Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Ja kad god sam probo Fallout3 i 4 posle 10min odustanem jednostavno mi to nije to. Od fallout igrao sam jedno vreme Fonline 🙂
Metro 2033 po meni odlicna igra, ovaj novi Exodus mi je beh

Fallout, kao i mnoge druge starije igre je trebalo igrati u to vreme kad su izasli.

Nisam graphic whore, ali prosto ne mogu da progutam ni grafiku ni mehaniku igranja u recimo Fallout 3 i 4.
Bilo je dosta popusta za ove dve igre za par dolara i nisam ih kupio znajući da ce me odbiti od igranja.

Skroz na stranu kvalitet price i rpg elenenata u igri.

A inace, ima dosta igara koje su izasle u to vreme, pre 10-15 godina koje su i dalje igrive.
Recimo prvi delovi Call Of Duty serijala to mi prvo pada na pamet.
Ili cak recimo prastiari Quake 2 😉

Ne ostare sve igre jednako dobro 🙂.

Nema od toga izgleda nista 🙂

Iratus na GoG-u:

Necromancer Ed.

8A4QA87AC15AF2E788

Deadlight: Director's Cut free na GOG-u ako već imate bilo koju Deep Silver igru (uključujući i sam Deadlight, onda uzmete kao gift; samo je ubacite u korpu i biće free).

I meni je stigao ključ, sad proverih.

Stiglo i meni 🙂
Hvala Corax.

Je l zna neko gde je najpovoljnije kupiti "Sea of Thieves" i "Minecraft Dungeons" ?

Izašao je EVERSPACE™ 2 u Early Access fazi. Kupio je jedan moj drug za 829 rublje. Kaže da je odlična. Ko ima Ruski nalog može dobro da prođe. Ja sam prodao neke kartice na marketu i dodao još 5 evra. Kada izađe biće skuplja.

Besplatan Hitman 1 GOTY na Epic Store

Prošlog avgusta je Hitman 1 bio besplatan na Epic store. Ukoliko ste ga tada preuzeli ili kupili, trenutno ga možete besplatno unaprediti u GOTY verziju na sledeći način:

1. Dodati Hitman 3 Starter Pack na Epic račun: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/hitman-3--free-starter-pack

2. Otvoriti Hitman 3 Access Pass: Hitman 1 GOTY Edition stranu: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/hitman-3--access-pass-hitman-1-goty-edition-01

3. Na toj strani će i dalje biti cena za taj dodatak, ali klikom na taster kupi, cena će biti smanjena na $/€0. Kupite dodatak za $/€0 i to je sve!

Sada posedujete Hitman 1 GOTY i možete igrati sve Hitman 1 nivoe u okviru Hitman 3.

Ne znam koliko dugo će ovaj glitch biti prisutan, ali dobar deo dana je već prisutan na Redditu i još uvek nije zakrpljen.

Koliko ljudi ima slobodnog vremena (i znanja dakako) pa jure ovakve i slicne gliceve 🙂

Besplatan Hitman 1 GOTY na Epic Store

Prošlog avgusta je Hitman 1 bio besplatan na Epic store. Ukoliko ste ga tada preuzeli ili kupili, trenutno ga možete besplatno unaprediti u GOTY verziju na sledeći način:

1. Dodati Hitman 3 Starter Pack na Epic račun: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/hitman-3--free-starter-pack

2. Otvoriti Hitman 3 Access Pass: Hitman 1 GOTY Edition stranu: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/hitman-3--access-pass-hitman-1-goty-edition-01

3. Na toj strani će i dalje biti cena za taj dodatak, ali klikom na taster kupi, cena će biti smanjena na $/€0. Kupite dodatak za $/€0 i to je sve!

Sada posedujete Hitman 1 GOTY i možete igrati sve Hitman 1 nivoe u okviru Hitman 3.

Ne znam koliko dugo će ovaj glitch biti prisutan, ali dobar deo dana je već prisutan na Redditu i još uvek nije zakrpljen.
Ovo radi i na Steamu 😉

Al na Steamu Hitman 1 nije nikad bio besplatan 😛

Ovo radi i na Steamu
Kako si uspeo kad ni nema Hitman 3 Starter Pack na Steamu ?

Pardon, dao sam polovican komentar 😀 Bilo je ovde u temi, valjda sam cak i ja okacio da postoji trik da se ako imate Hitman 2 doda cela Hitman 1 igra na steamu kao dodatne misije u Hitman 2 igri 🙂
Izvinite na konfuziji 🙂 samo je fora vezana za Hitman 1 i 2, ocigledno slicno radi i za 3 😀

Gamivo opet ima kod za 90% popusta na igre ispod 1e (kod je VEGGIES), može se probrati zanimljivih stvari (Gothic Universe (sve 3 Gothic igre), Fallout 1, New Vegas, Stalker Bundle GOG, Brothers: A Tale of Two Sons, Close to the Sun, Spintires, Postal 2: Paradise Lost...).

Poslednja izmena:
Steam kljucevi ?

Nazad
Vrh Dno