pare.

Zadnji dan je našao da upropasti mesečnu sveću. :( Aj, bar je crvena, možda bude dovoljno, ali teško. Nejverovatniji scenario stagnacija i u maju. Možda bude dobro za altove. 🤷‍♂️
Bice popravnog ne budi pesimista. Pogledaj kako je pao dominance, taman da testira novi resistance i idemo dole sa dominance, pa ce altovi lom da prave 😉.

@CTR99 samo je napomenuo bi trebalo da kazem da ideja nije moja ( i upravu je covek sto se toga tice ).

Malo mi je tesko da prenosim jel da bi ga pratio moras imati zivce ko saj i gledati mesecima kako sve raste osim onoga sto cekas ( dobio sam sede u decembru cekajuci etherium u Januaru svojevremeno). Ali su mu saveti za ADA-u i DOT vredeli svu mogucu subskripciju..

Tamo se retko prica o BNB-u, a skoro nikako o DOGE u i LTC-u i XRP-u.. ( XRP je sklonjen sa SAD menjacnica ja mislim )

Ono sto savetuje sad jeste da ako vam je portfolio mnogo u ETH-u da deo tog etheroima (10-25% ) prebacujete lagano u BTC ili LINK tokom narednih par nedelja.

Ja sam i dalje 100% u Dolarima i jos uvek nisam nista kupio. Mada sam ja skoro skupio sve sto mi treba tako da me zabole ( za kucu ce da bude pitanje samo da li ce biti i za bazen i kolika ce da bude )..

( Potvrdio je neku moju ideju da bi LINK mogao da ide gore na leto ako budemo imali hladjenje celog trzista )

Kad krenem da kupujem plan je da bude 40% BTC 40% LINK, ada i dot po 10% ( zadnja dva zbog stakeovanja) ETH ne bi kupovao sad jel sam taj voz propustio ( za narednih par meseci ocekujem stagnaciju istog )...

Inace mrzim vas sve koji imate ETH jel sam ga ja prerano prodao ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno