Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ode BTC dole i vuce sve za sobom. Nema snage za preko 60K jos uvek.
Pitanje za sve iskusne drugare, ako i kada dodje do velike korekcije BTC-a, koliko procenata mislite da može dole 40-50-60%...?

P.S. izvolte na kiflice 😎🤗
 

Prilozi

  • IMG_20210322_200636_643.jpg
    IMG_20210322_200636_643.jpg
    146.9 KB · Pregleda: 61
Ako je tacno da su jake institucije kupovale BTC u proteklih nekoliko meseci, ne ocekujem da pad bude veci od 25%.
Preskocio sam prvi pik na Dunning-Kruger-ovoj krivi, sad sam pri dnu sticanja pravog, sto se tice iskustva.

Edit: U stvari, kako mi da znamo da su oni stvarno kupili sve te koine?
 
Poslednja izmena:
Pitanje za sve iskusne drugare, ako i kada dodje do velike korekcije BTC-a, koliko procenata mislite da može dole 40-50-60%...?

Support band je stigao do skoro 40k, pošto rekordno dugo nismo išli da ga ispitamo, potonuće sigurno i solidno ispod njega, dakle neki 40% pad od vrha sveukupno. Chart uporno daje znake da će cena da skoči, ali cena ne skače, vrlo jasan bull exhaustion, tako da je neka korekcija vrlo verovatna, ali sve će to posle povratiti, izuzev ako nas berza zezne.
 
Ocekujem supportnna 52 i posle na 45K. Ne verujem da moze ispod toga. Pitanje je hoce li uopste biti korekcije. Kupovace pri svakom padu, znaju svi da nece biti jos puno prilika da se kupuje po ovoj ceni.
 
Auu, ja usao ETH na 1743, za pola sata dodatni potop...
Ako sad prodam, izgubicu sto dolara.
Pa da kupim vise ETH ako cena ode znatno nize.
Al sad ti znaj dal ce otici nadole jos i koliko (dugo) :D
 
Po kupovini na binance, deluje mi da ce ovo biti vrlo kratko, na nekim coinima cene vec idu na gore...
 
Cao Ekipo, prvi put pisem na forumu, ali vas dosta dugo pratim, recimo od 2018 nekad manje, nekad vise.
Neko vreme sam majnovao ali sada me vise zanima trgovina. Zamolio bi iskusne clanove da me upute na bitne tutorijale koje ne smem da preskocim.
Takodje na nicehash-u i Cexio ima neka sitna sredstva oko 600e koja sam prezalio za ucenje. Imate li neki predlog u sta bi vredelo uloziti na tim platformama?
Molim vas napisite mi koje menjacnice koristite i gde se najvise isplati trgovina.
Jos jedna stvar mi je nejasna, kako recimo kupiti neki coin koji je tek izasao, kao na primer SAFEMOON
Znam da su pitanja vrlo pocetnicka, ali bih bio veoma zahvalan ako neko od vas ima vremena da mi odgovori i pomogne.
Inace dosta sam vremena proveo na citanju svega vezanog za kripto, sto sam uspeo sam da nadjem, da ne pomislite da zelim sve na gotovo:)
Hvala unaprd
 
Pitanje za sve iskusne drugare, ako i kada dodje do velike korekcije BTC-a, koliko procenata mislite da može dole 40-50-60%...?

P.S. izvolte na kiflice 😎🤗
Sam si sebi odgovorio :)
Kao sto si i sam rekao velika korekcija je preko 30%. Za neku korekciju sad od 40-50% bi trebalo bas nesto gadno da se desi. Ispod 52k ne verujem da ce.
 
Ne verujem da je kraj dump-a.

U petak ističe gomila CME fjučersa za q1 2021 kao i BTCH21 ( šestomesečni 28 Sep 2020 - 26 Mar 2021 ), pa je moguće da se nastavi dump.
Ocekujes da BTC ode ispod 50k?
Ja sam postavio neke ordere tu oko 48k ako se nastavi dump
 

shoma

Ja sam počeo da polako gradim long poziciju.

Iskreno, ne mislim da će ispod 50k, mada ću i ja postaviti 2-3 ordera ispod 50k, čisto da smanjim ulaz ako ode.

Imam još tri ordera postavljena na svakih -1000, pa lagano...

Dosta će longova biti likvidirano ovih dana ( već je krenulo polako ), pa se može držati opušteno otvoren long, a i funding se lepo resetovao.

Target i dalje ostaje 72-75k, very soon.

edit:

Od altova sam polako krenuo da dokupljujem ADU, i videću još neke dobre da nađem koji budu najviše iskrvarili ovih dana.

Ada.png

Buy the dip!
 
I meni je target tu negdje. Ovo ispod 50k sam stavio cisto ako prodje prodje. Jos nisam usao u BTC cekam da vidim doklece da ga svuku veceras mada za sad im ide dobro.
 
koji pokolj,. ne znam sta pre da kupim koji alt vec sam imam 4 trejda prosla za ovih 2 sata xD
preporuka za luna, 1inch, i link da se kupi dip
 
Facinantno mi je sto je UNI swap i dalje u plusu ( nemam pojma kako )

Takodje se LTC iznenadjujuce dobro drzi kao i DOT ( svi su pozitivni u odnosu na BTC ) ..
 
Slazem se ali Niksonov potez i potez iz 2008. i jeste dokaz da kapitalizam ne funkcionise jer da funkcionise ne bi ni bilo potrebe za tim potezima. A pojava Bitcoina 2009. mislim da uopste nije slucajna.
Čekaj... uradiš nešto protivno jednom od osnovnih mehanizama kapitalizma i onda optužiš kapitalizam da ne funkcioniše? Lol.
Zbog takvog razmišljanja će uskoro i da pukne ceo sistem skroz, jer možeš samo ograničeno vreme da se boriš protiv tržišta, pre nego što te stignu sve glupe odluke koje si doneo ranije.
 
Još jednom za neiskusne, batalite jurenje novčića i dal ovaj ili onaj da uzmem. Uzmite neke sa dobrim fundamentalima, sve ostalo kupujte samo u "buy the rumor sell the news" situacijama. Evo sad će nam THETA postati top 10 novčić. THETA, streaming coin. 😁 😁 😁 Ko je tu uzeo pare, uzeo ih je srećom, a ne veštinom, zato se ne opterećujte time. Sa druge strane, znaš da će fundamentalno dobar novčić sigurno napraviti nešto, čak i ako ne bude moon. IOTA će mi u najgorem slučaju napraviti 20x, osim ako se bull market ne prekine pre vremena.
 
Kako vam se cini Ada, nakon desavanja u Africi? Gde ocekujete dno, na kojoj cifri preporucujete bay order?
 
Marko, čekaš XRP na $20, ili je nešto na SAJ-ev račun?
I jedno i drugo.

Target dao La.prestige jos pre pola godine, nisam ga ja izmislio. Verovatno sada vise nije realan posle svega sto se izdesavalo, ali bilo kakva prodaja ispod $1-2 odnosno ispod 2000 satosija ne dolazi u obzir!

Bio je par puta i na preko 20.000 satosija, ali nesto sumnjam da cemo to ponovo docekati. Do 9-10000 satosija je skakao vise puta.

Voleli ga, ili ne voleli, Iza ripla stoje ozbiljni investitori i ozbiljne pare i samo cekaju da se ova faza akumulacije i ova zezancija sa sec-om zavrsi da debelo poentiraju. Kao sto su vec radili u vise navrata.

Opet, nemojte mene da slusate, ja nemam pojma sta pricam.
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno