Šta je novo?

Menjačnice

Pozdrav,
nov sam u ovome pa ne zamerite na ova laicka pitanja.
Napravio naloge na CEX-u i Binance. Na Cex-u prosao i verifikaciju.
Kada pokusam da kupim neki coin (kartica je Mobi banke - Master Card)
stigne sms verifikacija i nakon toga pise neuspesno.
Ne mogu da uradim deposit, probao par puta.
Gde gresim i kako kupiti coine, nebitno koja menjacnica samo da radi :)
Hvala
Isti slucaj sa mnom... uzmi advcash povezi sa binance.. i tamo moras da verifikujes karticu i tebe :D i onda cepaj.. tamo sve okej radi i plus je fee manje nego preko nase menjacxnice(na 50usd je oko 1.5usd

Isti slucaj sa mnom... uzmi advcash povezi sa binance.. i tamo moras da verifikujes karticu i tebe :D i onda cepaj.. tamo sve okej radi i plus je fee manje nego preko nase menjacxnice(na 50usd je oko 1.5usd
Hvala druze.
A moze jedna molba za neko kratko uputstvo za advcash i povezivanje sa binance :) ako te ne mrzi
Hvala

Hvala druze.
A moze jedna molba za neko kratko uputstvo za advcash i povezivanje sa binance :) ako te ne mrzi
Hvala
Verovatno si i sam ukapirao do sada.. tek sad vidim poruku...udji u kripto pa u kupovinu kripte.. mislim da ti stoji da povezes, samo se koguues i to je to... ako se dobro secam, juce sam to radio, sve je jednostavno ;)

Hvala druze.
Hvala
Uspeo sam druze, samo jedno pitanje, kad idem na advcash da kupim coine i povezem binance ponudi mi samo 15 tak coina, jer moram u njih pa posle preko binance da uzmem druge ili kako.
Hvala na odgovorima

Sve sam prebacio na binance, i pare i cripto i rigove. Zezao sam se celo popodne, zezao nesto transfer ltc, jedva sam prebacio.
1000 puta bolja menjacnica, ne znam zasto sam uopste stavljao pare i usmeravao rigove na cex.

Zato sto je (do skoro) radilo povlacenje novca na Master Card (vecine) domacih banaka bez ikakvih problema :) ?

Leverage - npr ako je par BTC/USD i leverage 3x cena prati 3x cenu para, znaci nije 60k nego 180k BTC/USD

Pozdrav,
nov sam u ovome pa ne zamerite na ova laicka pitanja.
Napravio naloge na CEX-u i Binance. Na Cex-u prosao i verifikaciju.
Kada pokusam da kupim neki coin (kartica je Mobi banke - Master Card)
stigne sms verifikacija i nakon toga pise neuspesno.
Ne mogu da uradim deposit, probao par puta.
Gde gresim i kako kupiti coine, nebitno koja menjacnica samo da radi :)
Hvala

Mastercard trenutno ne radi na CEX-u.

Не раде исплате, али раде уплате, бар је радило пре два дана, мастер картица уникредит банке

Od kada sam poceo da koristim ove dodatne usluge Binance-a (stake, pool, earn...) portoflio trackeri koje sam koristio su postali gotovo beskorisni. Posle duzeg istrazivanja, pronasao sam portfolio tracker koji radi odlicno pa da vam preporucim kome treba: www.accointing.com

Pored pune podrske za Binance i ostale menjacnice, nije ogranicen brojem walleta, menjacnica, transakcija itd i ima web view, android i iOS app. Jedino nema dark mode :eek: za sada.

Sve ima samo nema povlačenje novca... samo ono najbitnije, sitnica.

Ovo i mene zanima, pošto su informacije oprečne.

Pa niko sada ne povlaci novac na kartice, svi cekaju 1. jun, kad krece primena ovog novog zakona.

Jel neko uspeo na Bitstamp-u da verifikuje nalog u full-u? Pre par meseci sam im sve dao i jos me nisu verifikovali skroz.
Par puta sam im pusao i uvek kao bice guzva je a proslo vec vremena ihahaj...

Možete koristiti i Webmoney ruski servis. Možete kupiti, menjati ili prebaciti sa druge menjačnice ili na drugu menjačnicu, a takodje i na vaše kartice. Ima BTC, LTC, BCH, BTG.

Da li na cexu može da se povlači na običnu onu visu ili visu internet? Intesa Banka je u pitanju.

Imam problem sa stop limit orderima, imam postavljena dva ordera koji su jos juce trebali da prodju ali nisu.. kontaktirala sam podrsku rekli javice se za sat vremena i nisu se javili od sinoc..orderi jos stoje aktivni, a cena ide nize od one koju sam postavila..sta da radim?

Jel to ja binance? Da ti nije previse blizu postavljen stop i limit, jer u tom slucaju kad je nagli pad, moze da se desi da preskoci.

@Francez27 Mozes na bcx rs da zamenis kripto u rsd, provizija 3.5%, dosta povoljnije od ecd-a.
Ja koristim isto BCX, sve pohvale za našu menjačnicu! Čak imaju i viber podršku 😇
Post automatically merged:

Screenshot_20210321-140635_Telegram.jpg
Za 4h krece najavljen veliki pump na Binance, min 400-500 % profita, ja cu da udjem sa manjom sumom, ko ne rizikuje ne profitira 😎

Vrh Dno