Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Ne mora uopste VPN, sada je 20e na GOGu global na mnogim sajtovima.
Najjeftinije za Steam ima EU gift za 42e.

Zahvaljujem

To je za GoG, tražim za Steam, napomenuh već ;) ...mada i tu mi nema logike da se toliko razlikuje cena od platforme do platforme tipa 23e vs 47 koliko nalazim ključ najjeftinije za steam verziju
Ima logike Steam uzima mislim 30% od cene za sebe . A na GOG kupuješ direkt o izdavača igre bez provizije

Zdravo imam problem.

Igra mi puca u meniju čim udjem u loading. Računar je radan, tako da je stalno opterećen 100% a i ostale igre rade dobro. Drajveri su najnovi i za ploču i za nv. Igra je original sa CD-keysa.

Imate li ideju šta može da zeza? Nema veze da li je RTX ili DLSS uključen ili isključen.

Hvala

Pa ne mozes da ocekujes od racunara koji je vec radi 100% da pokrenes igru kao sto je Cyberpunk 2077 sa nagruvanim detaljima i da ocekujes da ce to da radi.

Ugasi u pozadini sve sto ti opterecuje CPU i GPU i onda probaj da pokrenes igru.

100% prije nego sto upališ igru ili kada pokreneš igru? Koje su komponente?

Naravno da ne palim igru kad računar 100% radi. Puca nakon pokretanja igre. tj kad krene da učitava single player.

5800 MSI 570 RTX 3090

Galax HOF software je u kombinaciji sa afterburnerom i antivirusom pravio probleme. Problem rešen, igra radi, pa eto možda nekome pomogne.

Ja ipak 2x moram play da stisnem, prvo na steam, a onda još jednom na gog (predpostavljam da je). Inače kupio sam juče igru, pa hvala svima što ste me trpeli. I evo sad vidim skida patch 1.2 tako da sam doneo sreću :)

Inače zanimljivo da mi je našao sve save od test igre koju sam uredno obrisao i čak stavio da skine direktorijum tj ništa ne sačuva.

33.6GB patch na GOG

Čudno...oko 29 na Steamu ali moguće da kompresuju nešto

Skinuo patch, sada nisam u stanju da igram igru uopste, radi se o steam verziji. Kada prodjem loading screen, krenem da igram i u roku od 3 sekunde igra puca. Probao da mjenjam graficka podesavanja, very files, druge drajvere itd, nista ne pomaze. Inace igra mi je radila bez ikakvih problema, da sam mogao da biram ne bi ni instalirao *ebeni patch, koji idiotizam, samo se dzaba iznervira.

Kako vam se igra igra nakon zakrpe 1.2? Osobno sam vidio mnoga poboljšanja nakon ove najnovije zakrpe, jer se grad osjeća malo življim nego što je bio prije ove zakrpe, ali igra je još uvijek daleko od savršene igre i još ima puno posla za CDPR da napravi cyberpunk 2077 pravi uspjeh. Radujem se što ću vidjeti više zakrpa s više poboljšanja, a također jedva čekam da njegov DLC bude dostupan.

ko se seca, sa witcher 3 je bila ista prica
katastrofa na samom izlasku igre, bagovi, neoptimizacija, smanjeni graficki detalji... igra je licila na nesto tek posle 6 meseci...
a sada svi prave dramu kao da sve ostale igre izlaze nikad ispeglanije a u stvari kupujemo EA naslove vec 10ak godina... ono ljudi su postali sisice u svakom smislu i obliku i neverovatno smaraju sa konstantnom kuknjavom na sve

ko se seca, sa witcher 3 je bila ista prica
katastrofa na samom izlasku igre, bagovi, neoptimizacija, smanjeni graficki detalji... igra je licila na nesto tek posle 6 meseci...
a sada svi prave dramu kao da sve ostale igre izlaze nikad ispeglanije a u stvari kupujemo EA naslove vec 10ak godina... ono ljudi su postali sisice u svakom smislu i obliku i neverovatno smaraju sa konstantnom kuknjavom na sve
Druze i ja sam igrao witchera cim je izasao i cyberpunku treba jos par meseci da bude na tom nivou. Witcher je prosao jer je dosta jednostavnija igra , ne verujem da ce ovo ikad biti ispolirano.
Za kuknjavu nisi u pravu , sad ako ea izbacuje poluproizvod onda je ok da to radi i CD Project red? Treba ra cutimo i prihvatamo kakvo god smece da nam izbace i jos da placamo to?

Meni je igra skroz ok. Kao i svaka igra, ima dobre i lose strane. Prica je super, questovi takodje fenomenalni. Mapa nerealno dobra i detaljna. Da je izbacena jedno godinu ranije, jeste. Witcher nikada nije bio u toliko losem stanju, igrao sam ga od prve, pa do goty verzije. Biko je bagova, najvise se secam par sa inventarom, ali nista game braking.

Meni cp2077 otpocetka radi super i bez problema, pa ne mogu da kazem da je igra u super stanju izbacena.

Nije to toliko strasno koliko se vristi po netu, ali daleko od toga da je na cdpr najavljivanom nivou. Doata rpg elemenata je i izbaceno i pojednostavljeno u finalnoj verziji samo zbog early release-a.

Da li ima neki mod/fix za toggle aim ali da ne moram instalirati dodatni software.

Koliko ja znam ne,

Kakva je situacija sa igrom, da li da se uzima sada preko leta ko bude na akciji ili da se sacekaju zimski praznici?

Da li postoji zvanican (izmenjen) roadmap CDPR-a nakon launch fijaska i kakvi su planovi po pitanju vecih i manjih DLC-eva?
Hoce li biti vecih ekspanzija ove godine Ili ce morati da krpe igru jos poprilicno?

Igra je zakrpljena jos pre dva meseca (PC, stare konzole ne).

Roadmap, samo ovo:

c447fa60f158f8331673366829c89728829dd5d8.jpg

Koja 2 meseca, pre mesec dana je iskocio veci patch ali videh nije resio sve probleme... Ocekuje se jos jedan veci...

Po pitanju DLC-/ekspanzija jos nista oficijelno nema od CDPR-a...

kod mene ni prva verzija nije toliko losa koliko se prica,PC naravno

Koja 2 meseca, pre mesec dana je iskocio veci patch ali videh nije resio sve probleme... Ocekuje se jos jedan veci...

Po pitanju DLC-/ekspanzija jos nista oficijelno nema od CDPR-a...
Nisam mislio na taj, nego na prethodne (hotfix 1.11). ;)

Samo cist Windows, apdejtovan, novi drajveri, bez overclock zezancija...i nemas brige.

kod mene ni prva verzija nije toliko losa koliko se prica,PC naravno
I ja sam igrao od pocetka, tacnije od 1.05 verzije. Bukvalno nikakvih problema. (narodnjak baziran na Steam izdanju igre)

Znaci moze da se razmatra base game + season pass na GoG-u, ako objave ovog leta?

I ja na PCu nisam imao nikakvih problema igrajuci na izlasku. Sto se bagova tice.
Medjutim igra nije zavrsena kada su neke osnovnije stvari u pitanju. Stvari su navrat nanos izbacivane iz igre i tragovi toga se vide bez da zagledas mnogo.
Open World je lep, grad je veliki ali supalj.
Nista me ovo nije sprecilo da ubijem 90h za 2 nedelje, ali me je sprecilo da zavrsim igru.
Cekam neki DLC u nadi da ce vratiti ono sto je vec bilo u igri pre izlaska i da ce uciniti open world ubedljivijim, pa da zaigram ponovo ali ovaj put punim plucima.

Znaci sacekati kraj godine i finalnu EE verziju sa svim sadrzajem uz molitve da su pokrpili vecinu stvari i vratili deo isecenog sadrzaja...

Ne znam koliko je realno za ocekivati jer videh u nekoj recenziji da neki kvestovi deluju predugacko a prazno ili pak previse kratko (a ostavlja utisak da ima epiloga), primetno da je dosta toga saseceno i zbrzano...
Pitanje je koliko mogu da se vrate obradjivanju prvobitnog materijala, nakon sto su zavrsili sa pecovanjem (ako su uopste uspeli da zakrpe dobar deo bagova) i usmerili se sada verovatno ka story DLC-evima...
Negde sam video prethodnih dana u news feedu da su prvobitno imali 18 dlc-eva u planu, od ceka 5 vecih story-based kao u Witcheru, ali su te skratili na 3.
Zato i pitam kakvo je trenutno stanje posle evo skoro pola godine na trzistu, a vidim da je i hajp za igrom slegao...

^ Dobri moj, većina nas je prešla igru još na peču v1.05.
Na pc od starta nije bilo nekih problema (ja za 75 sati igranja nisam naleteo na neke bitnije bagove, tu i tamo neki glič, ništa gamebreaking)...
Igraću SP svakako još jednom kad izbace GOTY verziju, a i MP ako je bude.
Elem, ako nemaš šta da igraš, slobodno kreni, igra je baš zarazna.
Ja i dan danas nekad pustim "ploču" Samuraja. 😊

Nazad
Vrh Dno