Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Zna li neko A1 hostname URL, za whitelist, primetio sam kada isključim AdAway , proradi..

Ko kaže da je kompanija ista i dali im je pib isti ako nije ko je njima dozvolio da moje podatke daju nekom trećem...

I da jeste i da nije nema veze. Da je druga firma, preuzima prava i obaveze od predhodne.

Na fb i instagramu su i dalje vip mobile.

To je zato što na IG-u i FB-u postoji poseban procez za promenu imena verifikovanim stranicama koji se dugo čeka.

Sada sam zvao podrsku jer vec 2 meseca meni ne radi aplikacija na telefonu. Iz nekog meni nepoznatog razloga odlucim ja danas da se ulogujem preko kompa i uspesno se uloguje, ali zabode kod ucitavanja profila, i ostalog. Pregledam kroz inspect element u network tabu i nadjem da se dobija greska koju vraca server gde pise da moj profil nije pronadjen, iako sam ga uredno koristio od kada su uveli profile (mozda 2009. god.). Tako da ako neko ima slican problem, da mu ne radi app ili kroz web, javljam sta se desava cim dobijem povratnu informaciju. Detalji same greske:
JavaScript:
{
   "jsonapi":{
      "version":"1.0"
   },
   "errors":[
      {
         "status":"500",
         "code":"500",
         "title":"Error result returned by VipMobileESA\/SSOGetProfileByMSISDNNC",
         "detail":"Exception of type: Symfony\\Component\\Security\\Core\\Exception\\UsernameNotFoundException"
      }
   ],
   "meta":{
      "requestId":"b4775518-ad2e-4adc-8848-c3f8ec0b89c1"
   }
}

Zanimljivo, koriste PHP...

Koliko ja vidim promenom imena i "ozbiljnim restrukturiranjem blablabla i stavljanjem fokusa na data saobracaj blablabla"
uspeli su jos vise da unakaze i onako losu mrezu...
Najnoviji utisci (kod uploada je izustio "meh" i samo se predao) :mad:
Screenshot_20210409-2100.png

Koliko ja vidim promenom imena i "ozbiljnim restrukturiranjem blablabla i stavljanjem fokusa na data saobracaj blablabla"
uspeli su jos vise da unakaze i onako losu mrezu...
Najnoviji utisci (kod uploada je izustio "meh" i samo se predao) :mad:
Pogledajte prilog 303356
Meni isto, a i nema razloga da ne bude isto. Nisu menjali bazne stanice.
F74C2ECF-30B7-48CE-B973-6C7423A9336A.png

Upload je uvek bio los (ispod 5 Mbps) a download je zadnjih godinu dana sve gori i gori...
Viber totalno neupotrebljiv sa ovakvim netom, a ne nesto ozbiljnije.
Meni ni iz dzepa ni u dzep da ih hvalim ili kudim, za svoj novac zelim uslugu koja je upotrebljiva.
Ovo sam postavio da se neko dozove pameti i da pocnu da ulazu u opremu i da rasterecuju bazne stanice.

Има ли нека цака када се прелази са скупље на јефтинију тарифу?
Тренутно имам NEO3 и уз овај тренутни уговор сам купио и телефон. Е сад, крајем априла ми остаје 3 месеца до истека уговора, па самим тим имам могућност да раније продужим, а узео бих овај пут Интарифа без телефона - 999 дин.

Upload je uvek bio los (ispod 5 Mbps) a download je zadnjih godinu dana sve gori i gori...
Viber totalno neupotrebljiv sa ovakvim netom, a ne nesto ozbiljnije.
Meni ni iz dzepa ni u dzep da ih hvalim ili kudim, za svoj novac zelim uslugu koja je upotrebljiva.
Ovo sam postavio da se neko dozove pameti i da pocnu da ulazu u opremu i da rasterecuju bazne stanice.
Slažem se iz godine u godinu sve im je lošiji internet.U mom kraju je nekada bio uvek oko 30 Mbps a sad gotovo ceo dan 2-4 Mbps...bruka...

Интарифа је досад била предвиђена као промо до 31.03. Видим да и даље стоји у понуди, да ли се зна до кад је продужена?
Ok, piše ali to će se promeniti da bude do 30.06.2021.
Inače, bilo je pitanje da li će se nama koji NISMO pod ugovorom za intarifu nešto menjati, odgovor je da NEĆE, tako da bez brige.

Кад си већ поменуо, ви који нисте под уговором за Интарифу... У чему је разлика између те ваше варијанте и варијанте Интарифа без телефона (ово је претпостављам са уговором од 24 месеца)?

Menjaš mrežu i gotovo. Ja kad bih imao 2-3 mbit protok svaki dan, lepo završim sa njima i predjem dalje, hvala bogu postoji još 2 operatera.

Od kukanja ovde baš i nema puno vajde, jer ovde ne rade ljudi iz A1 mreže, neće se dozvati pameti dok im ne odeš lično to reći i raskinuti ugovor.

Nešto mi nije pregledno na sajtu za Moj A1. Ne vidi se ni kolika je potrošnja ,ni koliko treba da se plati. Možda isprave tokom vremena?

Po mom mišljenju ne može preglednije, ni aplikacija ni sajt. I sad kad se sleglo sve radi odlično!

A sta fali reklami. Skroz je ok. Jedinica pravi razliku. Kao sto je i vip bio druga prica. U vreme pandemnije, lagana prolecna kampanja poput ove je skroz korektna. Sve vreme je pisalo na sajtu da je Vip deo A1 grupe. Sada su samo promenili ime. Verujem da ce biti novih ponuda i kampanja.

Има ли нека цака када се прелази са скупље на јефтинију тарифу?
Тренутно имам NEO3 и уз овај тренутни уговор сам купио и телефон. Е сад, крајем априла ми остаје 3 месеца до истека уговора, па самим тим имам могућност да раније продужим, а узео бих овај пут Интарифа без телефона - 999 дин.
Ja sam prešao skoro sa NEO2 (bez telefona) čini mi se na intarifu i bas sam pitao da li se placaju nekakvi penali sa prelaska sa vise na nizu tarifu, rekli su da ne.. Najbolje da odes i da pitas, mada mislim da ne placas nista i da mozes bez problema da pređeš na intarifu

Drugarici istekao juče ugovor, telefon+tarifa. Ima li šanse da sada dobije neki popust za novi ugovor telefon+tarifa i na koji način je najbolje da proba?

Znam da su u decembru davali popuste u ovakvim situacijama ali u decembru svi daju popuste :D

Ne prikazuje mi te poklon dodatke. Rekli mi da reinstaliram app, pa posto to nije pomoglo poslali su nadleznoj ekipi... i tako od petka

Prilozi

• F2F7E395-6493-4C3A-A0C5-595AA8DD80B7.png
    F2F7E395-6493-4C3A-A0C5-595AA8DD80B7.png
    401.1 KB · Pregleda: 37
Ako je bitno intarifa bez ugovora.

Vrh Dno