Šta je novo?

Menjačnice

Zar ne treba imati sbnb u walletu da se plati transakcija na pancakeswapu? Meni je bar skidao svaki put sbnb kad sam kupovao shitcoine.
Malo je falilo da ne uspem da prodam jedan od njih kad je skocio posto nisam imao za proviziju

Zna li ko koliko je vreme cekanja kad u Exodusu stavim custom fee, i smanjim fee na minimum, tipa sa 30-tak $ na 1.5$, pise transfer time very long, koliko je to? Par sati? Ceo dan?

zna li neko zasto cex nece da se loguje na firefoxu ili chromu? unesem username i pass, kliknem login i tu zabaguje.

Ocisti kukije na oba programa, mozda pomogne.

Ja koristim FF i radi normalno.

ocistio ali dzaba.. nece pa nece

ocistio ali dzaba.. nece pa nece
Probaj u incognito tabu ili na kraju ili reinstaliraj browser-e ili instaliraj Brave browser i probaj preko njega. Inače možda te u firefoxu i chromu zeza neki plagin.

Dobar dan, da li neko moze da mi pomogne, ne spavam od sinoc zbog cex.io ne mogu da povucem pare na MasterCard samo tu karticu imam... Da li postoji neko resenje ako neko ima?

Zna li ko koliko je vreme cekanja kad u Exodusu stavim custom fee, i smanjim fee na minimum, tipa sa 30-tak $ na 1.5$, pise transfer time very long, koliko je to? Par sati? Ceo dan?
možeš čekati i par nedelja/meseci sa tako malim fee-jem. Bolje se nemoj zezati
Post automatically merged:

Dobar dan, da li neko moze da mi pomogne, ne spavam od sinoc zbog cex.io ne mogu da povucem pare na MasterCard? Da li postoji neko resenje ako neko ima?
Bromazepam je dobar za spavanje, možda pomogne 😂

Šalim se, pa cimaj support ili prebaci u ltc pa na ecd.rs i ćao.

možeš čekati i par nedelja/meseci sa tako malim fee-jem. Bolje se nemoj zezati
Post automatically merged:

Bromazepam je dobar za spavanje, možda pomogne 😂

Šalim se, pa cimaj support ili prebaci u ltc pa na ecd.rs i ćao.
Vec sam popila za spavanje da se smirim, nisam ni videla da to ne moze tek sad, koja sam ja budala, imam nalog na ecd, ali ne znam da li prihvataju mobi banku, suport na cex.io uopste ne odgovara, ne zanima ih da rese problem... 😢😢😢

Nesto gledam BTX, pa se setim Cryptopia menjacnice, tu mi je ostala neka suma btx, odem na sajt kad u toku je izgleda proces prijave za povrat kripta. Nisam siguran da li je legit, dobio sam na email poziv, a u skladu je sa procesom likvidacije. Mail je stigao jos u decembru ali ga ja nisam video :D

Prilozi

• ScreenShot1000.jpg
    ScreenShot1000.jpg
    118.3 KB · Pregleda: 34
Vec sam popila za spavanje da se smirim, nisam ni videla da to ne moze tek sad, koja sam ja budala, imam nalog na ecd, ali ne znam da li prihvataju mobi banku, suport na cex.io uopste ne odgovara, ne zanima ih da rese problem... 😢😢😢
Боље зови моби банку, види и са њима. А то можда и знају у ецд-у.
На неком другом месту прочитах да мтс банка не обрађује приливе по основу криптовалута (тако прочитао), и да ће тај прилив бити враћен.

Волео бих да ме неко демантује.

Nesto gledam BTX, pa se setim Cryptopia menjacnice, tu mi je ostala neka suma btx, odem na sajt kad u toku je izgleda proces prijave za povrat kripta. Nisam siguran da li je legit, dobio sam na email poziv, a u skladu je sa procesom likvidacije. Mail je stigao jos u decembru ali ga ja nisam video :D
Meni isto ostalo nekih 0.6 Neo, isto dobio mail u dec, bio mi malo sumnjiv, pa iskulirao. Kasnije se ispostavilo da je sve ok i da treba podneti zahtev za povracaj coinića, sto sam i pokusao, ali bezuspesno. Traze da se odgovori na najmanje dva od ponudjenih 5-6 pitanja, a sve sto imam su mailovi iz 2017. Prvo pitanje uzmem datum registracije, a drugo sam pokusao tri puta razlicito i tu mi je nalog zakljucan. Procedura posle toga je da se otvori tiket sa sto vise informacija o nalogu, pa ce onda ici po tiketu, ali to kao moze da potraje ko zna koliko.
Inace, Kryptopia je bila dobra, jer je imala mozda i najvise valuta u ponudi, ali eto..

Hvala vam svima na pomoci, prodato preko ecd, ove crypto valute su samo stres, a za cex.io nisam znala da su menjali za mastercard, jer ja bukvalno povlacim jednom u 6 meseci.

Cex smradovi.

Hello xxxxxxx,

"Thank you for your patience, and I am sorry that we kept you waiting. I can see that your crypto withdrawal has been confirmed. ( nakon prozivanja po svim drustvenim mrezama )
I regret to inform you but we can no longer provide you with our services due to compliance reasons. Unfortunately, the details regarding the reasons for the rejection cannot be disclosed, and this decision cannot be changed as well.

Please note that your CEX.IO account will be terminated within five days.

Hope for your understanding and cooperation.

Yours sincerely,

Sakina Smart
Account Management Team
CEX.IO"

Mozda to ima veze sa tim sto sam im svasta rekao kada sam otvorio ticket, pljuvao ih po twitter-u itd ali to je samo zbog izvlacenja para preko njih. Nisam koristio cex za trgovinu vec za slanje ETH-a na menjacnicu, zatim prodaju i slanje na MasterCard.

Cex smradovi.

Hello xxxxxxx,

"Thank you for your patience, and I am sorry that we kept you waiting. I can see that your crypto withdrawal has been confirmed. ( nakon prozivanja po svim drustvenim mrezama )
I regret to inform you but we can no longer provide you with our services due to compliance reasons. Unfortunately, the details regarding the reasons for the rejection cannot be disclosed, and this decision cannot be changed as well.

Please note that your CEX.IO account will be terminated within five days.

Hope for your understanding and cooperation.

Yours sincerely,

Sakina Smart
Account Management Team
CEX.IO"

Mozda to ima veze sa tim sto sam im svasta rekao kada sam otvorio ticket, pljuvao ih po twitter-u itd ali to je samo zbog izvlacenja para preko njih. Nisam koristio cex za trgovinu vec za slanje ETH-a na menjacnicu, zatim prodaju i slanje na MasterCard.
Cekaj, jesi ti uspeo na kraju da izvuces to sto si imao na Cex-u - kripto i fiat? ili su ti to konfiskovali i kao nikom nista? Cisto da znam da li da se maknem od njih ako su takva g...

Cekaj, jesi ti uspeo na kraju da izvuces to sto si imao na Cex-u - kripto i fiat? ili su ti to konfiskovali i kao nikom nista? Cisto da znam da li da se maknem od njih ako su takva g...
Da, da to je sve ok. Nece te oni zakinuti na tome samo sto moze da potraje izvlacenje. Uglavnom znam da je dosta ljudi imalo problem sa njima kada je izvlacenje kesa u pitanju, ako su vece sume i koristis ih samo za to. Odmah krenu sa smaranjem o dokazivanju i sta god posaljes nije dovoljno i mogu da ti napisu kao meni gore tako je kako je i nisi uspeo da dokazes a razloge ne moramo da ti kazemo. Prvo su mi zabranili bilo kakvo izvlacenje kesa a malo kasnije i kripta.

Potpuno ocekivano, menjacnice jednostavno ne vole minere jer minere ne zanima trading na kojem menjacnice najvise zaradjuju.

Turska menjačnica Thodex je prestala sa radom. Vlasnik je pobegao iz zemlje a na menjačnici je ostalo zarobljeno oko 2 milijarde $. Imali su agresivne marketinške kampanje u poslednje vreme sa poklanjanjem automobila koje su reklamirale poznate lokalne manekenke. Poslednja akcija im je bila prodaja Doge coina za ČETVRTINU vrednosti. Naravno, posle toga niko nije mogao da povuče ni koine ni fiat i posle toga je vlasnik snimljen na aerodromu. Pretpostavlja se da je otišao u Albaniju ili na Tajland. Ja znam gde bih ja od te dve lokacije.

Imam yubikey uz pomoć koga se registrujem na Binanace. ALi sam uspeo da zaključam aplikaciju (Croma) jer sam više puta uneo pogrešan PIN. Sada ne mogu da pristupim svom računu na Binancu. Da li neko ima iskustvo kako povratiti pristup Binancu tj. Koje parameter treba podesiti? Pored yubikey-a koristim mejl i google autenticator.

Turska menjačnica Thodex je prestala sa radom. Vlasnik je pobegao iz zemlje a na menjačnici je ostalo zarobljeno oko 2 milijarde $. Imali su agresivne marketinške kampanje u poslednje vreme sa poklanjanjem automobila koje su reklamirale poznate lokalne manekenke. Poslednja akcija im je bila prodaja Doge coina za ČETVRTINU vrednosti. Naravno, posle toga niko nije mogao da povuče ni koine ni fiat i posle toga je vlasnik snimljen na aerodromu. Pretpostavlja se da je otišao u Albaniju ili na Tajland. Ja znam gde bih ja od te dve lokacije.
U Albaniju, tu te ne bi trazili.

U Albaniju 🙂

Na Tajland i promeni pol :D

Radi li vam trenutno sign in na cex-u? Meni sad vrti neki 10 minuta, ne stiže ni do 2FA.

Edit: Otkrio sam krivca. ESET Internet Security je pravio problem.

Poslednja izmena:
Radi bez problema.

Koju menjacnicu/pool preporucujete za kopanje ERG? Hvala

Nazad
Vrh Dno