Zdravo svima,
Zanima me da li neko ima iskustva sa ovom meni nepoznatom nemackom markom, za ugradnu rernu i plocu? U jednoj radnji su mi juce nagrdili gorenje a nahvalili hansu 🙄
Isto, bio ja otisao neki dan do Tehnomanije neki ljudi hteli da kupe Gorenje masinu, a onda tu dođe prodavac i kaze ne bih ja uzeo Gorenje nije to vise slovenacko Gorenje i pitaju ljudi cija je ova Hisense on kaze nemacka i ljudima je na kraju hvalio Teslu kaze kako je se dobro pokazala i na kraju je ljudima prodao Teslu 🤣🤣🤣.Nemam iskustva sa Hansa uređajima, ali imam sa trgovcima.
Hansa je nemacki proizvodjac, a preuzeo ga je poljski Amica.Koliko mi je poznato, u pitanju je Poljski brend za kućne uređaje. Prozvodnja im je (verovatno) bar jednim delom outsourced (pretpostavljam Kina i sl.)
Ne slusaj prodavce, oni ponekad lupaju gluposti i mogu jedino da zezaju neupucene ljude. A sto se tice Gorenje. Gorenje je skroz ok brend.Zdravo svima,
Zanima me da li neko ima iskustva sa ovom meni nepoznatom nemackom markom, za ugradnu rernu i plocu? U jednoj radnji su mi juce nagrdili gorenje a nahvalili hansu 🙄
A sto se tice Gorenje. Gorenje je skroz ok brend.
Hisense.Sigurno je bio nekad. Sada više nikad Gorenje![]()
U tehnomaniji hvalili gorenje, imali neku vikend akciju... u Tehnomediji hansu, jos nagrdili bosh, kazu da je krš... koga slusati....Isto, bio ja otisao neki dan do Tehnomanije neki ljudi hteli da kupe Gorenje masinu, a onda tu dođe prodavac i kaze ne bih ja uzeo Gorenje nije to vise slovenacko Gorenje i pitaju ljudi cija je ova Hisense on kaze nemacka i ljudima je na kraju hvalio Teslu kaze kako je se dobro pokazala i na kraju je ljudima prodao Teslu 🤣🤣🤣.
Post automatically merged:
Hansa je nemacki proizvodjac, a preuzeo ga je poljski Amica.
Post automatically merged:
Ne slusaj prodavce, oni ponekad lupaju gluposti i mogu jedino da zezaju neupucene ljude. A sto se tice Gorenje. Gorenje je skroz ok brend.
Nikako trgovce.... koga slusati....
Ili Tesla 😂.Npr. sada ako uđete u Tehnomaniju, vrlo je verovatno da će vam najviše nahvaliti Haier veš mašine; reklamiraju se da ih jedini prodaju, vrh brend, garancija 7 godina... Ma ni Miele niti bilo koji drugi ne može da im priđe...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari