Šta je novo?

Redmi Note 10 / 10 Pro

Ništa tu nema čudno. Teraju te da kupiš skuplji telefon.

Postoji uvek opcija da se EIS za 4K omoguci preko OTA... Desavalo se i pre da EIS stigne kroz azuriranja nedugo nakon objavljivanja telefona.

Zna li se kad ce se pojaviti kod nas na trzistu? Mozda vec do kraja meseca?

Sto znaci kod Madjara ce ga biti naredne nedelje. 😂

Xiaomi se ubedljivo najbrze pojavi kod nas od datuma objavljivanja... Kazu inace da su njihovi logisticki lanci nenadmasivi.

Pitam se kad ce ga biti i kod operatora, pre svega u MTS-u...

Pomeni telefon po svemu sudeci jeste best buy nekako mi je zaokruzeniji i pruza veci premium utisak i ako kosta koliko kosta.
Samo me zanima da li ce software ispeglati ove blage nedostatke oko kamere i jos neke tako stvari ako ih ima.

Pomeni telefon po svemu sudeci jeste best buy nekako mi je zaokruzeniji i pruza veci premium utisak i ako kosta koliko kosta.
Samo me zanima da li ce software ispeglati ove blage nedostatke oko kamere i jos neke tako stvari ako ih ima.
Sve se slažem sa mišljenjima,I ja sam tako mislio za RN10 pro do juče ,ali kad sam video S A52 da je u pretprodaji 365e (sa slušalicama od 100e),promenio sam mišljenje ali baš...za malu razliku dobijaš ip67,750g,OIS na kameri,nema šta odlična ponuda ,netreba biti mnogo pametan,videćemo biće još noviteta do kraja marta,dolazi Poco x3 pro ,Realme 8 serija ,treba sve to staviti na vagu i izmeriti šta je najbolja kupovina,ali nikad izjednačenija trka u midrange kategoriji.

Razumem ja to, ali da li ce se to pojaviti kod nas bas ta varijanta sa 5g.
Drugo, ako gledamo tako onda je a72 bolji izbor.
Ali ne znam koliko je to drasticno veci skok u odnosu na sve ovo.
Samsung me nervira zbog punjenja i baterije.

Razumem ja to, ali da li ce se to pojaviti kod nas bas ta varijanta sa 5g.
Drugo, ako gledamo tako onda je a72 bolji izbor.
Ali ne znam koliko je to drasticno veci skok u odnosu na sve ovo.
Samsung me nervira zbog punjenja i baterije.
Da,govorim za cenu za model A52 5g ima da se poruči u GG trenutno pričam za pretprodajnu cenu, videćemo koja će biti kasnije cena, ali trenutno mislim da je to(malo)bolja ponuda od RN10 pro modela.

Da,govorim za cenu za model A52 5g ima da se poruči u GG trenutno pričam za pretprodajnu cenu, videćemo koja će biti kasnije cena, ali trenutno mislim da je to(malo)bolja ponuda od RN10 pro modela.
A52 5G deluje kao ozbiljan konkurent Redmi note 10 Pro, posebno ako se uzme u obzir cena 365 eur i poklon vrednosti 100 eur = 265 evra. Ali nesto mi je cudno u GG , jutros je pisalo A52 5G, sada bez 5G...muljaju nesto.

Prema GSMareni A52 je 349e, a A52 5G 430e. A52 ima SD 720G, dok je taj skuplji sa SD 750G. Cijenovna razlika izmedju RN10 pro i A52 nije mala, ako bi RN10 pro bio oko 300e, razlika bi bila 50e.

Proveri ti to bolje. Malo su se zenznuli na Gigatron sajtu.

To nije 5G 750G A52 vec je obican A52 sa 720G procesorom.

Lepo je naveden model na oficijelnoj Samsung Srbija stranici, u pitanju je SM-A525FZKGEUC model, sto je A52 sa 720G.

Proveri ti to bolje. Malo su se zenznuli na Gigatron sajtu.

To nije 5G 750G A52 vec je obican A52 sa 720G procesorom.

Lepo je naveden model na oficijelnoj Samsung Srbija stranici, u pitanju je SM-A525FZKGEUC model, sto je A52 sa 720G.
Pa sad gledam opet GG ..verovatno da je tako kao što kažeš ,u naslovu modela ne stoji da je 5G ,kad uđeš na specifikacije piše 750 5G,nešto su zabrljali očigledno ,tako da je skoro 100% da je to ipak običan A52.Iskreno iznenadio sam se kad sam video tu cenu ,baš bi bio dobar deal.

Kao sto rekoh pre par nedelja, bice do kraja meseca na KP vec da se pazare obican 10 i 10 Pro za jako dobru cenu. Vidim spominje se ovde A52... Kakav crni Samsung, tu dobijas neki prenaduvani OneUI koji hvali Peca i jos par ljudi sa ovog foruma i to je to. :D Sve ostalo je na strani Zaomija. :D

pojavio se i a52 na kp za 290e

Da, ja sam okacio compare jer se neki ljudi zbune jer ne znaju da postoje 2 modela A52 i A52 5G. Pa se nadaju da ce za 290e dobiti A52 5G koji ce kostati oko 400e. E sad uporedjuju 5G sa Redmi Note 10 Pro koji je pandan uz malu razliku u ceno od preko 100e ako ne bude i 150e razlika. Da vidimo prvo kad dodju na KP oba modela.

Nije los ove godine ni A52, konacno su se resili onog Exynosa koji je bio najslabija karika i na A51 i na A50... Jeste da solidno naplacuju brend u cenu ali generalno zaokruzen telefon, 90Hz dobro poznat njihov panel, sasvim adekvatan 720G koji marginalno zaostaje za 732G, IP67 ako je bitno, i opticka stablizacija mozda kao najveci adut.

Redmi Note 10 Pro jeste bolji sve ukupno, osim ako velicina nije faktor koji ce nekoga odbiti od kupovine.

Samsung A52 je stigao u MTS, zato ne možeš da nađeš RN10

Pojavio se juče na KP Redmi Note 10 običan 4/64 verzija za 190€.

Preskupo je to za KP... To je nesto preko 22k a najavljena maloprodajna cena mu je 24k. Kapiram da je to samo cena jer je dostupan medju prvima, mada cenim da bi 4/64 trebalo da bude realno 170-180.

Vrh Dno