Izgleda da je to u pitanju. Isto je i sa obicnim RN10.
Druze hoces solidan fon za malo para ,to ti je to ,to je Xiaomi ,ozbiljnije firme su koliko vidim dosta skuplje
Bolje za te novce uzeti neki prodlogodisnji model iz gornjeg segmenta
Jeste ali pro je slomio kao cackalicu, gledam i ne verujem kako je pro puko tako lako. Ovde se na obicnom vidi da je bar naisao na neki otpor dok ono kao da je satarom presekom tako je puko.
Ne verujem kako losa izrada.
Moguce, nisam gledao celu recenziju ali opet mi je puko nesto jako lako. Cak i da jeste to sto kazes da je taj deo na ramu oslabljen zbog antene ili cega vec ali svakako se ne radi o malim novcima pogotovo na nasem trzistu pa da se gleda u karte hoce da pukne nedaj boze ako je nekome telefon u farmericama napred ili pozadi pa sedne.Pro je vec bio dosta ostecen pre tog testa savijanja tako da je verovatno to imalo uticaja da onako lako pukne.
Ne bi trebalo uzimati za presudno ovakve testove, mada opet nisu ni toliko losi cisto da se ima u vidu da telefon nije bas najrigidniji.
Nije to losa izrada koliko slaba tacka u integritetu rama, slicno je bilo i na Pixelu recimo.
Ovaj indijski JerryRigEverything ga prepolovi ko keks. 😆
Mislim nije merodavno naravno ali kad ovako telefon ima specificnu tacku pucanja uvek posmislim da je malo tvrdja maska obavezna.
OMG pa ne igras fudbal sa telefonom valjda? Kako moze neko cepidlaciti za ovaj novac, ozbiljna stvar bi bila da platis telefon 1000e+ pa da i pricamo nesto.Mozemo da se mi salimo koliko hocemo ali ovo je ozbiljna stvar. Jedino uzeti telefon i u neku dobru masku ga staviti i ne vaditi napolje. Jedino tako da se sacuva telefon.
Šta je tu ozbiljno? Razbucao je telefon prvo, pa ga onda savio. Ekran skroz gotov, što je već jedan čvrsti sloj manje. Uostalom, ne može se ni reći da li ga je lako ili teško prepolovio, jer je to subjektivna snaga. Uostalom, šta prvo puca kada se (slučajno) savije telefon? Ekran, i zadnji deo ako je od stakla. Ako je u testu to prvo razbucano, onda nema šta da pruža otpor kao u normalnim uslovima.
Izvini ali za svoj novac koliki god da je trazim bar malo vise nego sto je ovo. Kada mi neko drugi bude kupovao telefon onda me nece biti briga ali dok ja moram da savijem grbinu i da zaradim te pare ne zelim da ih bacam.OMG pa ne igras fudbal sa telefonom valjda? Kako moze neko cepidlaciti za ovaj novac, ozbiljna stvar bi bila da platis telefon 1000e+ pa da i pricamo nesto.
Fragilni su telefoni inace ako ram nije od aluminijuma.
Sve se moze kada se hoce, samo je pitanje koliko xiaomi zeli da se potrudi. Jednostavno nekada izbace uredjaj takav da ga ni tenkom ne moze polomiti a nekada je dovoljno da mu napravis polugu i da ga slomis.redmi note 8 pro kod istog lika:
niko ne može reći da ovako nisu mogli napraviti i rn10pro, jednostavno nema opravdanja za onako loš ram.
Ne znam čemu ovaj komentar? Što si se trigerovao?? Ja koristim Xiaomi 5 godina i ne vidim problem što se pominju Samsung telefoni i uporedjuju sa Xiaomi jer budimo realni Samsung postaje sve bolji u srednjem segmentu.Ju ju ju šta napriča. A da nije suprotno? Da Xiaomi pravi kvalitetne telefone i prodaje ih po REALNIM cenama, a ti sav ponosan preplaćuješ Samsung BREND i tešiš se da tim preplaćivanjem dobijaš "mnogo bolji softver i hardver"?
I ne kapiram koj moj dolaze ljudi u xiaomi teme i pišu konstantno za Samsung telefone, dugo ne pišem na forumu ali pratim Xiaomi teme i u poslednje vreme u njima više čitam o samsung telefonima i kako su bolji itd blablabla. Fuck off bre kompleksaši! Imate Samsung teme pa tamo trabunjajte do mile volje kako ste najjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ti ne vidiš, ali ja vidim problem koji se rešava jedino kaznenim poenima uz brisanje.Ne znam čemu ovaj komentar? Što si se trigerovao?? Ja koristim Xiaomi 5 godina i ne vidim problem što se pominju Samsung telefoni i uporedjuju sa Xiaomi jer budimo realni Samsung postaje sve bolji u srednjem segmentu.
U redu hvala na obrazloženju, nisam znao da ima ta tema.Ti ne vidiš, ali ja vidim problem koji se rešava jedino kaznenim poenima uz brisanje.
Slobodno možeš nastaviti ako misliš da tako treba.
Xiaomi ima svoje teme, Samsung svoje kao i svi ostali.
Upoređivanje u delu šta da kupim i to je to.
Da ne ponavljam opet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari