Jel uzeo neko Rn10 pro?kakvi su utisci sto se tice baterije?citam sad na Xiaomi Facebook stranici,komentarisu bateriju.Sa osvezavanjem ekrana na 120hz,jedva sastavi dan,a pritom se i vise greje.Koja je onda svrha 120hz ako ne moze da se koristi?preporucuju da se podesi na 90hz,tu je podnosljiva potrosnja.
Gde bre ovo ima?ekupi 33.890 (290eur) 2god garancija 😀
Pa čitaj ekupi sajt.. Ako ga ima još uvek.Gde bre ovo ima?
Probaj na BC Group,ja sam tamo uzeo za 34.340 din.Naravno da vise nema
Bilo do sinoc... Bice verovatno opet,ovo je neka manja kolicina samo bila.Nema ga uopste u BC Group,izgleda sve planulo
Interesantno je da X3 pro ima bateriju veceg kapaciteta a medju prvima dodje do 0%, dok je recimo F3 sa slabijom baterijom ali izdrzi duze, odradjena bolja optimizacija. Jedino se baterije pune tempom koji diktiraju njihovi punjaci, a 33w snage punjenja za 10pro je sasvim OK, veca snaga proizvodi i vece zagrevanje baterije.@Dragoni ,pitaj ga na koliko % baterije telefon stavlja na punjac.. 😁
Sve ce ti biti jasno kako navodno izvlaci 2 dana bateriju.. 😂
Ja ne ostavljam duze na punjacu nego sto je potrebno.Tako je. Zagrevanje baterije često može sa sobom da "povuče" i niz drugih problema van baterije. Uvek sam za punjenje punjačem koji dolazi uz telefon. Niti sporiji niti brži.
Mi svakako moramo da punimo telefon noću bez obzira da li on imao 18% ili 36% baterije a da li će do 100% doći u 1:20 ili u 4:00 totalno je nebitno.
I'ma ali nisu normalni sa cenom,42390 dinara.Nisam obratio paznju dokle traje akcija ,ali ova cena I'm je van pameti,za 6/128 model.Pa čitaj ekupi sajt.. Ako ga ima još uvek.
Tako je. Zagrevanje baterije često može sa sobom da "povuče" i niz drugih problema van baterije. Uvek sam za punjenje punjačem koji dolazi uz telefon. Niti sporiji niti brži.
Mi svakako moramo da punimo telefon noću bez obzira da li on imao 18% ili 36% baterije a da li će do 100% doći u 1:20 ili u 4:00 totalno je nebitno.
Naručen Note 10 Pro 8/128, 285e.
Preko manjeg servisa u NS, kaze otišlo prosle nedelje 20kom, moj stiže u novoj turi posle praznika...
Prelazim sa Note 8 Pro, javljam utiske 😁
Jel kupio neko rn10 običan, da prenese utiske?
Vise me zanima generalno... Menjao bih mi 8 lite, mada nemam bas neku potrebu, osim eventualno ako malo brze otvara aplikacije i ima bolje kamere (trebalo bi da su bolje). Svidja mi se i amoled i aod, mada mogu da zivim bez togaDa li te nešto konkretno zanima ili misliš ovako, generalno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari