Šta je novo?

Cyberpunk 2077

TLDR:
Police won't spawn instantly anymore
Better driving
You can try to unstuck your car

You can disable the double-tapping for dodging

Meni ovo izgleda da ce sistem biti isti, samo malo veci paravan da skrene pažnju da se policija spawna:

"It should decrease the problem of NPCs spawning behind players' backs and create an impression that it takes some time for the police to arrive at the crime scene after the crime has been reported. We've also added a recon "drone" unit to create the feeling of the police assessing the situation.”

"and create an impression that it takes some time for the police to arrive" ..ali to da ce policija stizati u vozilima kao u svim ostalim igrama, se nece izgleda desiti.

Ocekivati da ce naprave ceo sistem transporta policije vozilima i jurnjavu je nerealno za ikakav patch.

Ako tako nesto ipak urade, jedino to mogu da vidim u nekakvoj ekspanziji, a ne u "zakrpi".

Igra kao igra nije loša, mada teško da će biti ono što su zamislili čak i nakon svih krpljenja. Žao mi je što je jedan takav studio to sebi dozvolio nakon onakvog Witchera. Izbaciti tako neispeglan proizvod... Na starim konzolama je bilo tragično. Ovo je trebao biti šlag na torti na kraju generacije PS4/XBO ciklusa...
Bili su bastion poverenja, nažalost žrtvovani od strane pohlepnih investitora.

Igra definitivno nije opravdala svoj hype, ali moramo priznati da je došlo do puno poboljšanja u igri s hitnim ispravkama i već objavljenom zakrpom, a nadolazeća zakrpa 1.2 zasigurno će učiniti još poboljšanja u igri.

Na popustu na Steamu narednih par dana; vredi li kupiti ovo za 48e (tražio sam ključeve-giftove na svim poznatim sajtovima ali ne nađoh povoljnije)?!

U Witcheru 3 sam uživao više od 300h, može li ova igra bar približno da parira?

Po meni ne vredi te novce. Sačekaj bolji popust i nova peglanja.

Slažem se sa kolegom. Sačekaj definitive edition ili kako ga već budu zvali za jedno godinu dana.

BTW ne znam šta se dešava u CDPR. Sad im je otišao i Andrzej Zawadzki lead gameplay designer. Nadam se da će ispeglati igru kad tad.

Na popustu na Steamu narednih par dana; vredi li kupiti ovo za 48e (tražio sam ključeve-giftove na svim poznatim sajtovima ali ne nađoh povoljnije)?!

Ja sam je kupio preko ruskog gog shopa sa VPN za oko 22e . Po meni ne vredi ni tih 20e , to ti pisem kao fan koji je presao sve witcher igre par puta, a toliko sam se radovao igri.

Hvala na savetima ekipa! Probaću onda ovu free verziju par misija, čisto da vidim šta smo to godinama čekali.

@Proday vidi na Instant gaming-u, 23.5eur. GOG edicija, razume se.

Video sam druže, ali to nikako; steam iskljičivo guram sve, ne volim na 16 strana da budem razbacan.

Meni je GOG verzija savrseno odradila posao, a u 'moru' launcher-a, jedan manje/vise... razlika u ceni je svakako dovoljna za jos jedan dobar naslov. Kako ko voli, naravno. :)

E to ćeš morati sam da vidiš, bez obzira što igra dolazi od istog studija ovo je ipak neki futuristički SF Cyber žanr, za razliku od fantasy teme u Witcheru. Da li voliš obe teme?
Glavna priča u Cyberpunku je znatno kraća, sporedni sadržaj na zadovoljavajućem nivou. Da li će moći da se rastegne na 200h kad izađu sve ekspanzije i fixevi upitno je, sve zavisi od osobe kako igra. Ako si spor kao ja onda može :)

Ako se igra side content i leveluje, moze bas muski da se razvuce.
Meni nije zao 50e(valjda bese toliko, kupio sam jos 2019. Godine) za preorder, a sama igra mi je zanimljiva i dovoljno kvalitetna.

300h ni Witcher ne mozes da igras bez ekspanzija, a i sa njima bas ako hoces svaku sitnicu na mapi da odradis...pa cini mi se da ni tada ja nisam imao ni blizu 300h.
U CP moze lagano preko 100h, a koliko preko zavisi od toga koliko ces pored side questova i main questova, da odradjujes poslove, kao i kako putujes po svetu, da li autom, da li peske, da li teleportima i koliko ces vremena provesti u meniju opremajuci, craftujuci i upgrade-ujuci.

Bio je svojevremeno u preorderu onaj CDPR paket za 29EUR na ruskom GOGu, sve witcher igre i CP2077... To je bio best buy bundle ikada... E sad, koliko vredi sam CP2077 (ostalom bilo koja druga igra) to je subjektivno... Ja sam veoma veoma uživao jedno 75-80 sati... Drugi put ne planiram da igram dok je ne napucaju i moduju do besvesti...

Sve jasno. Inače witchera sam prešao 2x komplet sa ekspanzijama (drugi put na najvećoj težini, sa gwentom i svim misijama da odradim), čisto da ne bude zabune, otud 300h. Doduše imam i više ako saberem i sa ps4 pro što sam igrao; nije mi 2x bilo dosta 😇🙃

Za CP ću da razmislim. Dok ga ispeglaju moguće i cena da padne, sa druge strane sad imam slobodno vreme za igru i ko zna kad opet

Još samo jedno glupo pitanje, da li je za igru preko steama dovoljno samo da se klikne na play i igra ili mora da se loguje jos na neki gog i slično servis? Znam da mi npr za igranje Raymana, HoMM 6, Assasins Cread i sl mora biti i uPlay servis pokrenut i linkovan na steam a to mi ide na zivce maksimalno (da sam hteo da mi bude pokrenut kupio bih igre na uPlay-u ne na steamu).

samo play

Ja sam na CD keys kupio za 21e, imaš stalno.

Za GOG ti ne treba nikakav launcher.

Zasto onda ne kupis sada na steamu ako je vec na tom popustu i zavrsis pricu, pogotovo sto si spomenuo da trenutno imas vremena za igranje? Cemu ovoliko polemisanje :) Ja sam je kao i vecina kupio preko ruskog gog-a i tih 20tak eura mi vredi, da li vredi duplo vise, ne znam.. Odigrao sam je u jednom dahu, lepo se zabavio, dobra igra ali nije ni da bas opravdava onoliiiiki hajp. Uostalom, sta te sprecava da odigras pirata pa kupis za kolekciju na steamu kada bude na vecem popustu ako ti je bas merak?

Poslednja izmena:
@Proday

Pa jel ti druze mozes da svatis da za steam nema jeftinije, ako bas hoces igru na steam platis koliko traze i to je to.

Nazad
Vrh Dno