Stigao i meni A52 od MTS-a, za sada sam veoma zadovoljan
Plastika na ledjima skroz ok i ne prlja se lako.
Meni je telefon neupotrebljiv bez maske, klizi mi previse.
Stavio sam Nillkin Textured masku ali je telefon sada prilicno debeo i tezak, tako da cu mozda zamenuti. Izgleda kao tenk sa ovim
Kaljena stakla ne volim da stavljam inace, ali sam na A52 ipak zalepio Nillkin cp+ pro staklo. Staklo je odlicno i jako lepo lezi na ekranu, lepo klize prsti i nekako je blago zaobljeno na dole ka ivici, tako da se ne oseti prelaz. Uz masku ne oseti se da imas staklo na ekranu.
Nakon sto sam stavio staklo morao sam opet da registrujem otiske i sada radi bez problema. Takodje ima opcija da se poveca osetljivost ekrana bas zbog koriscenja stakla, ali nisam morao to da ukljucim. Kontam da cak i kada bi ti osetljivost ekrana opala zbog stakla, kada bi upalio povecanju osetljivost bi bilo sve ok.
Baterija je fantasticna. Nisam heavy user i ne igram igre na mobilnom - meni baterija izdrzi dva dana.
Trenutno mi stoji na 10h 45m SOT, ali nisam izasao iz kuce 2 dana - low brightness, koristim wifi, lokacija ugasena.
Lagano citav jedan dan baterije moze da izgura da sam napolju sa svime ukljucenim.
Skroz subjektivno, ali kamera je meni odlicna.
Ekran jeste malo bledji, ali to se vidi samo kada direktno poredite (jedan pored drugog) sa nekim flagship telefonom, inace je odlican.
Nisam primetio nikakvo kocenje ili probleme u radu.
Zvucnik je dobar i glasan, ali mu fali malo dubine - gornji zvucnik je slabiji od donjeg.
Vibracije rade osrednje, nisu slabe i mogu da ih primetim u dzepu kad me neko zove, ali ima mnogo boljih motorica na skupljim telefonima.
Isto kao i ostalima odmah mi stigao 700mb update a onda par dana kasnije (31. Marta) mi stigao Security Patch 01. April sto je
Najveca mana telefona meni jeste brzina punjenja.
Podrzava 25W ali svi dodju sa 15W punjacem i on je blago receno katastrofa. Ja sam navikao na brzo punjenje i ovo mi je prvo zapalo za oko - neverovatno je sporo i jako me smara sto sada moram da kupim 25W punjac.
Ako sam dobro razumeo, punjac mora da podrzava PD PPS tech i za sada jedini koji sam nasao da ce raditi na 25W jeste upravo Samsung punjac.
Dodatni trosak od oko 20-30 evra, sto je bezveze.
Prijavio se za sluske na vreme i u email-u pise da ce me kontaktirati nakon sto provere dokumentaciju (poslao sam im ugovor MTS-a, posto nemam fiskalni).
Jel neko dobio povratni email od Samsung-a da mu je registracija prosla?