Hattala
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.05.2007
- Poena
- 495
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Kako ima dosta ljudi koji se orodise preko spotify family planova, ima li se volje i za tako nesto na Youtube platformi ? Vidim nije neka cifra a takodje moze 5 accounta .
MOD EDIT:
E ovako drugari.
Ko nema godinu dana staza na forumu i 250 poruka ne može da se oglasi u temi da nudi ili trazi nalog za YouTube premium.
Ako neko ponudi, report, pa ćemo sankcionisati, kao i ako neko od takvih ponude preko PM.
Krsenje ovih pravila i svaki vid komercijale ce rezultirati instant trajnim banom.
MOD EDIT V2:
Youtube Premium
1. Metoda preko Apple uređaja koja trenutno funkcioniše
1. Napravite Indija Apple ID, generišite podatke ovdje i iste unesite pri kreiranju accounta (može i preko PC-a kroz web browser, za ovaj korak vam ne treba iphone ili ipad)
2. Nakon što ste kreirali ID, potrebno je kupiti Apple Gift karticu (Indija), to možete odraditi preko www.amazon.in (bez provizije) ili preko g2a.com ili sličnih servisa uz neku njihovu manju proviziju.
3. Nakon što ste kupili gift karticu, logujte se na AppStore na iPhone/iPad i provjerite da li su vam cijene izlistane u indijskim rupijima. Ako jesu, kliknite na ikonicu accounta u gornjem desnom ćošku i kliknite "reedem gift card" gdje ćete unijeti broj gift kartice koji ste kupili u prethodnom koraku.
4. Otvorite aplikaciju Youtube na iPadu/iPhoneu i idite u manage subscription, trebalo bi da vam ponudi individual (195 rupija, tj. oko 2.2 EUR) i family (389 rupija, tj. oko 4,37 EUR) - mjesečno.
5. Odaberite plan koji vam odgovara (Family se definitivno mnogo više isplati, može da se dijeli sa još 5 osoba), trebalo bi automatski da vam povuče iznos iz walleta i to je to.
Meni je prošlo iz prve bez ikakvog VPN-a, mada vidio sam i gdje javljaju da na trećem koraku možda reedem ne prođe (region problem). Upalite bilo kakav VPN koji nađete za Indiju, trebalo bi da prođe bez problema sa VPN-om.
2. Metoda preko Ukrajine (uz VPN sa našim Visa karticama - trenutno funkcioniše)
MOD EDIT:
E ovako drugari.
Ko nema godinu dana staza na forumu i 250 poruka ne može da se oglasi u temi da nudi ili trazi nalog za YouTube premium.
Ako neko ponudi, report, pa ćemo sankcionisati, kao i ako neko od takvih ponude preko PM.
Krsenje ovih pravila i svaki vid komercijale ce rezultirati instant trajnim banom.
MOD EDIT V2:
Youtube Premium
1. Metoda preko Apple uređaja koja trenutno funkcioniše
1. Napravite Indija Apple ID, generišite podatke ovdje i iste unesite pri kreiranju accounta (može i preko PC-a kroz web browser, za ovaj korak vam ne treba iphone ili ipad)
2. Nakon što ste kreirali ID, potrebno je kupiti Apple Gift karticu (Indija), to možete odraditi preko www.amazon.in (bez provizije) ili preko g2a.com ili sličnih servisa uz neku njihovu manju proviziju.
3. Nakon što ste kupili gift karticu, logujte se na AppStore na iPhone/iPad i provjerite da li su vam cijene izlistane u indijskim rupijima. Ako jesu, kliknite na ikonicu accounta u gornjem desnom ćošku i kliknite "reedem gift card" gdje ćete unijeti broj gift kartice koji ste kupili u prethodnom koraku.
4. Otvorite aplikaciju Youtube na iPadu/iPhoneu i idite u manage subscription, trebalo bi da vam ponudi individual (195 rupija, tj. oko 2.2 EUR) i family (389 rupija, tj. oko 4,37 EUR) - mjesečno.
5. Odaberite plan koji vam odgovara (Family se definitivno mnogo više isplati, može da se dijeli sa još 5 osoba), trebalo bi automatski da vam povuče iznos iz walleta i to je to.
Meni je prošlo iz prve bez ikakvog VPN-a, mada vidio sam i gdje javljaju da na trećem koraku možda reedem ne prođe (region problem). Upalite bilo kakav VPN koji nađete za Indiju, trebalo bi da prođe bez problema sa VPN-om.
2. Metoda preko Ukrajine (uz VPN sa našim Visa karticama - trenutno funkcioniše)
Narode, Ukrajina radi. Family plan kod njih košta oko 390-400 dinara. Plus prvi mesec je besplatan. Upravo probao i uspeo sa Visa karticom iz inteze. Postupak je sledeci:
1. Sa VPN-om napravite novi gmail nalog, nakon toga idite na pay.google.com i dodajte način plaćanja uz OBAVEZNO random adresu od nekog mesta u ukrajini, restoran, hotel, bilo šta. Proguglajte bilo koji hotel i upišite te podatke, uz, naravno, ispravan poštanski broj.
2. Na istoj stranici imate sekciju "ljudi i deljenje", tu napravite tj pošaljete pozivnice za family, i naravno pre nego sto bilo šta dalje uradite bitno je da poslate pozivnice budu prihvaćene. OVO JE KLJUČAN DEO, NE MOŽETE DA NAPRAVITE FAMILY NAKON KUPOVINE PRETPLATE! Uverite se da su svi prihvatili zahtev i uspešno postali članovi porodice pre nego što pređete na korak 3.
3. Logujte se i na youtube, idete na kupovine i pretplate u meniju i izaberete youtube premium, ima 3 opcije, pojedinačni plan, family plan i student plan. Meni je prošao family bez problema. Potvrdite plaćanje.
Celu proceduru sam obavio sa upaljenim VPN-om, nije isključeno da pojedini neće raditi, ja koristim Nord i on radi.
Za nas bez apple uređaja i Turske, ovo je verujem trenutno najpovoljnije.
Poslednja izmena od urednika: