D
Deleted member 200002
Guest
Zna li neko A1 hostname URL, za whitelist, primetio sam kada isključim AdAway , proradi..
Ne, pošto je ista kompanija u pitanju.Da li imam pravo da raskinem ugovor jer ne želim da mi A1 bude provajder, ugovor sam potpisao sa VIP.
Kompanija sa kojim si potpisao je njihova, nema sta da dozvoljavaju sami sebi.... ko je njima dozvolio da moje podatke daju nekom trećem...
Teško otići na APR i proveriti da je u pitanju ista kompanija koja je promenila ime?Ko kaže da je kompanija ista i dali im je pib isti ako nije ko je njima dozvolio da moje podatke daju nekom trećem...
{
"jsonapi":{
"version":"1.0"
},
"errors":[
{
"status":"500",
"code":"500",
"title":"Error result returned by VipMobileESA\/SSOGetProfileByMSISDNNC",
"detail":"Exception of type: Symfony\\Component\\Security\\Core\\Exception\\UsernameNotFoundException"
}
],
"meta":{
"requestId":"b4775518-ad2e-4adc-8848-c3f8ec0b89c1"
}
}
PHP u 2021?!?Novi sajt im je odličan: https://a1.rs/
Meni isto, a i nema razloga da ne bude isto. Nisu menjali bazne stanice.Koliko ja vidim promenom imena i "ozbiljnim restrukturiranjem blablabla i stavljanjem fokusa na data saobracaj blablabla"
uspeli su jos vise da unakaze i onako losu mrezu...
Najnoviji utisci (kod uploada je izustio "meh" i samo se predao)
Pogledajte prilog 303356
Slažem se iz godine u godinu sve im je lošiji internet.U mom kraju je nekada bio uvek oko 30 Mbps a sad gotovo ceo dan 2-4 Mbps...bruka...Upload je uvek bio los (ispod 5 Mbps) a download je zadnjih godinu dana sve gori i gori...
Viber totalno neupotrebljiv sa ovakvim netom, a ne nesto ozbiljnije.
Meni ni iz dzepa ni u dzep da ih hvalim ili kudim, za svoj novac zelim uslugu koja je upotrebljiva.
Ovo sam postavio da se neko dozove pameti i da pocnu da ulazu u opremu i da rasterecuju bazne stanice.
Интарифа је досад била предвиђена као промо до 31.03. Видим да и даље стоји у понуди, да ли се зна до кад је продужена?
Ok, piše ali to će se promeniti da bude do 30.06.2021.
Inače, bilo je pitanje da li će se nama koji NISMO pod ugovorom za intarifu nešto menjati, odgovor je da NEĆE, tako da bez brige.
Ja sam prešao skoro sa NEO2 (bez telefona) čini mi se na intarifu i bas sam pitao da li se placaju nekakvi penali sa prelaska sa vise na nizu tarifu, rekli su da ne.. Najbolje da odes i da pitas, mada mislim da ne placas nista i da mozes bez problema da pređeš na intarifuИма ли нека цака када се прелази са скупље на јефтинију тарифу?
Тренутно имам NEO3 и уз овај тренутни уговор сам купио и телефон. Е сад, крајем априла ми остаје 3 месеца до истека уговора, па самим тим имам могућност да раније продужим, а узео бих овај пут Интарифа без телефона - 999 дин.
Isti slučajNe prikazuje mi te poklon dodatke. Rekli mi da reinstaliram app, pa posto to nije pomoglo poslali su nadleznoj ekipi... i tako od petka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari