1. Monetha
2. MultiVAC
3. OriginTrail
Ja verujem da je će se ispostaviti da je 50k dno za dosta godina unapred. Tj da će dno sledećeg bear marketa biti negde oko te cifre. Tako da nema ništa od prodaje za sada. Od 70k po malo.
Koji stock market indikatori ukazuju da se 'zurka zavrsava'?Često čujem tu priču o 50k kao budućem dnu, ali ne vidim po growth curves i drugim indikatorima kako bi to trebalo da bude. Ja lično bih se iznenadio da u sledećem stock market slomu ne posetimo opet ispod 10k.
Da ne bude da samo mračim, i ja se nadam da ovaj ciklus neće biti nasilno prekinut i takođe ne planiram da prodajem ništa pre 70k. Trenutno je chart bearish, ali me to ič ne tanga, većina portfolia je stejkovana, ne pravi mi razliku hoće li skočiti sad ili kasnije. Ako sve prođe kako treba, na jesen da kupim asset-e i budem u principu sređen za život. Posle radim samo da obezbedim buduću decu, a ako kasnije bude još špekulativnih ciklusa, da vidim da obezbedim i unuke. Praunuci nek vide šta će. 😁
Ali treba biti sasvim realan i shvatati situaciju. Svi stock market indikatori govore da žurka može u bilo kom momentu da se završi, sve je samo pitanje vremena, a moje nade i snovi o zaradi odu pa-pa.
Koji stock market indikatori ukazuju da se 'zurka zavrsava'?Često čujem tu priču o 50k kao budućem dnu, ali ne vidim po growth curves i drugim indikatorima kako bi to trebalo da bude. Ja lično bih se iznenadio da u sledećem stock market slomu ne posetimo opet ispod 10k.
Da ne bude da samo mračim, i ja se nadam da ovaj ciklus neće biti nasilno prekinut i takođe ne planiram da prodajem ništa pre 70k. Trenutno je chart bearish, ali me to ič ne tanga, većina portfolia je stejkovana, ne pravi mi razliku hoće li skočiti sad ili kasnije. Ako sve prođe kako treba, na jesen da kupim asset-e i budem u principu sređen za život. Posle radim samo da obezbedim buduću decu, a ako kasnije bude još špekulativnih ciklusa, da vidim da obezbedim i unuke. Praunuci nek vide šta će. 😁
Ali treba biti sasvim realan i shvatati situaciju. Svi stock market indikatori govore da žurka može u bilo kom momentu da se završi, sve je samo pitanje vremena, a moje nade i snovi o zaradi odu pa-pa.
Ma kakva prodaja, danss samo cute i trljaju dlanove. Uzivaju ljudi u oporavku i lepom vremenu![]()
Buffet indikator ti je tradicionalno najpouzdaniji, ali ista slika ti je i na Wilshire 5000 indeksu, SPX/GDP, TMC/(GDP+TA), FINRA margin debt, itd. sve pokazuje da su stocks precenjene i pozicije overleveraged. Ali ne znaš kad će da pukne, može ovako još mesecima, možda čak i godinama, a može već i sutra bam.Koji stock market indikatori ukazuju da se 'zurka zavrsava'?
Zar ti razum dozvoljava da stakeujes a mislis da se 'zurka zavrsava'?
Sve je to vec poznato, i logicno sa svim tim i btc ima veze. Ali pricamo o aktuelnom btc ciklusu... Ciji dalji pad ili proboj ka 70k ili 100k moze nastupiti u oba smere.Buffet indikator ti je tradicionalno najpouzdaniji, ali ista slika ti je i na Wilshire 5000 indeksu, SPX/GDP, TMC/(GDP+TA), FINRA margin debt, itd. sve pokazuje da su stocks precenjene i pozicije overleveraged. Ali ne znaš kad će da pukne, može ovako još mesecima, možda čak i godinama, a može već i sutra bam.
Stejkujem samo gde mogu u bilo koje vreme da podignem, ništa ne oročavam.
Inače, Bezosova žena nije trophy wife, njenim novcem je dobrim delom pokrenut Amazon.
200 WMA je danas oko $10.500. Isti se vazda pokazao kao support i u najgorim vremenima. Pre ili kasnije cemo se verovatno vratiti do njega, ali tesko ikad vise ispod 20.000. Slazem se sa tobom da je 50k mozda preoptimisticno za neko buduce dno, ali ko zna koliko ce jos vremena proci i dokle ce 200WMA stici pre nego sto mu se opet priblizimo. Zar ne?Često čujem tu priču o 50k kao budućem dnu, ali ne vidim po growth curves i drugim indikatorima kako bi to trebalo da bude. Ja lično bih se iznenadio da u sledećem stock market slomu ne posetimo opet ispod 10k.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari