vemiessubdentem
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2020
- Poena
- 145
Koliko sam video NEO NEO ima dodatke za roming i Cloud.
Најава промене имена је била још прошле године, а исто тако су и ове године пар месеци раније најавили да се дефинитивно мења. Једино што нису одредили тачан датум. Е сад они се и у осталим земљама где послују зову А1, слажем се да су могли можда појаснити мало шта конкретно значи тај назив, али ето.Moram primetiti i da je kampanja prilično bezvezna. Reklamiraju tu jedinicu a da ne kažu ni šta znači, i odjednom samo bez najave, Vip je A1. Trebali su malo bolje pripremiti korisnike. Očekivano je bilo da će danas samo otkriti šta je 1 i da Vip menja ime, pa onda još neko vreme forsirati to da svi čuju, a ne odmah tras. Pritom ni oni sami nisu pripremljeni kako treba, a nije da nisu imali vremena, planirali su ovo još prošle godine. 🤦♂️
Ne svidja mi se nešto ni vizuelni identitet A1, dosta tanko.
I kod mene na 3 naloga prodje login ali ne otvara moj a1 samo vrti kruzic dok app na telefonu radi bez problema.Ne mogu da sa ukogujem u stari nalog na novom sajtu a ni ov ne radi
Ne možeš da se setiš lozinke?
Nikakav problem, potrebno je da uneseš e-mail adresu koja je korišćena prilikom registracije.
Došlo je do sistemske greške, molimo pokušajte ponovo. Ukoliko se problem nastavi kontaktirajte administratore sajta
Edit: A1 20+ je ZTE Blade V2020Isto _ , samo prepakovano u A1 pakovanje.
Ako sam dobro pratio, nema ništa novo u ponudi.
Večeras i kod mene je tako...puko sistem A1Ne mogu da pristupim moj A1 na sajtu niti da udjem u aplikaciju. Naravno reinstalirao sam apk. Jos neko sa ovim problemima?
Minimalizam?Meni se čitava ta A1 priča dopada. Možda i zato što volim taj neki minimalizamNajavljivali su promenu već dugo, doduše dosta stidljivo za širu javnost. Korisnici, poslednjih par računa dobijaju obaveštenje na dnu o rebrendingu, tako da su samo trebali da obrate pažnju. Mada, slažem se da je to trebalo mnogo bolje marketinški odraditi. Posebno, što su oni poznati po agresivnim reklamama.
Evo da vam ne para više očiVreme je da moderator promeni naslov na A1 - postpaid paketi i promocije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari