Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 315
Uporedio sam danas moj s10 light, i redmi note 10 pro koji ima slicnu kameru kao 10t pro, i ostao sam malo je reci razocaran. Ako je 10t pro malo bolji i dalje je jako lose.
Ne deluju mi toliko slicno kamere, plus 10T Pro ima OIS, plus je tu duze vreme pa je softver ispeglaniji.Uporedio sam danas moj s10 light, i redmi note 10 pro koji ima slicnu kameru kao 10t pro, i ostao sam malo je reci razocaran. Ako je 10t pro malo bolji i dalje je jako lose.
I sta je tebi bolje, ali iskreno?ev jos malo s21 vs 10t pro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bas je dinamicki opseg bolji kod Samsunga u ovom slucaju i to nije nista novo. Na vecini testova je tako. Takodje mi i slika daljinskog izgleda lepse kod Samsunga.I sta je tebi bolje, ali iskreno?
Meni u skoro svim slikama bolji Mi10T Pro (osim slike zvucnika koja je za nijansu ostrija i jasnija kod S21). Kod daljinskog brojevi jasniji u gornjem delu slike, donji deo (blizi kameri jasniji je malo kod S21).
Npr kod slika prirode, Mi 10T Pro ima bolji dinamicki opseg. Prirodnije boje. Listovi su sa vise detalja.
@Nikola mJet
Gde se to suska? Ja uglavnom citam pozitivne kritike na racun samog uredjaja.
Ma jok, opusti se, odličan je telefon. Uživanje za korišćenje. Jedina stvarna mana je što je možda malčice prevelik, ali kako je sav u ekranu, i to ima svojih prednosti.Meni sledece sedmice treba stici mi 10t 8/128. Cega se sve ovde nacita doslo mi da ga odmah okacim na oglase i mijenjam za p40 ili mate 30....
Ne smijem.ni reci...ovdje porede 10t pro kameru sa s21 Ultra. Daleko.od toga da kamere na 10t pro ne valjaju... I u dosta slucajeva su slike slicnr. Ali s21 mi je pouzdaniji , ono, izvadi iz dzepa i slikaj. Kod 10t pro me nervira nepotrebno zamagljivanje stvari. Npr donji dio daljinskog mrlkav nekakav. Jednostavno, glupo. Slika sa zelenilom i nebom je vjernija na s21. Da se razumijemo, kada sam slikao, nisam klikao da fokusira....samo otvori kameru i slikaj.I sta je tebi bolje, ali iskreno?
Meni u skoro svim slikama bolji Mi10T Pro (osim slike zvucnika koja je za nijansu ostrija i jasnija kod S21). Kod daljinskog brojevi jasniji u gornjem delu slike, donji deo (blizi kameri jasniji je malo kod S21).
Npr kod slika prirode, Mi 10T Pro ima bolji dinamicki opseg. Prirodnije boje. Listovi su sa vise detalja.
@Nikola mJet
Jedini problem na koji ćeš verovatno naići je problem sa proximity senzorom. Kod nekog je manje izražen, kod nekog više. Koristi telefon i uživaj u njemu. Ne kudi unapred konja koga nisi jahao. Ukoliko imaš realna očekivanja od telefona nećeš biti razočaran. Nemoj ga porediti sa Samsung S21 Ultra recimo (mislim na kamere). Dobićeš telefon vrhunskih performansi sa vrlo dobrim kamerama i ponekom" bubicom".valjda ce,
Ajd valjda ce biti dobro. Ma realno je da nema sta traziti sa s21. Uzeo sam ga zbog brzine i fluidnosti, sto se tice kamera, nisam zahtjevan, a i dslr je za ozbiljnu fotografijuJedini problem na koji ćeš verovatno naići je problem sa proximity senzorom. Kod nekog je manje izražen, kod nekog više. Koristi telefon i uživaj u njemu. Ne kudi unapred konja koga nisi jahao. Ukoliko imaš realna očekivanja od telefona nećeš biti razočaran. Nemoj ga porediti sa Samsung S21 Ultra recimo (mislim na kamere). Dobićeš telefon vrhunskih performansi sa vrlo dobrim kamerama i ponekom" bubicom".
Hahahah... Sta sve necu procitati i sta sve nece ovde ljudi izlupetati.Ma gde isto, samo pišu bzvz
Softver se tek razlikuje.
A i ovaj mod kamere od 108 mpx je sviranju kuncu, svaka slika je lošija
Dinamika 0 čim je malo slabije osvetljenje.
xiaomi 10T pro
![]()
![]()
Google Pixel 5 sa smešnim hardverom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari