Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško da altovi prate, većina je krvava (za sada).
Van pameti cela ova situacija, miriše mi na neki bull trap.
Prate ovu ozbiljniji. Pogledaj LTC, pogledaj ETH.... Svakako ne mogu avi da isprate ovo alicovi drze odnos zakucan ako i ne ojacaju cak. To je odlican znak.
Cak i prokleti Ripple skace. Sad trljaju ruke oni sto su kiksnuli 2017 te na njemu kad au kasno usli, u sred hajpa. Sad se vade.

Iskreno, očekivao sam dump bar do 50-52k, ali ga nije bilo. Znači da se kupuje na veliko.

Ja sam u longu i čekam svoje targete ( 62-65k i 70-75k )
Target 1 - done.

Sad se čeka ili pump 70k ili neki manji dump, i dodavanje na long ( sve preko -5% pada je ok za postepeno ulaženje u long ko nema otvorenu poziciju ).

TIP:
Pratite funding na bitmex-u i binance. Ako nastavi da raste ( preko 0.2-0.25% ), biće istovar zagarantovano.

Poslednja izmena:
Meni ovo mirise na kraj cim su gore krenuli ltc, trx i xrp :D
Ma kakvi, ni priblizno.
Jel se neko seca 2017-te kad je od aprila do juna BTC skocio preko 2x a LTC sa 0.0031 na skoro 0.02? Bukvalno je za 3 meseca otisao skoro 10x. I ni to nije bilo ni blizu kraja.
Samo opusteno, uzivajte, trajace voznja jos dugo.
Edit: inace, Dash isto super izgleda, prati svaki skok savrseno.

Ma kakvi, ni priblizno.
Jel se neko seca 2017-te kad je od aprila do juna BTC skocio preko 2x a LTC sa 0.0031 na skoro 0.02? Bukvalno je za 3 meseca otisao skoro 10x. I ni to nije bilo ni blizu kraja.
Samo opusteno, uzivajte, trajace voznja jos dugo.
Edit: inace, Dash isto super izgleda, prati svaki skok savrseno.
A sta ako BTC dominacija padne ispod ili na 40% za mesec,dva najvise?

2310 dolara novi ATH za ETH.

Bogumi na Cex-u 2310 :)

Malo me nervira sto btc nije zatvorio futures gapove na 54-55k i 58.5k. Jer ako u nekom trenutku krene na dole altove ce da pokolje.
Ako nastavi ovako do preko 70k sto bih stvarno voleo tu prelazim u usdt, sa svim btc i eth. Ostavicu samo slabije altove.
Sa ostvarenim profitom sam bio zadovoljan i kad je btc bio na 15k, a ne sad.

Nije zatvorio ni onaj na 9k. Ta logika sa gapovima se poklapa iskljucivo zbog volatilnosti samog btc-a.

Slazem se da je zbog volatilnosti, ali imaju veliki uticaj. Tu je psiholoski faktor, trejderi ih prate, botovi. Preko 90% gapova bude popunjeno tako da ih ne treba zanemariti potpuno.

WELCOME TO YOUR FIRST BULL MARKET ;)
Lagano, ima još prostora za pumpanje.
Post automatically merged:

Prerano je to da se desi za mesec-dva.
Kad se desi, onda rasprodaja svih altova u btc i šort.
Boga mi Simke... ne znam bas, daj Boze ali... vec divljaju coini a evo pade na ispod 52%...kad se smiri pa ako krene ludilo Altova... i to samo do 75-80k da ne pricma vise.
Sad i kad ide gore dosta njih ga prati a dominance poraste 1% al zato pada po 2% na prvom štucanju BTC.
A sta mislis kakva je mogucnost i trenutna situacija da BTC poveca dominance kako bi ovo potrajalo?
2017 bese sa 70% padalo do 45% msm u leto pa opet skok do 55% pa onda finis na 35-36% u zimu...

Stvarno je bila dobra šansa da kontrira masi i napravi breakdown, ali nije se ostvarilo, šteta. Ovo će dobro da izgleda kad ljudi pogledaju u svoj portfolio, ali na duže staze, ovo je skratilo bull run i smanjilo mu top. U poređenju sa prošlim ciklusom, trebalo bi da smo negde ovde.

Capture.JPG

I generalno, ovo je bio prilično bezvezan bull run. Nije bilo jedne jedine ozbiljne korekcije da rastera pohlepne i ućutka moonboi smarače, a pametnim pruži šansu da se dopune. Za svo vreme samo sam se dva puta uplašio, od čega jednom je bilo zbog berze. Samo još jedan veliki moving resistance je ostao, kada i on padne, ostaje nam samo završni push, ako i ovaj put bude sve po knjizi.

Мени су јуче прошле неке раније постављене границе за алтове, изашао сам неких 20% из свега, али видим да се ово не смирује.
И сад стојим затворен са тетером чекајући пропад где је питање да ли ће ићи испод линије продаје.

I generalno, ovo je bio prilično bezvezan bull run. Nije bilo jedne jedine ozbiljne korekcije da rastera pohlepne i ućutka moonboi smarače, a pametnim pruži šansu da se dopune.
Ispade da su pohlepni ipak ispali pametni zato što nisu prodali, a pametni ispali glupi jer se nisu dopunili.
U koje ti morbius spadaš ?

Stvarno je bila dobra šansa da kontrira masi i napravi breakdown, ali nije se ostvarilo, šteta. Ovo će dobro da izgleda kad ljudi pogledaju u svoj portfolio, ali na duže staze, ovo je skratilo bull run i smanjilo mu top. U poređenju sa prošlim ciklusom, trebalo bi da smo negde ovde.

Pogledajte prilog 303774

I generalno, ovo je bio prilično bezvezan bull run. Nije bilo jedne jedine ozbiljne korekcije da rastera pohlepne i ućutka moonboi smarače, a pametnim pruži šansu da se dopune. Za svo vreme samo sam se dva puta uplašio, od čega jednom je bilo zbog berze. Samo još jedan veliki moving resistance je ostao, kada i on padne, ostaje nam samo završni push, ako i ovaj put bude sve po knjizi.
Mozda ti imas pravo, ima logike u tome, ne sporim.

Sustina je da nije po knjizi, jer bi vecina zaradjivala, poenta je da zaradjuje manjina.

I sad svi ovi koji nemaju strpljenja i uzeli su adu po 1.2 rade istovar...

Strpljenje je ključ ove igre, ko ima brzu ruku ne dobija na veliko, to sam naučio od 2012. Ja ETH sa 400$ još uvek nisam prodavao, kao ni Adu sa 80 centi, Neo sa 26$(na Neo sa najviše zaradio u prošlom ciklusu gde sam ga prodao na nekih 120-130$ na bittrexu)...U ovom ciklusu ENJ mi je odradio najveći profit trenutno, a mislim da će da prati Thetu, ako je i ne prestigne do kraja bull-a, videćemo. Ovde je bitno da svako igra za sebe, niko ne može da tvrdi gde je kraj ciklusa i koji su indikatori tačni.

Savet za sve neiskusne je da batale trgovinu barem do leta, pametnije im je, vise ce zaraditi.
Одлична идеја! Ја почео да се играм. Ушао са Рајвеном. Гледам мало, читам шта ви пишете. Има свакаквих информација. Читам о Ocean. Ајд да видим и ту. Продам Рејвен. Зарада 5 посто. Купим Ocean. Ено закопан већ четири дана. Рајвен дивља....

Ма у сваком случају, биће ово лепа игра за мале паре 😉

Измена: нигде нисам видеону последњих пар страница, па да напишем. На Бинанце ако се тргује у BUSD нема провизије.

I BTC je solidno krenuo danas. Izgleda da se ulila ona milijarda juce naprintanih USDT-a.
Od Januara su nastancovali 28 milijardi, eto odakle toliki skok BTC-a. Ovo su velike zverke, ne moze bilo ko da stampa papir za koji moze da se kupi bilo sta, zavrsio bi u corku isti dan. Pitanje je samo kad ce poceti da menjaju taj nastampani papir za prave pare, mislim da cemo tada da krenemo dole. Ne verujem da ima i 10 % pokrica u dolaru.

Ja sam na 25 % izlaska iz ravena, koji kinue bio nauveci dokup pre par dana, cekacu ga krajnje do 0.25. ostali altovi isto nije lose. Sa eth nemam blage veze ni strategiju sta da radim...

Od Januara su nastancovali 28 milijardi, eto odakle toliki skok BTC-a.

Kako se uvek slatko nasmejem kad pročitam ovakve izjave. To je mnogo popularna fraza među stock trejderima ovih dana kad najavljuju novi rast, "sav taj naštampani novac mora negde da ode". Zašto bi morao? I kako bi to novac uopšte mogao da "ode"? Ne ide novac nigde, samo ljudi skloniji rizičnim ulaganjima ga sada menjaju za kripto, dok oni koji očekuju crash ga gomilaju. Novac nigde nit mora, nit može da ide. Samo promeni vlasnika, ali je uvek tu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno