Bacao ga bez "padobrana", topio ga, i izdržao je. "Gupta stil"test nije probao.
Edit: u stvari jeste, prije nekoliko dana. ryzen okačio.
Meni su rekli da ce Pro biti dostupan krajem marta pa nista od toga. Mozda zbog blokade Sueckog kanala...😁Na zvaničnoj Instagram stranici Xiaomi radnje u Srbiji najavljen Redmi Note 10 kao uskoro u ponudi. Pretpostavljam da će od početka aprila biti u prodaji preko njih, a verovatno i preko operatera. U komentarima su nekome odgovorili da će i Pro verzija takođe biti u ponudi, ali nisam video da li to znači istovremeno kao i obična, ili pak kasnije.
Najavljena cena je bila 23.999 i 26.999, i ovo je ok cena za zvaničnu radnju.Evo zvanično
4+64GB - 25k
4+128GB - 28k
Malo sam iznenađen cenom, ne znam koliko je drugde, ali je meni ovo okej.
![]()
Redmi Note 10 - Mi Srbija
Redmi Note 10 karakteriše AMOLED DotDisplay od 6,43 inča i dual zvučnici koji pružaju jedinstveno stereo iskustvo.mi-srbija.rs
Ja ih zvao malopre, moze Intesa mastercard na 6 rata ako nekog zanima... Ili cekamo gigatron i sl. kod njih moze do 24 rate
Običan ili Pro?Video sam ga uživo u Gigatronu u Okovu na Bežaniskoj kosi.
Moram odmah da kažem da mi je najveće razočarenje Amoled ekran.
On je toliko bled da izgleda lošije nego najlošiji amoled na Samsung telefonu koji sam video.
Onih 1200nita nema ni u snu.
Npr. Ips na mi 10t izgleda svetlije i lepše jedan pored drugog.
Не би се сложио да онима који имају велки број пратилаца и прегледа тек тако могли дати шут карту. Интрент би о томе брујао.Tresla se gora rodio se mis, e to je ovaj telefon. Svi koji su radili recenzije moraju da kazu sve najbolje jer sledeci put ce da dobiju bananu mesto telefona u paketu da rade recenziju.
Izgleda da jednostavno ne moze dobar amoled (pa jos sa 120Hz) po to ceni i to je to. Da moze za 200e, ne bi postojali telefoni od 1000e. Bolje je onda dobar IPS nego los amoled.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari